2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Alla alla yolladım dur yine yapayım.umay olanım ona göre

bugun benim face manyadı,sizde de oluyor mu bilmiyorum ama birsürü bildirim görünyor,tıklıyorum ama yok!!
mesaj geldi görünyor ama yeni mesaj yok diyor,sonra bakıyorum okunmamış mesaj var!!

hatta yazdığım yorumlar ya benim fotolara yazılan yorumlar kayboluyor falan..

yani talebi yollamışsındır ama bana gelmemiş olabilir,manyadı çünkü facebookum:37:

esracm gruba arkdslık talebı yollynlr kım meselaa özldn ısmlerını bır atsana belkı bılyrmdur.

selam anneler bebişler nasıl bız pazardan beri kızımla hastayız malum salgın var suan.gece kızımın ateşe38.5du şurupla düşüremedik fitil koyduk mecburen.anca düştü.ben de uykusuzum.işten geldim az önce.şenay size de geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bizim iştahımız da gitti.hiçbişey yemiyo sıvı seyler dısında.katıları hemen öğürüyor.bizim dişler de çıkmadı daha.diş bugdayı yapanlar var ohh neguzel. gözünüz aydın diyelim.

ggeçmiş olsn cnm:(
selam anneler bebişler nasıl bız pazardan beri kızımla hastayız malum salgın var suan.gece kızımın ateşe38.5du şurupla düşüremedik fitil koyduk mecburen.anca düştü.ben de uykusuzum.işten geldim az önce.şenay size de geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bizim iştahımız da gitti.hiçbişey yemiyo sıvı seyler dısında.katıları hemen öğürüyor.bizim dişler de çıkmadı daha.diş bugdayı yapanlar var ohh neguzel. gözünüz aydın diyelim.

bugun benim face manyadı,sizde de oluyor mu bilmiyorum ama birsürü bildirim görünyor,tıklıyorum ama yok!!
mesaj geldi görünyor ama yeni mesaj yok diyor,sonra bakıyorum okunmamış mesaj var!!

hatta yazdığım yorumlar ya benim fotolara yazılan yorumlar kayboluyor falan..

yani talebi yollamışsındır ama bana gelmemiş olabilir,manyadı çünkü facebookum:37:

onaylandı yazın geldi canım.benim face sadece çok yavaş bugün.

Off kocagün açıktım ama birtürlü birşeyler yazamadım.malum hem iş hem net olmuyor.içim gidiyor sizin muhabbettlerinize.birşey kaçırmıyım diye takipteydim.neyse sevgiyle kalın hepinize iyi akşamlar...:61:

Kızlar geçmiş olsun valla havalar soğudu bebişler öksürük ateş .... hepinize acil şifalar dilerim biran evvel düzelsin yumurcaklar

esracım gruba baktım da nickler arasında yabancı birini göremedim... ama herkes yazarsa nickleerini iyi olur çok azız.

herkese slm nasılsınız

oooo üst dişler çıkmaya başlamış hayırlı olsun hemen böyle peşinden geliyomu acaba üst dişler bizimde alt 2 dişimiz çıktı çok şükür üstlerden ses seda yok henüz amanın ısırmalar başladı dimi benimkide ilk defa dün sadece altta olduğu halde dişini bir geöçirdi göğsüme anlatamam acısını çokda keskinler maşallah tepki vermemeye çalıştım tepkimi görüp alışkanlık yapar diye dilimi ısırdım neredeyse. biz diş buğdayı yaptık ama annem kaynanam en yakın 3-4 komşumuz ve arkadaşım öyle kendi aramızda küçük bir şeydi. buğdayı kaynanam hazırlayıp getirmişti. içinde haşlanmış nohutta vardı. kaselere koyduk üstüne ceviz koyduk isteğe görede kuru üzüm ve nar taneleri ekledik bazıları şekerli severmiş çünkü güzel oldu ama .önce yasin falan okudular. kızıma nazar duası vs. sonrada hedikleri dağıttık daha sonra çay ve hazırladığım pastaları yedik oturduk sohbet ettik gelenler hediyelerini verdiler. belki daha açılımlı oluyodur bilmiyorum ama bizde kendimizce küçük birşey olsun dedik zaten büyük bir organizeyle uğraşcak ne halim nede vaktim var artık.

öyküm gene grip bir atlatamadık içimiz dışımız ilaç oldu vallaha doktor bu ilaçlarla geçmesi lazımdı deda alerjik olabilir bakacaz bir çaresine dedi bakalım yeni ilaçlar ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirici damla verdi 10 gün sonra kontrole gidicez inşallah geçiverir.buy arada 8.500 kilo olmuşuz 69 boyumuz 10 gün önce gitiğimizde 8,250 idi geçen ay 1 ayda 350 gr almıştı şimdi 10 günde 250 gr almış inşallahda böyle devam eder her 10 günde 250 gr alsa daha ne isterim gerçi sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz ama bazen hakkatten sabrımı zorluyo gerçekten ve gerçekten zormuş annelik bu aralar işe başladım anneme bırakırken ağlamaya başladı peşimden beni görünce artık kimseye gitmiyo onu bırakıp gidicem zannediyor kuzum küçük ama nasılda anlıyor vallaha cin gibi bu zamane çocukları içim sızlıyo annemde duygusal davranma işine bak işyi bakıyoruz diyo ama işte annelikmiş bu yürek dayanmıyo bunuda öğrendik. aklıma gelmişken emekleyen bebeklerimiz varmı bizimki yavaş yavaş başlayacak gibi ama sevmiyo belli hemen sıkılıveriyor popo havada kalıyo yoruluyor emeklemeden yürümek istiyo aslında koltuklara tutunup kalkmaya çalışıyo valla.

biraz uzun oldu heralde ama bayadır yazamıyodum cadı bırakmıyoki bir türlü kucaktanda inmiyo artık tabi bende kas yaptımmmmmm

herkes ve bebişleriniz iyidir inşallah hepiniz allaha emanet olunnnnnn:16:

insan annesine de bıraksa gözü değilse bile kalbi arkasında kalıyor.ne zor bir şey yaaa....

tesekkur ederiz canım kendim hasta olmama yanmıyorum da kızım hasta olunca kötü oluyo ya. tüm bebişler şu kışı hastalıksız atlatır umarım.benım kızın uykusu geldi uyutup geleyim görüşürüz :16:
kışın bir an önce bitmesi hepimizin ortak duası oldu.

kızlarrr hepınız saolun oglum dune oranla bugun daha iyi uyurken ınlıyorrr doktorumuzu aradık ılac aldırdı bize verıyorum bakalım eger yıne aynı olursa yarın hastaneye goturucem ama doktorumuz buyuk bı ıhtımal gececektır dedi

kızlarrr hepınız saolun oglum dune oranla bugun daha iyi uyurken ınlıyorrr doktorumuzu aradık ılac aldırdı bize verıyorum bakalım eger yıne aynı olursa yarın hastaneye goturucem ama doktorumuz buyuk bı ıhtımal gececektır dedi

senaycım cok gecmiş olsun kıyamam bebişe allah acil sifa versin yarına sapasaglam olsun inş

cnm benim oğlumda yapıyor bazen doktora sormuştum olur bazen önemli değil demişti.kızlar oğlum çok öksürüyor boğulacak sanki içim acıyor.bricanyl şurup veriyorum acaba omu azdırıyor öksürüğünü.

Back
X