Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaar bebeğimin birtanem berkin'imin ilk dişi patladııııııııııııı. heyo
![]()
hadi hayırlı olsun![]()
sağol canım ya. 3 gündür neşesi yoktu meğer ondanmış. Ayyyy çooooook mutlu olduk valla. Evde bir bayram havası esti geçti.
hepsinden istiyorumve hepsine katılıyorumslm kızlarrrrınnaırmısınız 6 da eve geldım bu saate kadar oglumla uğraştım yerınde durmuyor cok hareketlı done done gıtcem dıye ugraşıyo emeklemeye calışıyor gerı gerı gıdıyo ılerlemeyınce mızmızlanıyor ele avuca sıgmıyor 4 saat ıcınde 3 kere hafıf derecede duştu altını acamıyorum baglatmıyor cıplak durmak ıstıyor hep belım sırtım tutulmuş durumda hiç dınlenemıyorum zaten 1 aydan berı uyku duzenı falanda kalmadı geceleri hıc uyanmayan cocuk gece aglayarak en az 3 kere uyanıyorr offfffff offffff goguslerım acıyor dişi yok ama varmış gibi cok kotu ısırıyor tik oldu artık bende ısırcak dıye korkuyorum
gece uyuyup ertesı gun uyanmak ıstıyooooruuuumm
hayırlı olsun cnm.kızlaaaaaaaaar bebeğimin birtanem berkin'imin ilk dişi patladııııııııııııı. heyo
![]()
hayirli olsunnn tebriklerrrkızlaaaaaaaaar bebeğimin birtanem berkin'imin ilk dişi patladııııııııııııı. heyo
![]()
cnm geçmiş olsun valla.benim en korktuğum şeylerden biridir bu.o yüzden sürekli kesiyorum tırnaklarını.
maşallah canım kızınabak sen yaramazaaaaaa,geçmiş olsunnnn
hadi hayırlı olsun![]()
anauumm hayırlısı olsun canım
benim bogazlarım yanıyo berbat halsızım yarına tastamam hasta olurum kesin:2:
hepsinden istiyorumve hepsine katılıyorum(
hayırlı olsun cnm.
hayirli olsunnn tebriklerrr
bende surekli kesiyorum ama olunca oluyor isteee....
bugun de ishal oldu kizim yaa tam 10 kere kaka yaptııı
15 dakkada 1....
eşim de gürcistana gitti............:84:
iyiki de kardeşim yanimda gece 12de nobetci eczane buldum zar zorrr dr ilaç dedi onu aldım.dışarda da kimse yokkk tırsa tırsa gidip geldim.içirdim ilacını sonra yine kaka yaptı armut verdim,muz da verdim ishale iyi geliyor diyorlar.sonra uyuttum ....
acaba uyurken kaka yapar mıııı??? :44:
diştendir diye duşunuyorum...
Bugun başımıza gelmeyen kalmadııı hayırlısııı :26:
Bu arada 7 aylıkkk olduk bizzzzzzzzzzzzz
kızlaaaaaaaaar bebeğimin birtanem berkin'imin ilk dişi patladııııııııııııı. heyo
![]()
selam kizlarrrrrr
bugun kizimi dr-a goturdum aslinda kontrolumuz yarindi ama....
bi bakiyorum kizimin gozu kizarmis...gozunun icine baktim ki kan varrrr
telasla hemen dr-nu aradim gelin dedi.
bakti megerse tirnagini gozunun icine sokmussss kanatmis...
1-2 gune gitmezse ilaclar yazdi onu kullanirsiniz dedi.
kilosu 8400 boyu da 67sm olmus...
selam kizlarrrrrr
bugun kizimi dr-a goturdum aslinda kontrolumuz yarindi ama....
bi bakiyorum kizimin gozu kizarmis...gozunun icine baktim ki kan varrrr
telasla hemen dr-nu aradim gelin dedi.
bakti megerse tirnagini gozunun icine sokmussss kanatmis...
1-2 gune gitmezse ilaclar yazdi onu kullanirsiniz dedi.
kilosu 8400 boyu da 67sm olmus...
![]()
günaydın bütün annişlere ve bebişlerine hepinizi öpüyorum...