• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biraz sana cekmis olabilir canim.zaten cocuklar benim bildigim anne babadan 4-5 cm uzun olurlarmis büyüdügünde senden uzun olabilir yani
evet biliyorum onu annemden uzunum ben hihihi )))))
boş ver canım ya. uzun olsa ne olcak kısa olsa ne olcak. yeter ki sağlıklı bir çocuk olsun. sen diğer insanların kıyaslamalarına kulak tıka boş ver gitsin. hem bak az önce internette baktım kız çocukları 6. aylarında en az:59 en çok:72 cm oluyormuş. yani senin bebeğin boyu ortada.

evet onu da okudum ben rastlamisdim.ama yine de kenardan insanlarin sinir bozmasi gicik ediyor beni....:43:

ya kizlar bu sira kizim yine sabahliyor,bir ara uykusu cok güzeldi,gece yatip sabah kalkardi,böyle oluncada sabah kalkmiyor,bende uykusunu bölüp kahvalti veremiyorum sadece emdiriyo ve devam sütü veriyorum.su anda hala uyuyor,niye böyle oluyorki bir düzene otutturamadik,sizinkilerin uykusu nasil

canım benim ki rahatsızlığı olmazsa sabah 10 da kalkıyor. sonra 12 de yatıyor 13 de kalkıyor. 15 de yatıyor 16 da kalkıyor. 18 de yatıyor 19 da kalkıyor. sonra akşam 11 12 ye kadar bizimle takılıyor. gecede 2 defa emmek için mutlaka kalkıyor.

Canım eğer kilo alımı iyi ise bence besleniyordur acıksa zaten ağlar bence zorlayıp midesini bulandırma canım sonra hiç yemek istemeyebilir

kilo alımı iyi dedi dr 700 gr almış 1 ayda saat 5buçuktu uyudu yoğurdunu beslemeden uyudu yıkadım bebişi yıkanınca rahatlıyo heralde hemen uykusu geliyo suanda uyuyo yoğurdun içine meyve püresi koyucaktım offf bugün çok düzensiz oldu beslenmesi arada oluyo böyle uyanıncada pirinç unu vericem artık yoğurtta yarına kaldı....

kızlar geçmişi okuduğum kadarıyla çoğunuz pekmezi direk veriyorsunuz. kahvaltı karışımına katmıyor musunuz. bizim doktorumuz kahvaltı karışımına 1 çay kaşığı demişti.onun haricindede hiç vermedim.

bzimki tamamen verme dedi.irmik veriyorum diyorum uzak dur,pekmez...uzak dur,peynir...uzak dur....herseyden uzak durup nasil besliycem bilmiyorum onun icin hersey veriyorum ben...dinlemiyorum onu.ama kahvaltisina katmiyorum.ayri veriyorum

seninki ara öğün yemiyormuş,benim oğlan beni emmiyor 4-5 saat hiç bir şey almıyo .ben ne yapacam haftaya bilmiyorum beni emmesini bıraksın istemiyorum..gece emiyorda ,pirinç ununu hiç ama hiç yediremedim sevmedi hiç.

benim oğlumda doğru düzgün 4 ay emdi sadece 5.ayında geceleri emdi 6. ayında iyice bıraktı emmeyi bende sütümü sağıp amalarına katıyorum sende öyle yap cnm

benim kizim uyumuyor yaaa gece onceleri hic uyanmadan sabaha kadar uyurdu 1 kere mama icin uyanirdi ama simdi saat basi agliyorrr nedendir acaba?10-15 gundur boyle

canım senin zaten ara öğünlerin var ve gayettte güzel bir beslenme menüsü var. kahvaltı-sebze çorbası ve muhallebi ana öğün. meyve suyu ve yoğurt ara öğün yerine geçiyor. sadece senin kahvaltı ve sebze çorbası öğünlerin bir birine çok yakın arada 3 saat var.ana öğünlerin arasında bir ara öğün olması lazım. bunun içinde sebze çorbasını saat 3'e kaydırıp 12'ye meyve püresi veya yoğurt alırsan öğleden sonra iki ara öğün üstüste gelmemiş olur. yani sıralam şöyle olur kahvaltı-yoğurt-sebze çorbası-meyve püresi- muhallebi sonra cukka yataaaaaaaaaak.

evet cnm öyle yapıyım ben sebze çorbası yerine meyve püresini vereyim... ama bazen bu menü düzensizlesiyo bugün yoğurdunu yemeden uyudu meyve püresinide içine koycaktım bıcı bıcı yaptı bugün pasacım banyo yapınca daha uzun uyuyo:emir_bebek:

benim kizim uyumuyor yaaa gece onceleri hic uyanmadan sabaha kadar uyurdu 1 kere mama icin uyanirdi ama simdi saat basi agliyorrr nedendir acaba?10-15 gundur boyle

bi ara benim oğlum öyleydi saat bası uyanıyodu geceleri gündüzleri zaten çok uyumuyo merak etme cnm düzene girer belki ynidiş çıkıcaktır ondanda olabilir

