2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

bende hamile tulumu aldım en küçük beden ama ben 36 bedendim hamiş kalmadan şimdi 40 beden tam denk gelio kalca basen yuk sade göbek benim dıs gebelik gecirdim için önceden göbüşüm erken cıkarmıs doktorum dedihiç bir kıyafetim olmuo suan aslında cok seviniom ama biyandan içim gidio kıyafetlerim olmuo :)kaydirigubbakcemile3

bende artık yavaş yavaş kıyafetlerimi değiştirmeye başladım daha bol ve rahat şeyler qiymeye başladım çünkü önceden qiydiğim pantolon ve etekler şimdi rahatsız ediyor qöbüşümü.. birazcık daha çıksın qöbeğim sizinle paylaşıcam inşallah =)

ben kot da giyorum,corap da giyorum ki beli cok sikiyor hic rahat degilim,haftasonu alisverise cikacam bakalim ne bulabilecem.

valla ben eski kotumu belini kesip üstüne cıtcıtlı badinin ortasını kesip diktim kurdele gecirdim beldenb ayarlayabiliom yane süper oldu onu giyiyiom b,de esofman aldım bide tulum var ohhh tayt giyyiom arada zaten iş yerinde özel kıyafet var beyaz gömlek gri pantolon süeter fular 15 gün fulll işte 15 gün full evdeyim :))

kızlar göbüşleriniz çıkmadı mı hala yaw azda olsa göbüşünüz olması lazım artık 4 aylık olucaksınız geliyorum gidiyorum göbüş möbüş yok ekleyinde bizde sevelim göbüşleriniziopuyorumnanaktan

sıkı şeyler qiymek iyi değil. hem bebeğe hem sana rahatsızlık verir canım :hulya:

evet canim,haklisin hem de nasil bi rahatsizlik...

ben 3. ayimi 28 kasimda bitirecem daha 4. aya giremedik hicbirimiz:)))

benim 4.ayıma qirmeme 1 hafta kaldı inş canım qöbüşüm çok hafiften var ama biraz daha belli oldukdan sonra resmi koymayı düşünüorum :CüvCüv:

valla kızlar benimki aralıkta belli olmuştu 4. ayıma girmiştim o zaman çıkmııştı sizinkilerde çıkar yavaş yavaş

benimki de acıcık çıktı.. hiçbirşeyimin beli olmuyor.. ben de aldım hamiş pantolonu fln fln bişiler.. kociş halime acıdı düğmeleri açık görünce de rahat edeyim die aldı.. :)))
bende 1-2 haftaya eklerim sanırım

ahh o günler nasıl güzel oluyor bir an önce göbişler belli olsun istiyor insan şimdide kamufle etmeye çalışıyoruz fazla kiloları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…