evt aynisini benim kizimda yapiyor,gece uykusundan agliyarak uyaniyor,evelsigün cok agladi mesela,gece oyun oynuyor bizimle sabaha kadar böyleyiz bu ara
onuda soyliyim ki bizimki gece daha uslu ve keyifli oluyor sabaha kadar)))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt aynisini benim kizimda yapiyor,gece uykusundan agliyarak uyaniyor,evelsigün cok agladi mesela,gece oyun oynuyor bizimle sabaha kadar böyleyiz bu ara
hangi meyveleri veriyorsun,bize drumuz meyve suyu verme dedi bende meyve vericem,benim cam rendem yok nasil yapiyorsunuz monthcumevet cnm öyle yapıyım ben sebze çorbası yerine meyve püresini vereyim... ama bazen bu menü düzensizlesiyo bugün yoğurdunu yemeden uyudu meyve püresinide içine koycaktım bıcı bıcı yaptı bugün pasacım banyo yapınca daha uzun uyuyo![]()
elini dezenfekte edip yanlarina bakabilirsin leyla,bizimde altta bir disimiz var,parmagimla baktigimda iki yanda cikmis yani gözle görülmüyor pek ancak parmaginla anlayabiliyosun
altta 1 disi var digerine de bakamiyorum sismis mi diye acmiyor agzini,baktirmiyor. insallah duzelirr
zasa bana alicak hehe))
evet bende oyle yapiyorum cabuk daliyor o zaman ama sonrasi yine ayni saat basi uyaniyor.
sen basladınmı cnm mandalina suyu vermeye peki portakal suyu veriyomusun
kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...
ben de kahvaltıya katıyorum..ama canım ben pekmez ve yumurtayı mandalina suyu ile karıştırıp ayrı veriyorum..peyniride 3 bebe biskuvisi ile yine mandalina suyu ile ıslatıp veriyorum... demir emilimi için.. yumurtaya başladığımızdan beri böyle yapıyorum ..
canım sıkma canını eğer önemli bişey olsaydı geçmişte kan idrar verdiğinizde çıkardı,demek ki yapı olarakda yemek yemeyisevmiyor,çıtır bi kız olucak.ayrıca 800ml süt benimkide içmiyor,en fazlaa 400-500ml içiyordur.emziriyorum,ve günde bir sefer 120cc mama içiyor.ek besinlerede başladık,ama çok isteksiz,merak etme tatlım,hepimizin bebekleri yemeğe karşı isteksiz,sanırımbu aylarda böyle oluyormuş.gelişim atakları gösteriyorlar,bende çok üzülüyorum aç kaldığında ama yapıcak bişeyim yok.allah hepimizin yardımcısı olsun.
aa ne ilginç midesi bulanmıyomu üçü karışıncayumurtada ile düşünemiyom pekmezide cnm.deneyeyim bende .
kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
Meraba kıslaarrrrrrrrrr oğlum 1-2 haftadır emekleme çalışmaları yapıyodu tırtıl gibi gidiyodu şşimdi artık emekliyoooooooooo
Cumartesi 6 ayını dolduracak bakalım kaç kilo almış![]()
haklisin canim bakarim artik yarin uyudu simdi.elini dezenfekte edip yanlarina bakabilirsin leyla,bizimde altta bir disimiz var,parmagimla baktigimda iki yanda cikmis yani gözle görülmüyor pek ancak parmaginla anlayabiliyosun
bende hep uzunboylu olmak isterdim )))) uzunboylu olursam hep spor rahat seyler giyerdim.ama kisa oldugum icin esimle biyerlere gittigimde kendimi rahat hissetmek adina topuklu giyiyorum hephiç dert etme cnm benim boyum hep uzundu hep sınıfta en arka sıralara düşerdim ,hep üzülürdüm.o yüzden hep dua ederim kızım olursa minyon olsun uzun boyluda olmasın :) ,sağlıklı olsun, boşver milleti herkes bir kulp bulur bunu sakın unutma .
aynen ole valla cok merak ediyorum bu ayki boyunu.insallah uzar.leylacım herkes herşey soyler sen herkesın dedıgıne bakma annesi gibi narin olcak güzel olcak de gec morelını bozma herkes herşeye cok maydanoz zaten olumsuz bışey soylemeye bayılıyorlarrrr
Meraba kıslaarrrrrrrrrr oğlum 1-2 haftadır emekleme çalışmaları yapıyodu tırtıl gibi gidiyodu şşimdi artık emekliyoooooooooo
Cumartesi 6 ayını dolduracak bakalım kaç kilo almış![]()
hay maşşallahhhh
kızlarrrr bizim 2.dişimiz de patladıııı![]()
hay maşşallahhhh
kızlarrrr bizim 2.dişimiz de patladıııı![]()
maşallahbizimde 1 tane çıktı ama tam belli değil ya:)
Emziren anneler sütünüz ne alemde benim az olan sütüm iyice azldı bitti bitecek korkusu içindeyim geceleri emzirmesi rahat oluyordu.Mama hazırlaması zor olacak![]()
7 aylik olcumumu bu canim? biz 7 ayi daha olcturmedik.canım senin kızın benimkinden uzunmuş yine bak benimkisi 62 cm bende çok kısa diyorum ama herkes normal kısa değil diyolar biraz rahatlıyorum
kızlar bu hediyelerimiz için adresleri özeldenmi atıcaz
ooo masallah benimki 7 aylik henuz emeklemiyor.emeklemiyor olmasi cok fazla yerde kalmiyor olmasi.cok hircin.kucakta,yurutecte,kanguruda.bu yuzden emeklemeyi gecikiyor.