2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dogum şeklin bellimi

valla suan belli değil hersey yolunda.ama doktorum sen nasıl istersen dedi fakat sezeryandan yana gibi sanki.valla hiç bilmiyorum ne olacak. özel hastanelerde doktorlar genelde normal diyorlar.sonradan yok kordon dolanıyor oksijensiz kalıyor ve nedense birden sezryana alıyorlar. benim cevremde bir cok arkadasıma böyle oldu . doktorlar beklemek istemiyor

biz 70 kadarız 10 normal var gerisi sezaryan
ben normali tavsiye ederim özelle gidenler hep sezaryan zaten

malesef .bakalım hayırlsı ..
kac kilo almıstınız hamile iken.birde kacıncı hafta da dogumunuz oldu??? çok soru sordum bende :))

önemli degil canım aynı merakları bizde yaşadık bende hamililek şekeri çıktı çok kilo almadım ben 52 hamile kaldım 58 doguma girdim bebegim 3270 gr dogdu

hepinize günaydın ben kahvaltı yapayım da gelirim okopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım bugün sessiz nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende perşembe günü randevum var bebişi görecem:emir_bebek:

evet canım bugün sessiz nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende perşembe günü randevum var bebişi görecem:emir_bebek:

iyiyim çok şükür hamileliğimde iyi sadece geceleri zor oluyo uymak bende cumartesi gittim doktora çok şükür herşey normal bi sorun yok inş seninkindede sorun olmaz

iyiyim çok şükür hamileliğimde iyi sadece geceleri zor oluyo uymak bende cumartesi gittim doktora çok şükür herşey normal bi sorun yok inş seninkindede sorun olmaz
o derte bendede var canım şimdi ağrılardan uyuyamıyoruz bebiş doğuncada geceleri uyuyamıyacağız uyku bize haram artıkboshayallersmile

Back
X