2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..

evet hamileliğimi pijama be esormanla geçirdim bir de tayt tabi :)
kotlarım hep düşük bel o yüzden sıkıştırmada ama artık giyemeyebiilirim sanki kalcalarımda genişledi..

valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar:

canım benim karnımda kocaman ama dediim gibi kotlarım hep düşük bel o yüzden kurtarıyorum :())

kızlar yaa bugun su almaya gitmem lazım,ankarada ilginç bi uygulama var, burda su faturası gelmiyor,kart var,gidip yükleme yaptırıyoruz..arabayla gitsem 10dklık yol ama acaip üşeniyorum..
ne saçma uygulamalar ya,doğalgaz da aynı,su da!! yolla faturayı ödesiin otomatik ödeme ama yook gökçek bize eziyet edecek illa!!

ayyy bende tekirdağda otururken öyleydi allahtan bana yakında atlayıp arabaya gidiyordum yolun sonu falandı yani.. ah ah ah ah çok özledim çerkezköyüüüüüüüüüüüü

maşallah canımm:nazar::nazar:
biz keyifli olunca bebişler de keyifli oluyor:)
ben de bu sabah çok enerjik uyandım,eşim zorla kalktı hatta ona sen yat, al zeynep lal'i karnına,ben gideyim işe dedim:)))))

eren ismine de bayılıyorum,ne kadar güzel geliyor kulağa,ismiyle yaşasın..
rüyalaara girmeye başladılar,büyüdüler bebeğe benziyorlar tabi artık:)))

geri sayım başladıı,havalar ısındıkça anlıyorum zaman geçiyor:)
Cok tesekkurler teyzesi ismimizi begenmene cok sevindik.Bu isme karar veresiye göbegim cikiyodu yanliz.Isim isi cok zor bi görev ya isimleriyle bir yasasin insallah bebeklerimiz.
Keske dedigin gibi bisey olsada az adamlar tasisa bebegi az biz nöbetlese bi durum olsa ya hem onlarda anlarlar hamillelik nasi bisiymiss kaydirigubbakcemile3

canım ya belleri lastikli ya doğumdan sonrada giyebiliriz eski kıyafetlerimiz olmaz hemende yenisini alamayız zaten bol bol da eşofman altı aldım
Haklisin canim dogumdan sonra 1 ay kadar falan giyilebiliyo hamilelik pantolonlari.Esohman koleksiyonu yapicam ben yakinda tam bi esohman delisiyim zatenn sositososito
kızlar ben daha sadece 2 tane hamile body si aldım kendime baska bir şey yok.. Hala eski kotlarımı giyebiliyorum. Eski eşortmanlarımı falan giyiyorum
Canim sikmiyosa belini iyi ama sakin sikmasin belini ve karnini kotlerin dikkat et:
Esin yasadi desene o zaman ne tutumlu karim var diyodur kesinn olumunekankayizsmile

aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..

Benim ilk oglumda bebegim kis bebegi hamileligim yaz hamileligi oldu.O daha kotu esram yazin sicak ince tisort falan giyoyosun benim gobek deligim disariya firladi tabi tisortlerde dugme gibi siritiyo.Acayip komik gozukuyodu sorma.O sicaklarda göbegimi kapasin diye ince ceketle dolasirdimm sempatiksalakcinni
Kocaman karninda meydana cikiyo ve cok dikkat cekiyosun herkesin gozu sende sanki kisin giy ceketini cik kimse anlamiyo bilee hamile oldugunu yok bence kis hamileligi daha guzelll boshayallersmile

bende bu hafta sonu doğum için gecelik ppijama alayım doğum çantasını hazırlayayım e az kaldı hazır bulunsun evde , hazırlayan varmı doğum çantasını

günaydın kızlar. herkese iyi haftalarrrrrrrrrrr
Slm canim hosgeldinnn a.s.

kıslar günaydın bnde bir kac tane tayt almıstım diger aldıklarımda hamilelikten sonra giyebilecegim seyler...

son bir ay kaldı bn hala inanamıyorum birazda korkuyorum dogumdan ya

Slm canim hosgeldin a.s.
Dogum korkusumu oda neki dermisimmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
Benim ikinci oldugu halde ben bile korkuyorum canimm ilk dogum yapacaklar mi korkmasinnn boshayallersmile

bende bu hafta sonu doğum için gecelik ppijama alayım doğum çantasını hazırlayayım e az kaldı hazır bulunsun evde , hazırlayan varmı doğum çantasını

Benim 1 aydir hazir yatak odamda bekliyo cantam.Acil durum sinyali falan olursa diye hazirladim hemenboshayallersmile

şu hamilelik bi bitsin hamilelikten kalan pantolonları giyersem insan değilim :roflol::roflol::roflol:

