arkadaslar herkese selamlar ben de yenı üye oldum Allah kısmet ederse hazıranda anne olcam cok heyecanlıyım ilk bebegım su an 6 haftalık... ama mıde bulentım falan yok sadece hafıf kasık agrım var..pıt pıt dedıgınz kalp atısımı oluyor acaba..
sizinkiler yine normal olucak....ben napayım ikiz bebek bekliyorum ve göbegimin alacagı hali merak ediyorum....
günaydın herkese.
benim karnımı görenler zaten hamilemisin diyordu. fotosunu çeksem 7 aylık hamile sanırsınız. inşallah fazla kilo almam. daha 7 haftalık minik yumurcak
umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben de 1 temmuzda oğlumu dünyaya getirdim. arkadaşlar göbek konusu tamamen bünye ile alakalı. ben 3 aylık hamileydim ve göbeğim çıkmıştı. çok da kilo aldım. 17 kilo ile bitti hamileliğim. kilolarımın çoğu duruyor. doğumdan sonra biraz vermiştim ama sütüm olmadığı için bir çok şeyi birden yedim ve sütüm olmadı ama hepsi bana kilo olarak geri döndü. şu anda bebeğim mama ile besleniyor ve ben diyet yaparak kilolarımı vermeye çalışıyorum.
benden size bir tavsiye sakın hamileyken fazla kilo almayın. inanın çok yemek yemeye gerek yok bebekler gayet sağlıklı oluyorlar. sadece ne yediğinize dikkat edin. yani onları besleyecek vitaminli şeylerden yiyin. eğer doğumdan sonra da sütünüz olmazsa sadece bol bol su için ve normal yemenize devam edin. çünkü sütün artmasını sağlayan tek şey suymuş ki bunu doktorum da söyledi. benim gibi doktorunuza değil de çevrenizde söylenenlere inanıp herşeyi denemeyin. sonra kilolarınız sizde kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?