2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
celinecim masallah rekorsun sen gobeginle :))
Allah nazarlardan saklasin

Hem göbeğimle, hem kilomla rekorum sanırım... Sonrasından çok korkuyorum ama yaaaa... Yapacak bişi yok... Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum... Çok da yemiyorum, hatta acıkmıyorum bile... Ama ne oluyorsa oluyor işte... Neyse artık sağlıklı bir bebek olsun da gerisini hallederiz diye düşünüp, kandırıyorum kendimi :)))

Aha benim göbiş de böyle oldu, koccaman

Ne yapalım canım.... Benim de bu konuda endişelerim var sonrası için ama yapacak bişey de yok sanırım... Bebeklerim sağlıklı olsun demekten başka... Ay şöyle 4 kilo aldım, 5 kilo aldım diyenlere nasıl özeniyorum bir bilsen... :)))

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
hehe patlamazsin cnm,bunyeden bunyeye dgisiyor belki de simdi hizli buyudu son aylara kadar fazla buyumez.:CüvCüv:

Ay bende ne okuyorum; benimki simdi hizli buyudu son aylara kadar fazla buyumez.
Tam bu hizli buyumus hali ise yavas buyumus hali nasil bacim diye yazicaktim. kaydirigubbakcemile3

Archimim masAllah canim cok guzel olmus, yakismis.

sağol leylacım ama bana bu göbek çok büyük gibi geliyor.daha 4 ay var doğuma son aylarımda patlarım herhalde:icecream:

Sen benim göbeği görmedin herhalde canım yasakkelime
ben şimdiden patlayacak gibiyim kaydirigubbakcemile3:roflol:

maşallah senin göbüşüne de bebişine de :CüvCüv:

arcihimim çok tatlı kız
aman büyüsün boşver gururla taşı onu
patlamaz merak etme
allah nazarlardan saklasın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…