şu hamilelik bi bitsin hamilelikten kalan pantolonları giyersem insan değilim :roflol::roflol::roflol:

Buyuk konusma kiss dogurur dogurmaz göbek kayboluyomu saniyon :olmaz:
En az 1 ay daha o göbek senle kaliyo.Beni ziyarete gelen bi komsumuz sen dogum yaptina eminmisin sanki cocuk daha icerde duruyomus gibi demistii :jeyyar:
Cok moralim bozulmustu ve sinir olmustum laelaelaelaelae

hoşgeldin canıma.s.
doğumdan hiç korkma canım,zamanı gelince bir şekilde çıkacaklar,sen de korktuğunla kalacaksın:)) hem ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyormuş doğum:)

işallah cnm:)

ben de hazırladım:)

Slm canim hosgeldinnn a.s.

Slm canim hosgeldin a.s.
Benim ikinci oldugu halde ben bile korkuyorum canimm ilk dogum yapacaklar mi korkmasinnn boshayallersmile

sılamm ben korkmuyorummmm guclubacismileguclubacismileguclubacismile

göz açıp kapayıncaya kadar geçecek biliyorrum,boşa stres yapmamak lazım diye şartladım kendimi:)))
belki de cahil cesaretidir :roflol::roflol:

Buyuk konusma kiss dogurur dogurmaz göbek kayboluyomu saniyon :olmaz:
En az 1 ay daha o göbek senle kaliyo.Beni ziyarete gelen bi komsumuz sen dogum yaptina eminmisin sanki cocuk daha icerde duruyomus gibi demistii :jeyyar:
Cok moralim bozulmustu ve sinir olmustum laelaelaelaelae

işte o yüzden göğsünden altı bol elbiselerim var,onlardan giyip kamufle etmeyi planlıyorum yaz boyu:)))))
o komşunuz da münasebetsizlik etmiş,lohusaya denecek şey mi o :oklava::oklava:

Slm canim hosgeldin a.s.

peki cok acılı geciyor mu dogum sancısı nasıl birsey?uzun sürüyor mu

ben de hazırladım:)

sılamm ben korkmuyorummmm guclubacismileguclubacismileguclubacismile

göz açıp kapayıncaya kadar geçecek biliyorrum,boşa stres yapmamak lazım diye şartladım kendimi:)))
belki de cahil cesaretidir :roflol::roflol:

Hehe gözlerimi kaparim vazifemi yaparim diyosun yani :roflol:
Hayatim boyunca polyannacilik oynamayi hic becerememisimdir belkide bu yuzden erken yaslanicamm :kedi:

Benim 1 aydir hazir yatak odamda bekliyo cantam.Acil durum sinyali falan olursa diye hazirladim hemenboshayallersmile

benimde hazır bekliyo kenarda 15 gün önce kontrolumde kızımın boynunda kordon olduğunu öğrendiğimde hemen ne olur olmaz hazırlayıverdim korkumdaneyvahedigeldismile

benimde hazır bekliyo kenarda 15 gün önce kontrolumde kızımın boynunda kordon olduğunu öğrendiğimde hemen ne olur olmaz hazırlayıverdim korkumdaneyvahedigeldismile

hazırlamayan bi ben kaldım galiba bir an önce hazırlamam lazım , peki neler koydunuz içine sizin için ve bebiş için

peki cok acılı geciyor mu dogum sancısı nasıl birsey?uzun sürüyor mu
Canim ben dogum sancisini yasadim ama malesef sezeryan dogum yaptim.Dogum sancisi acayip bisey ya vucudunda deprem oluyo sankii bilmiyorumkismileTam olarak normal dogumu sana anlatamam.
Ha sezeryan sorarsan nasi bisey diye agri ve sanci dogumdan sonrasina kaliyo.Dogum öncesi hic bisey anlamiyosunn boshayallersmileAma en gec 1 hafta icinde toparliyosun kendini ...

işte o yüzden göğsünden altı bol elbiselerim var,onlardan giyip kamufle etmeyi planlıyorum yaz boyu:)))))
o komşunuz da münasebetsizlik etmiş,lohusaya denecek şey mi o :oklava::oklava:
Milletin agzi torba deyilki canim buyugun olunca bide hicbisey denmiyo sinir oldugunla kaliyosun ancakk :umursamaz:
ay ne güzel ben çalıştığım için hazırlayamadım ,bu hafta sonu yavaş yavaş alayım hazırda bulunsun
Canim ben evdeyim kac kere alt ust ettim o cantayi bi bilsen.Bisey koyuyom ertesi gune degistiryomm ben daha doguma kadar cok kurcalarim o cantayi kaydirigubbakcemile3
Telas yapma eksiklerini al canta isi kolay canimm zemuszemus

Back
X