- Konu Sahibi rana_srn_by
-
normalde dr destksiz 6 ayda oturması gerektiginden bahsetti ama bizimkileer biraz tembel herhalde :)
benim kızım desteksiz 5dk falan oturuyor,sonra yorulup yana düşüyor.otururken iki eliyle iki ayağını tututyor,çok şirin oluyorr.
hele benimkisi tembelin de tembeli anam 6 ay 2 hafta oldu hala dönmüyo nesneleri tutmuyo sinir oluyorum (armut piş ağzıma düş) benim kızm aynen böyle herşeyi bizden bekliyo
benim oğluşum da destekli oturuyor, desteksiz de kısa süre oturuyor. şimdi biz ayakta durmaya takmış durumdayız. yere inicek ayakta dikilecek. uzun süre ayaklarının üstüne bastırmak istemiyorum, hemen kucağıma alyorum ama tekrar yere inmek için bağırıyor. bıraksan yürücek sanki. acayip güveniyo kendine. bi gün tutmayıp bırakcam aklı başına gelecek
Benim oğlumda destekli oturuyor desteksizde ayaklarını tutarak oturuyor.Hatta çoraplarını çıkarıyoruz çok hoşuna giidyor.Yürüteçlede fıldır fıldır evde dolanıyor şimdiden örtüleri çekip düşürmeye başladı anlaşılan yaramazlık yapmasını çok sevscek
ay masallah ne güsel ya bebişlr büyüyoo süper yaramazlıklara da başladılar :) cnm yürütec erkek cocuklarına kısırlık yapıo pipisini acıtıyo denilio bende ogluma alma konusunda teredüt ettim bu konuda bi arastrma yaptın mı
Canım aslında öyle çok fazla araştırmadım ama çok fazla içinde tutmuyorum ve başında mutlaka biri oluyor ev kazalarına maruz kalmaması için
aNladım canım bende senden heveslenip dün aldım ogluşuma ama pek bi anlamadı içinde durup tuhaf tuhaf baktısanırım korktu biraz bende daha fazla tutmadım.seen nasıl alıştırdın hemen oturdugunda adapte oldu mu ?
Canım içinde iken tam dikliyormu bi tarafına değmeden çünkü belini dik tutması lazım ona dikkat et.Bide üzerine sevdiği oyuncağı koy.Ayrıca ayakları yere değsin tam ayak uçlarına basmasın gittiğini anlayınca sevecektir.Sende biraz itersin canım.Ama ayak uçları ile kendini itmemesine dikkat et içinde çok tutma çünkü o zamn gelişimine çok zararlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?