• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm öyle yapıyım ben sebze çorbası yerine meyve püresini vereyim... ama bazen bu menü düzensizlesiyo bugün yoğurdunu yemeden uyudu meyve püresinide içine koycaktım bıcı bıcı yaptı bugün pasacım banyo yapınca daha uzun uyuyo:emir_bebek:
hangi meyveleri veriyorsun,bize drumuz meyve suyu verme dedi bende meyve vericem,benim cam rendem yok nasil yapiyorsunuz monthcum

altta 1 disi var digerine de bakamiyorum sismis mi diye acmiyor agzini,baktirmiyor. insallah duzelirr

zasa bana alicak hehe))

evet bende oyle yapiyorum cabuk daliyor o zaman ama sonrasi yine ayni saat basi uyaniyor.
elini dezenfekte edip yanlarina bakabilirsin leyla,bizimde altta bir disimiz var,parmagimla baktigimda iki yanda cikmis yani gözle görülmüyor pek ancak parmaginla anlayabiliyosun

kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...

hiç dert etme cnm benim boyum hep uzundu hep sınıfta en arka sıralara düşerdim ,hep üzülürdüm.o yüzden hep dua ederim kızım olursa minyon olsun uzun boyluda olmasın :) ,sağlıklı olsun, boşver milleti herkes bir kulp bulur bunu sakın unutma .

ben de kahvaltıya katıyorum..ama canım ben pekmez ve yumurtayı mandalina suyu ile karıştırıp ayrı veriyorum..peyniride 3 bebe biskuvisi ile yine mandalina suyu ile ıslatıp veriyorum... demir emilimi için.. yumurtaya başladığımızdan beri böyle yapıyorum ..

aa ne ilginç midesi bulanmıyomu üçü karışınca :( yumurtada ile düşünemiyom pekmezide cnm.deneyeyim bende .

canım sıkma canını eğer önemli bişey olsaydı geçmişte kan idrar verdiğinizde çıkardı,demek ki yapı olarakda yemek yemeyisevmiyor,çıtır bi kız olucak.ayrıca 800ml süt benimkide içmiyor,en fazlaa 400-500ml içiyordur.emziriyorum,ve günde bir sefer 120cc mama içiyor.ek besinlerede başladık,ama çok isteksiz,merak etme tatlım,hepimizin bebekleri yemeğe karşı isteksiz,sanırımbu aylarda böyle oluyormuş.gelişim atakları gösteriyorlar,bende çok üzülüyorum aç kaldığında ama yapıcak bişeyim yok.allah hepimizin yardımcısı olsun.

CCanım sen anne sütü vermiyor muydun sadece.. mama niye veriyorsun? sundan dolayı sordum .. ben de sadece anne sutu ve ek besın verıyorum ..ama acaba dedim gece yatmadan 1 öğün mama mı versem gece daha az kalkar mı dıye? cok kalkmaya basladı cunku? sen de o amaçla mı verıyorsun dıye sordum...

Son düzenleme:
aa ne ilginç midesi bulanmıyomu üçü karışınca :( yumurtada ile düşünemiyom pekmezide cnm.deneyeyim bende .

hayır canım hatta peynırlı karısımdan daha cok sevıyor pekmez tadı agır basıyor cunku.. ben de baktım tadına guzeldı.. modern bebek bakımı dıye bır kıtap var dr erhan ates ın onun kıtabında yazıyordu... demır emılımı ıcın c vıt ıceren m.suları ıle vermek gerekıyor ve peynırle ve kalsıyum ıcerdıgı ıcın bebe bıskuvısı ıle karıstırıo vermemek gerekıyormus pekmez ve yumurtayı...
zaten bır sure daha boyle devam ettıkten sonra ayrı ayrı vermeyı planlıyorum herseyın tadını ayrı bılsın dıye... sonra alısması zor olcakmıs gıbı gelıyor bana cunku bulamactan sonra...

kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.

leylacım herkes herşey soyler sen herkesın dedıgıne bakma annesi gibi narin olcak güzel olcak de gec morelını bozma herkes herşeye cok maydanoz zaten olumsuz bışey soylemeye bayılıyorlarrrr

Meraba kıslaarrrrrrrrrr oğlum 1-2 haftadır emekleme çalışmaları yapıyodu tırtıl gibi gidiyodu şşimdi artık emekliyoooooooooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Cumartesi 6 ayını dolduracak bakalım kaç kilo almış:emir_bebek:

elini dezenfekte edip yanlarina bakabilirsin leyla,bizimde altta bir disimiz var,parmagimla baktigimda iki yanda cikmis yani gözle görülmüyor pek ancak parmaginla anlayabiliyosun
haklisin canim bakarim artik yarin uyudu simdi.
hiç dert etme cnm benim boyum hep uzundu hep sınıfta en arka sıralara düşerdim ,hep üzülürdüm.o yüzden hep dua ederim kızım olursa minyon olsun uzun boyluda olmasın :) ,sağlıklı olsun, boşver milleti herkes bir kulp bulur bunu sakın unutma .
bende hep uzunboylu olmak isterdim )))) uzunboylu olursam hep spor rahat seyler giyerdim.ama kisa oldugum icin esimle biyerlere gittigimde kendimi rahat hissetmek adina topuklu giyiyorum hep :D:D:D
leylacım herkes herşey soyler sen herkesın dedıgıne bakma annesi gibi narin olcak güzel olcak de gec morelını bozma herkes herşeye cok maydanoz zaten olumsuz bışey soylemeye bayılıyorlarrrr
aynen ole valla cok merak ediyorum bu ayki boyunu.insallah uzar.
Meraba kıslaarrrrrrrrrr oğlum 1-2 haftadır emekleme çalışmaları yapıyodu tırtıl gibi gidiyodu şşimdi artık emekliyoooooooooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Cumartesi 6 ayını dolduracak bakalım kaç kilo almış:emir_bebek:

ooo masallah benimki 7 aylik henuz emeklemiyor.emeklemiyor olmasi cok fazla yerde kalmiyor olmasi.cok hircin.kucakta,yurutecte,kanguruda.bu yuzden emeklemeyi gecikiyor.

canım senin kızın benimkinden uzunmuş yine bak benimkisi 62 cm bende çok kısa diyorum ama herkes normal kısa değil diyolar biraz rahatlıyorum

maşallah:nazar: bizimde 1 tane çıktı ama tam belli değil ya:)

Emziren anneler sütünüz ne alemde benim az olan sütüm iyice azldı bitti bitecek korkusu içindeyim geceleri emzirmesi rahat oluyordu.Mama hazırlaması zor olacak:56:

hic de zor degil 7 aydir mama hazirliyorum ))
termosa koyuyorsun hazir suyu. (benim kzim 150 yiyor) 150 su ve 5 kasik mamaaaaa.kapagi kapatip yolda odaya gide gide calkaliyorsun :1: ve hazir. :9::9::9::9:

ooo masallah benimki 7 aylik henuz emeklemiyor.emeklemiyor olmasi cok fazla yerde kalmiyor olmasi.cok hircin.kucakta,yurutecte,kanguruda.bu yuzden emeklemeyi gecikiyor.

Canım bizimkiside genelde yürüteçte ve kucaktada çok kalıyor ama özellikle şu son zamnlar böyle çok arttı.Annem şimdi gel babası gel yaptırıyor bide ellerini vuryor bizde çippen derler:))) Bu yumurcak yeni şeyler öğrenip yapınca çoooooooooookkkkkkkk mutlu oluyorum:64::64:

Back
X