2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

Teşekkür ederim kızlar... Bu göbek nasıl eski haline gelecek acaba... Çok korkuyorum çokkk...bilmiyorumkismile

Eki Görüntüle 38613

bu da benim 26+5 lik göbüş..:roflol::roflol::roflol:

MAŞALLAHHHHHH TATLIM
BEN DE EN BÜYÜK BENİM GÖBEK SANIYORDUM AMA
VALLA NE YALAN SÖYLİYİM SEN BENDEN DE ÖNDESİN
TABİ BENİMKİNİN YARISI GÖBEK YARISI BEBEK naniknaniknaniknaniknaniknanik
AMAANNN BOŞVER SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA GERİSİ BOŞ VALLAAAA

celineeee maşallah göbüşe baya ilerlemiş son 2 aydada daha çok büyür allah yardımcın olsun canım yaabilmiyorumkismile

Tabi ki öndeyim :roflol::roflol::roflol:
en baştan beri birinciliği kimseye bırakmadım...
benimkininde çoğu göbek birazı da bebek bence :roflol::roflol:
yok birbirimizden farkımız yani canımcım...
Sana da maşallah tatlım...

senden daha kilolusu var 88 le hamiş kaldım 96 oldummm :gitme:

Seninde kilo alma diye başını yedilermi :)

Bana sürekli sakın kilo alma diyorlar korkudan 3 kiloyu zor aldım:)

Benden çok daha kilolu hamile kalan arkadaşlarım var onlara hiç dememişler.

Hamilelik tansiyonu olabilir kilodan dediler tuz yasaklandı
Şimdide şeker sınırda diye tatlı falan yasak :)

81 kilo ve 1,65 boy ile hamile kaldım şu an 25+2 hamileyim ve 84 kiloyum.

ya kilo başa dert ama napayım çocukluktan beri hiç zayıf olmadımki ben yazın rejim yaptım kızım 5 yaşında ona hamile kaldığımda 78 kiloydum 93 le doğuma gittim sonra 40 kım çıktı 75 kiloydum süt olsun diye hamileyken kilo alma diyenler aman ye süt olur çocuğun nası zayıf sen nası yapılısın bebeğin minicik diye yedim yedim geçen sene bide düşük yaptım ben oldum 95 yazın yaptığım rejimle 83 kilo olmuştum 88 le hamile kaldım çok abartı almıyorum çokta abrtı yemiyorum ama hamur işi yedim bu ay fazlaca çoştum 2 kilo birden aldım hedefim 100 kilo ile doğurmak inşallah çok hareket ediyorum şeker benimde sınırda onun için yürüyüş yap dedi dr idare ediyoruz bakalım şimdilik ilk başlarda tansiyon benimde çıktı yememe dikkat ederek düzelttim yani her şey bizim elimizde

arkadaşlar sizlerdede gece yön değiştirirken ve sabah kalktığınızda karnınızın içinde acı oluyormu ? Benim çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…