herkese slm nasılsınız
oooo üst dişler çıkmaya başlamış hayırlı olsun hemen böyle peşinden geliyomu acaba üst dişler bizimde alt 2 dişimiz çıktı çok şükür üstlerden ses seda yok henüz amanın ısırmalar başladı dimi benimkide ilk defa dün sadece altta olduğu halde dişini bir geöçirdi göğsüme anlatamam acısını çokda keskinler maşallah tepki vermemeye çalıştım tepkimi görüp alışkanlık yapar diye dilimi ısırdım neredeyse. biz diş buğdayı yaptık ama annem kaynanam en yakın 3-4 komşumuz ve arkadaşım öyle kendi aramızda küçük bir şeydi. buğdayı kaynanam hazırlayıp getirmişti. içinde haşlanmış nohutta vardı. kaselere koyduk üstüne ceviz koyduk isteğe görede kuru üzüm ve nar taneleri ekledik bazıları şekerli severmiş çünkü güzel oldu ama .önce yasin falan okudular. kızıma nazar duası vs. sonrada hedikleri dağıttık daha sonra çay ve hazırladığım pastaları yedik oturduk sohbet ettik gelenler hediyelerini verdiler. belki daha açılımlı oluyodur bilmiyorum ama bizde kendimizce küçük birşey olsun dedik zaten büyük bir organizeyle uğraşcak ne halim nede vaktim var artık.
öyküm gene grip bir atlatamadık içimiz dışımız ilaç oldu vallaha doktor bu ilaçlarla geçmesi lazımdı deda alerjik olabilir bakacaz bir çaresine dedi bakalım yeni ilaçlar ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirici damla verdi 10 gün sonra kontrole gidicez inşallah geçiverir.buy arada 8.500 kilo olmuşuz 69 boyumuz 10 gün önce gitiğimizde 8,250 idi geçen ay 1 ayda 350 gr almıştı şimdi 10 günde 250 gr almış inşallahda böyle devam eder her 10 günde 250 gr alsa daha ne isterim gerçi sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz ama bazen hakkatten sabrımı zorluyo gerçekten ve gerçekten zormuş annelik bu aralar işe başladım anneme bırakırken ağlamaya başladı peşimden beni görünce artık kimseye gitmiyo onu bırakıp gidicem zannediyor kuzum küçük ama nasılda anlıyor vallaha cin gibi bu zamane çocukları içim sızlıyo annemde duygusal davranma işine bak işyi bakıyoruz diyo ama işte annelikmiş bu yürek dayanmıyo bunuda öğrendik. aklıma gelmişken emekleyen bebeklerimiz varmı bizimki yavaş yavaş başlayacak gibi ama sevmiyo belli hemen sıkılıveriyor popo havada kalıyo yoruluyor emeklemeden yürümek istiyo aslında koltuklara tutunup kalkmaya çalışıyo valla.
biraz uzun oldu heralde ama bayadır yazamıyodum cadı bırakmıyoki bir türlü kucaktanda inmiyo artık tabi bende kas yaptımmmmmm
herkes ve bebişleriniz iyidir inşallah hepiniz allaha emanet olunnnnnn