2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

Tamam Leyla kardeş kızma kaydirigubbakcemile3 Yapacak bişi yok zaten bu saatten sonra... Artık doğurduktan sonra bakacağız çaresine ....

Tamam Leyla kardeş kızma kaydirigubbakcemile3 Yapacak bişi yok zaten bu saatten sonra... Artık doğurduktan sonra bakacağız çaresine ....

kaydirigubbakcemile3 evet canim insallah sonradan hicbirimizde fazlalik kalmaz :))

YOK CNM YOK YANLIŞ YAZMISIM TICKER DORU 24+1 LIK GOBUS BUUUUDUZELTTİM ŞİMDİ:d

alkisalkisalkis

mhtp maşallah bu göbüşe kızlar hapinizin göbüşlerinize baktım. çok güzel ve formda görünüyorlar allah hepimizi çatlaklardan korusun. amin diyelim. benim için zor çok kilo aldım acı gerçeği bekliyorum bilmiyorumkismile

Mehtap masallah canim gobisine
Kizlar en basindan beri eklenen gobislerin hepsi birbirinden guzel aslinda bi en guzel gobis yarisimi acsak ne :lepi:
Ama hepinizingobisi birbirinden guzel karar vermek zor olsa gerek kaydirigubbakcemile5

Rabbim bebeklerimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin insallah

teşekkürler kızlar..:)))
allahım göbüşümüzdeki kuzuları korusun...

Kızlar göbüşleriniz çok güzel olmuş :) benim ki kocaman :) sadece tek göbüş kocaman olsa keşke heryerim kocaman oldu ben doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum ....

Recepivedik masAllah cok sirin gobusun var,
kiyafetini de cok begendim cok cici durmus hamile kiyafeti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…