2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah çözmüştür canımm.bende nolsun işte kıpır kıpır yaramaz kızım.hiç durduğu duracağı yok.bu ayın sonunda 37.haftaya kadar çalışabilir raporu yazacak doktorum.aslında pek çalışacak gibi değilim ama doğumdan sonra zamana ihtiyacım olacak o yüzden sabretmem lazım sositososito

hareketli olsunlar aman,ne kadar hareket ederse o kadar sağlıklı olduğu manasına geliyormuş :nazar::nazar:
bazen yerimden sıçratıyor,canımı acıtıyor ama çok da güzel bir duygu:))
çalışan anne adayları için hakkaten üzülüyorum,doğuma kadar çalışacaksın nerdeyse:çok üzgünüm:
ama güzel tarafı doğum sonrası daha fazla birlikte olacaksın kuzucuğunla,biraz sabret..
kendini kötü hissedersen de ayrılırsın izne zaten..
bebişine kim bakacak peki? var mı gönüllü anneanne babaanne falan?

ayyyyyyyy kızım dayak yemiş gibi oldu yaaaaaaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

neyse ben kalkıyom az daha oyalayımda gelirim sonraboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

çocuk birazdan uykusuzluktan bayılcak sedeffff :oklava:

esra bu yaramaz kordonu ağaç dalı sanıyooo amazonlarda aaaaaaaaaaaaaaa diye ordan oraya sallanıyo. kızın bi tanecik keyfi var. sen de inşallah çözmüştür diyosun.

:roflol::roflol::roflol:

geldiğin belli oldu :)))))))

doğunca da alıştığı eğlenceden mahrum bırakmamak için bungee jumping takımı aldım benim zilliye:)))))))))))))))

hareketli olsunlar aman,ne kadar hareket ederse o kadar sağlıklı olduğu manasına geliyormuş :nazar::nazar:
bazen yerimden sıçratıyor,canımı acıtıyor ama çok da güzel bir duygu:))
çalışan anne adayları için hakkaten üzülüyorum,doğuma kadar çalışacaksın nerdeyse:çok üzgünüm:
ama güzel tarafı doğum sonrası daha fazla birlikte olacaksın kuzucuğunla,biraz sabret..
kendini kötü hissedersen de ayrılırsın izne zaten..
bebişine kim bakacak peki? var mı gönüllü anneanne babaanne falan?

walla annem rahatsız.babaannemiz vefat etti bizim.görümcem gelebilir ama herhalde ben ücretsiz izin filan alırım 6 aylık yaaa.küçücük bebeği bırakamam en azından şöyle 8-9 aylık olmalı

çocuk birazdan uykusuzluktan bayılcak sedeffff :oklava:

:roflol::roflol::roflol:

geldiğin belli oldu :)))))))

doğunca da alıştığı eğlenceden mahrum bırakmamak için bungee jumping takımı aldım benim zilliye:)))))))))))))))

hıh aferim şöyle kolay mı sıkışmışlar daracık yere. ben 4 aylıkken kontrole gittiğimde doktor bir anda gözlerini kocaman açtı ben de baktım ekrana ne göreyim. döndü döndü başının üzerinde durdu. ilerde bungee jumping isterse bu resmi gösterirsiniz dedi.kızlar şimdi neşekillere giriyo da bilmiyoz işte

walla annem rahatsız.babaannemiz vefat etti bizim.görümcem gelebilir ama herhalde ben ücretsiz izin filan alırım 6 aylık yaaa.küçücük bebeği bırakamam en azından şöyle 8-9 aylık olmalı

allah şifa versin annene,o bakabilse çok güzel olurdu..kayınvaliden için allah rahmet eylesin..olmaması daha iyi diyip günaha girmeyim:)))
en az 6 ay sen bakarsan süper olur,minicik yavrucağı bırakmak çok zor olur kesin..
memursun çok rahat ayarlarsın,ücretsiz izindi rapordu:))

şimdi okudum. seninki de yaramazmış. nedir bu bebişlerin çektiği sizden. çok üzülüyom ya orda sıkılıyo yavrucaklar. alacam o kızları sizden. hepisini de ben emzirecemm. kedi gibi:roflol:

allahım yaaa,randevusunu unutan hatun bizim çocukları emzirecek :roflol::roflol::roflol:
asıl ben senin oğlanı almayı düşünüyorum,kimbilir neler yaparsın çocuğa :roflol::roflol::roflol:

kız niye öle diyosunn.bu arada nası düştü anlatsana sen yanında değilmiydin ?

malum sabahın 8 i olunca yanıma aldım az bi dalmışım yataktan yere kafa üstüne düşünce ayyyyyyyyyy bi sıçradım amaaaaaaaaaaa offfffffff bende ağladım yaaaaaaaa sonra baktım kafasına 2 3 yerde düşme izi var morarmış kan toplamış hafif az bi eziklik var dı ama şimdi iyi hiç düşmemiş gibi çok şükür napalım:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

hıh aferim şöyle kolay mı sıkışmışlar daracık yere. ben 4 aylıkken kontrole gittiğimde doktor bir anda gözlerini kocaman açtı ben de baktım ekrana ne göreyim. döndü döndü başının üzerinde durdu. ilerde bungee jumping isterse bu resmi gösterirsiniz dedi.kızlar şimdi neşekillere giriyo da bilmiyoz işte

kızlar dönence ve oyun halısı alan var mı. ya da alacak olan

bizimkinin de ayak parmaklarını alnına dayadığı bir resmi var,çok komikler hakkaten:))

ben ballıyım,görümcemin oğlunun dönencesi ve oyun halısı bize miras kaldı:)))

Back
X