2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

benim karnım sanki 5aylık gibi şişti yaa bu gaz beni mahfetti...
yarın dr. bi gitsem rahatlıcan tatlım yaa.

benim karnım sanki 5aylık gibi şişti yaa bu gaz beni mahfetti...
yarın dr. bi gitsem rahatlıcan tatlım yaa.

Hadi yok mu daha göbüş kızlar? Geçen sene kurban bayramında benim göbüş belli olmuştu. Sizinkilerde yakındır. Hatta hamile elbisesi giymiştim :)

slm kızlar ben geldim...kısmetse bugün dr.gidicem çok heycanlıyım yaa...

ozzgecim merhaba ben de özge kaydirigubbakcemile3
benim de göbüş belli olmaya basladı.
hatta bir tane hamiş elbisesi aldım, göğüs altından bol, kocam bile görünce ne kadar cıkmış göbeğin dedi. öyle gelmiyordu bana dedi. elbise de daha bir karnı şiş gösteren cinsten..
bende kısmetse bayramda onu giymeyi düşünüyorum hihoyyyt

aynen canım benim elbise de göğüs altından boldu. Kocaman olmuştu karnım. kaydirigubbakcemile5
İnşallah seneye kuzucuğun kucağında girersin bayrama.

bende henuz bisey yok,herkes nereye sakladin bu bebisi diyor :)))) karnim dumduz ama ben biliyorum cikinca birden fena cikicak :))))))

merhaba güzel anneler
bebişimin dogumumu 31 mayıs diye gösteriyor hesaplayıcılar ama 3- 4 gün yanılma payı olabilir diyor.
kızlarr benim göbişim kocaman çıktı. hiçbir pantolonum olmuyokaydirigubbakcemile2
dolabımdan pantolonları çıkardım, yarısını dagattım, sevdiklerimi sakladım:)
işe giderken etekle idare ediyordum dün hamile elbisesi aldım. çok şirin oldu.
bu göbiş olayı kesinlikle bünyeyle alakalı.

evet bünyeyle alakalı canım benim qöbeğimde çıktı birazcık.. kot pantolonlarım olmuyo artık. bi tane hamileler için kumaş pantolonum var bi onu düzqün qiyebiliorum bide eteklerimi.. bende bikaç elbise aldım ama bayram için şöyle qüzel bi hamile pantolonu almayı düşünüorum

Aynen canim benimkisi de hala dumduz. zemuszemus
sen benden 1 hafta geridesin henuz.cikar sende de merak etme.ben 12. haftayi dolduruyorum.bakalim 13.de bi degisiklik olucak mi?

sen de benden 1 hafta ondesin.beni de 7 haziran gosteriyor hesaplayicilar...masallah gobisine :))

koca göbüşlüllleeeeeeeeeer......

ne yani senin gobegin cikmiycak mi? gobusun kocaman olsun gosteriririm sana koca gobusu ben :)))

kızlarr ben bayramda qöbüşümün resmini çekip paylaşmayı düşünüyorum.. bakalımmmmmm opuyorumnanaktan

benim gobus aksamlari fena oluyor dun dugundeydik eve geldim esorfmanlari giydim karnim bi cikmis ki sormayin.benim gobus gece cikiyor.5dk.ya resim eklicem bakarsiniz.

tmm cnm bekliyorum opuyorumnanaktan sen ekle bende eklicem :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…