2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

canım dediğin bu roc yağı eczanelerdemi satılıyo yoksa aktarlardamı hemen almam lazım çatlaklar büyüyo

canım ya yeni gördüm msjını eşim kozmetikten almıştı sürmeden önce mutlaka cildin nemli olması lazım aklında olsun..

slm kızlar kimse resim eklemio bari ben ekleyeyim dedim kaydirigubbakcemile2
minik kızım ve ben :jeyyar:
kızım 32 haftalık :CüvCüv:
bu önden görünüş

bu da yandan

kızlar fazla kilo almadığım belli oluyor mu şimdiye kadar toplam 5 kilo aldım kızım 1900 gr hihoyyyt doktor 2 hafta içinde gelebilir dedi kilosunu bekliyor 5 hafta içinde alabilir belki.dua edin.

Son düzenleme:

Masallah canim,hic kilo almamissin bence de evet.
kizin mi 2 hafta icine gelebilir?anlamadim ben

yahu şu resım eklemeyı gostersenız koyucamda unuttum ben nasıl oluyodu o url den

ORJıNALKIZ

fıstık senle aynı bebişlerımızın kılosu benım şuan haftam kaldı eyvahedigeldismile

ORJİNALKIZ

fıstık senle aynı bebişlerımızın kılosu benım şuan haftam kaldı eyvahedigeldismile
canım delikafadulden hayırlı olsun .kaç haftan kaldı anlamdım benim 4 haftam filan var doktor erken alıcakmış.hatta daha erken olabilir.
canım inan linki kopyalayamadım reim eklemen için yardım edemicem kusura bakam.
:gitme: ama eklemeye çalış merak ediyorum göbişini.hihoyyyt :jeyyar:

the bestcim masallah gobuse,bebise :))
senin gobusun gogusun altindan basliyor sanki.bende de kiz ama hic seninki gibi olmadi,hem sivri oldu,simdi de benimki iyice indi asagiya.dogum yaklasiyor herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…