• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar! bişey soracaktım, benim bebeğim eline verdiğin bişeyi tutuyor ya da önünde asılı oyuncaklar eline değdiğinde onları tutuyor çekiyor ama kendisi hiç bişeyi almak için uzanmıyor :30: bu normal mi? bu el kol koordinasyonunu yapamıyor yani.. elimde bişeyi tutup uzaktan gösteriyorum nesneye uzun uzun bakıyor ama hiç almak için atak yapmıyor sonra eline deydirince eliyle tutuyor , biraz uzaklaştırıyorum hiç elini uzatmıyo... sizin bebişler uzanıp alabiliyorlar mı?

Kızlar bakın doktorun bana verdiği listedeki yasaklar inek sütü,bal,yumurtanın beyazı,sakatat,patlıcan(nikotin olduğu için),bakla,dere otu ve maydonoz

kızlar anadolu yakasında oturanlar bebıslerı dr a nereye goturuyosunuz
bız ozel muayenehneye gıdıyoruz tahlıl faln lazımoldugunda sorun yasıyoruz hastane dr u daha ıyı olur sanırım bole durmlarda
varmı tavsıyenı z?
Canım ben anadolu yakasındayım ama Hisar hospital a ve kozyatağı Acı bademe gidiyoruz biz

kaç aylık canım senin bebeğin? benim bebeğim niye yapamıyor hala :31:

1hazıran dogunluyuz canım bız
ama her bebek farklı oluyor takma kafana
hepsı gunu gunune aynı seyı yapamzkı o zamn bıraz tuhaf olurdu
ata 1 dk bıle durmuyo cok kıpur kıpır belkıd eo yuzdendır

Canım ben anadolu yakasındayım ama Hisar hospital a ve kozyatağı Acı bademe gidiyoruz biz
sen nerde oturuyorsun canım..

pekı bana dr onerebılır mısn
ben bıraz fazla evhamlıım
sımdıkı dr dan memnunuz aslında
zeynep kamılın klınık sefı
ama muayene hane caddede
tahlıl gerek olunca baska bı yere gıdıp ordan muayenehaneye gıtmek falan baya mesakatlı oluyo r
o yuzden hastane dr u olsun ıstıyorum

bu hastanelerdekı dr ları ıstedıgım zaman telefonla falan ulasabılır mıyım benım ıcın en onemlısı bu
ata 2 aylıkken menenjıt gecırdı
o yuzden en ufak bı huysuzlukta dr arıyorum :S

Canım ne kusuru bur da birbirimize yardımcı olmak için varız bende keşke sütüm olsada hiçbirşey vermesem sadece sütümle beslesem ozaman ek gıda ver deseler bile vermezdim ama mama vermek istemiyorum ve sadece haşlanmış sebzeylede olmuyor bebeğimin gelişebilmesi için her gıdayı taatması lazım tabiki doktor müsadesi altında ben geçenlerde Adanaya gittiğimde eşim oralı bayramda ziyaret esnasında bebeklerini kendi yedikleri yemekleri verdiklerini gördüm düşünsene bol salçalı yağlı ben en azından bebişime özel mamalar pişiriyorum
haklısın cnm,işte her dr farklı,sen kendi doktoruna göre davran o zaman,kafan karışmasın.
kızlar anadolu yakasında oturanlar bebıslerı dr a nereye goturuyosunuz
bız ozel muayenehneye gıdıyoruz tahlıl faln lazımoldugunda sorun yasıyoruz hastane dr u daha ıyı olur sanırım bole durmlarda
varmı tavsıyenı z?
ben kadıköy acıbademde doğum yaptım orda zerrin hanıma gittik ilk,pek ilgili gelmedi bana,ablam kozyatağı acıbademde çalışıyor,o orda birini önerdi,banu hanum ona devam ediyorum,meryem hanımda var orda ama benim hoşuma gitmedi,banu hanım çok ilgileniyor,1 saat duruyoruz içerde,memnunuz.öneririm.
Selam kızlar! bişey soracaktım, benim bebeğim eline verdiğin bişeyi tutuyor ya da önünde asılı oyuncaklar eline değdiğinde onları tutuyor çekiyor ama kendisi hiç bişeyi almak için uzanmıyor :30: bu normal mi? bu el kol koordinasyonunu yapamıyor yani.. elimde bişeyi tutup uzaktan gösteriyorum nesneye uzun uzun bakıyor ama hiç almak için atak yapmıyor sonra eline deydirince eliyle tutuyor , biraz uzaklaştırıyorum hiç elini uzatmıyo... sizin bebişler uzanıp alabiliyorlar mı?
benimki çok meraklı o konuda,herşeyi kendisi uzanıp alıyor,3 aylıkdan beri öyleydi,ama her bebek çok farklı,ilgisini çekmiyor olabilir,kavrama oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor.
acıbademde kime gidiyorsunuz canım siz?

