2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

inanirim vallahi ben bu halimle zorlanmaya basladim vay haline. ama olsun az kaldi iki ay neki hemen gecer idare edicez artik. sende koysana bir resim merak ettim.

inanirim vallahi ben bu halimle zorlanmaya basladim vay haline. ama olsun az kaldi iki ay neki hemen gecer idare edicez artik. sende koysana bir resim merak ettim.

canım fotoğraf makinem yok telefondan çekip atarım şindilik uespimide bi arkadaş aldı en yakın zamanda görürsünüz şişko halimi

Sanmur masallah canim göbisine ve icindekine

kızlar süpersiniz ya çok güzel moral oldu.
evet çok kilo almadım toplam 4 =5 kilo civarında aldımkaydirigubbakcemile2 çatlak yok şimdilik karnım var sadecesempatiksalakcinni
çoooooook teşekkür ederim hepinize öpüyorum sizi:hulya:.

Orjinal canim nickin gibi orjinal bi hamis göbegi olmus seninkisi ne eksigin var ne fazlan masallah canim sanada kizinada

Bu arada kizlar online olanlar var ama topigimize gelip yazmiyo öksüz birakmayin ya topigimizi gelin ordan gecirelim son aylarimizi :teytey:

benim göbeğimin alt kısımları çatladı felaket kaşınıyo kaşırkende acıyo kremler fayda etmedi inş. üstlerde çatlak olmazeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

canımsın...:kedi:
hamilelikte çok problemler yaşadım ne doğru düzgün yemek yiyebildim nede başka bişi neyse çok teşekkürler.bide taaaaa şırnak cizre de oturuyoruz:bbo: mecburen. ailemi çok özledim
eşimle problemler falan filan bu kadar göbişim olduguna şükür ve hala yediğimi çıkarıyorum:1shok:
anlıyacağınız ben bitik ama kızımmm bitanem prensesim sağlıklı şimdilik kilosuu gayet iyyimiş:jeyyar: o bna büyük moral..:a015::enbuyukkk:

benim göbeğimin alt kısımları çatladı felaket kaşınıyo kaşırkende acıyo kremler fayda etmedi inş. üstlerde çatlak olmazeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
canım bence bu çatlak meselesi tamamen vücut yapısı ile alakalıohaoldumsmile
ben de kilo aldım azda olsa ama çok şükür çatlak yok annemde de yokmuş mesela.
bakalım doktor bebği bi de erken alıcam dedi yani 7 haftam filan kaldı:lepi:inşllah çatlamam.allah yardımcın olsun canım senin de.çatlamazsın daha umarım.hihoyyyt

SANMUR VE ORJINALKIZ MASALLAH GOBUSLERINIZE VE ICINDEKI MELEKLERE.

SENINKI IKIZLER YA KARNIN DA BUYUKTUR SANIRIM ONDAN CATLAMISTIR HEM DE GENETK BISEY ANNEN CATLAMISSA CATLARSIN SEN DE MUHTEMEL.BEN DE CATLIYCAM CUNKU ANNEMDE CATLAK VAR

boncuk kaşıntılara bi arkadaşım önermişti bende kullanıyorum roc un hamileler için yağı var kaşıntını kesiyo bende çok kaşınıyodum onu kullanıyıorum 4 aydır kesildi yoksa uykunda bile rahatsız ediyo çok fena.kullanıcaksanda banyodan çıkınca yani vucüt nemliyken kullanman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…