Diş sıkıntısı olabilir canım şiş yeri varsa ondan uyumuyolar ama banyoyu tavsiye ederim ben yıkayıp yatırıyorum o zaman daha çok uyuyo

kızlar geçmişi okuduğum kadarıyla çoğunuz pekmezi direk veriyorsunuz. kahvaltı karışımına katmıyor musunuz. bizim doktorumuz kahvaltı karışımına 1 çay kaşığı demişti.onun haricindede hiç vermedim.

ben de kahvaltıya katıyorum..ama canım ben pekmez ve yumurtayı mandalina suyu ile karıştırıp ayrı veriyorum..peyniride 3 bebe biskuvisi ile yine mandalina suyu ile ıslatıp veriyorum... demir emilimi için.. yumurtaya başladığımızdan beri böyle yapıyorum ..

bzimki tamamen verme dedi.irmik veriyorum diyorum uzak dur,pekmez...uzak dur,peynir...uzak dur....herseyden uzak durup nasil besliycem bilmiyorum onun icin hersey veriyorum ben...dinlemiyorum onu.ama kahvaltisina katmiyorum.ayri veriyorum

cnm bencede sen doktorunu dinleme pekmez mutlaka ver çok iyi bebek ve çocuklar için biliyosundur zaten irmikte öyle peynir de bunlar çok önemli besinler ver sakın vermemezlik yapma ben her gün 1 tatlı kasığı pekmez veriyorum ya kahvaltısına yada meyve püresine katıp veriyorum irmikli kaşık mamalarından veriyorum sebze çorbasına katıyorum peynirde aksamdan sud bekletip öyle koyuyorum kahvaltısına sende böyle cnm

aynen benımkı de oyle...gunduz uykuları yok gıbı birsey 2 kere falan arımşar saat çok nadir 1 sa uyuyor. geceleri de 1 ya da 2 kez kalkıyordu .. şimdi 6-7 yı buluyor...bazı geceler yıne eskısı gıbı..ben dişlere ve buyumelerıne baglıyorum....

ben de kahvaltıya katıyorum..ama canım ben pekmez ve yumurtayı mandalina suyu ile karıştırıp ayrı veriyorum..peyniride 3 bebe biskuvisi ile yine mandalina suyu ile ıslatıp veriyorum... demir emilimi için.. yumurtaya başladığımızdan beri böyle yapıyorum ..

sen basladınmı cnm mandalina suyu vermeye peki portakal suyu veriyomusun

canım benim ki rahatsızlığı olmazsa sabah 10 da kalkıyor. sonra 12 de yatıyor 13 de kalkıyor. 15 de yatıyor 16 da kalkıyor. 18 de yatıyor 19 da kalkıyor. sonra akşam 11 12 ye kadar bizimle takılıyor. gecede 2 defa emmek için mutlaka kalkıyor.
canim önceden benim kiziminda uykusu düzenliydi,böyle bir ani geliyor ve bazen bu sekilde düzensizlesiyor.

aynen benımkı de oyle...gunduz uykuları yok gıbı birsey 2 kere falan arımşar saat çok nadir 1 sa uyuyor. geceleri de 1 ya da 2 kez kalkıyordu .. şimdi 6-7 yı buluyor...bazı geceler yıne eskısı gıbı..ben dişlere ve buyumelerıne baglıyorum....

benim oğlumda gündüzleri hiç uyumuyo görümcem oğlunu bi yatırıyo öğlen uykusuna 4,5 saat uyuyo 1 buçuk yasında oğlu bebekkende masallah gece gündüz çok uyurdu.....bende üzülüyorum çünkü uyku en önemli gıda uykusunda büyüyo olar ve uyukuda büyüme hormanları çalışıyomuş bu yüzden uyku çok önemli.........

bi ara benim oğlum öyleydi saat bası uyanıyodu geceleri gündüzleri zaten çok uyumuyo merak etme cnm düzene girer belki ynidiş çıkıcaktır ondanda olabilir
altta 1 disi var digerine de bakamiyorum sismis mi diye acmiyor agzini,baktirmiyor. insallah duzelirr
evet tatlımm..bana da zasa çıkmışşşş.... :34:
zasa bana alicak hehe))
Diş sıkıntısı olabilir canım şiş yeri varsa ondan uyumuyolar ama banyoyu tavsiye ederim ben yıkayıp yatırıyorum o zaman daha çok uyuyo
evet bende oyle yapiyorum cabuk daliyor o zaman ama sonrasi yine ayni saat basi uyaniyor.

evt aynisini benim kizimda yapiyor,gece uykusundan agliyarak uyaniyor,evelsigün cok agladi mesela,gece oyun oynuyor bizimle sabaha kadar böyleyiz bu ara

insallah cabuk biterrr sersem oluyorummmm resmen
cnm bencede sen doktorunu dinleme pekmez mutlaka ver çok iyi bebek ve çocuklar için biliyosundur zaten irmikte öyle peynir de bunlar çok önemli besinler ver sakın vermemezlik yapma ben her gün 1 tatlı kasığı pekmez veriyorum ya kahvaltısına yada meyve püresine katıp veriyorum irmikli kaşık mamalarından veriyorum sebze çorbasına katıyorum peynirde aksamdan sud bekletip öyle koyuyorum kahvaltısına sende böyle cnm

dinlemiyorum canim,annem de dinleme diyor.hersey veriyorum.

Back
X