haklısın cnm,işte her dr farklı,sen kendi doktoruna göre davran o zaman,kafan karışmasın.

ben kadıköy acıbademde doğum yaptım orda zerrin hanıma gittik ilk,pek ilgili gelmedi bana,ablam kozyatağı acıbademde çalışıyor,o orda birini önerdi,banu hanum ona devam ediyorum,meryem hanımda var orda ama benim hoşuma gitmedi,banu hanım çok ilgileniyor,1 saat duruyoruz içerde,memnunuz.öneririm.

benimki çok meraklı o konuda,herşeyi kendisi uzanıp alıyor,3 aylıkdan beri öyleydi,ama her bebek çok farklı,ilgisini çekmiyor olabilir,kavrama oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor.

acıbademde kime gidiyorsunuz canım siz?

Canım kozyatağı acıbademde Banu Küçük soyadı küçüktü galiba tam hatırlayamadımda adı Banu

Nurceng emme olayını çözdünüzmü. Biz hala aynı işkenceye devam. Bu arada benim oğluşda 5.5 aylık oldu ama hala dönemiyor tembel.

ayır canım çözemedik bir trlü uyanınca hemen emzirmeye çalışıyorum bazen emiyo bazen emmiyo gündüz sağmaya devam ediyorum çoğu zaman.ama gittikçe süt azalıyo ya.senin nasıl devam ediyor canım?

Canım sütün yokmu ben şuanda yumurtanın sarısına sadece sütümü sağıyorum eziyorum dedin gibi benimkide katı olunca sevmiyorsütümü bolca sağıyorum cıvık oluyor ve seviyr yani meyve suyuyla hiç denemedim
yanlız canım ben birde akşam maması olarak kırlangıç balığı aldım oda deniz balığı çiftlik balığı değil onu suda haşladım güzelce ezip vermek istedim korktum elime kılçık geldi aslında kılşıklı balık değil ama olsun korktum yine tülbentden süzdümkıvamlı oldu yani balık çorbası gibi içine biraz limon sıktım 2-3damla ve biraz kimyon oğlum bayıldı inşallah sizinkide beğenir :56:
yakamoz benimde oğlum 14haziran doğumlu.ben meyve suyu ve püresi,yoğurt,muhallebi veriyorum 3 gündürde kahvaltıya başladım

banu küçükkırım,kendisiyle hem görüşüyoruz hemde doktorumuz.omu sana herşeyi verebiliceğini söylemişti?

yok canım kendisine evimmiz uzak geldiği içiin epeydir gidemedim bana Florence Nightingale hastanesinde Kudret Kulak sölemişti canım herşeyi yiyebiliir diye

6. ayınızıda hayırlısıyla bitirdiniz. daha nice aylara
cok tesekkur ederim cok sagol canim sizde de az kalmis 6 ayinizi bitirmenize
yakamoz benimde oğlum 14haziran doğumlu.ben meyve suyu ve püresi,yoğurt,muhallebi veriyorum 3 gündürde kahvaltıya başladım
kahvalltiya baslamadim ben daha yaa.....marketten aldigim yumurtayi vermek istemiyorum,organigini bekliyorum ciftlikten...:))

slm kızlar geçen yazmıştım bişeyler ama site bakıma girmişti mesajım gönderildimi bilmiyorum benimde 23 haziran doğumlu bir kızım var :emir_bebek:

Back
X