2010 Haziran bebişlerinin cicileri

elhamracım bebesının gıysılerı esyaları cok güzel cook tatlı güle güle
gıysın ınsallah teyzesının bıtanesı opuyorumnanaktan
kızlar hepınızın gıysılerı cok harıka ya baktıkca ımrenıyrum vallahı ama ben bu
aydan sonra alıcam :hulya:

Ayyy duvar süslemelerimiz aynı elhamra Hello baby den aldın sanırım :) Ben de disney hastası olduğum için dayanamayıp aldım her çeşidinden. Bu arada mustili olanları nerden aldın ?

hello babydede görmüştümde ben kemeraltından milyoncudan aldımkaydirigubbakcemile3
mustili ne kısbilmiyorumkismile

kızlar cicişlerimi beğendikçe şımarıyom ha sağolunboshayallersmile

Ay la yıldızların olduğu resimde böyle anahtarlık gibi bişi var o işte. Ayyy ne mustisi ya hello kitty diycektim. Musti ben küçükken vardı bi çizgi film oydu.
Bi de yine aynı resimde o pembe ve mavili ucunda miki yüzleri olanlar ne ve nerden aldın şekerim?

ahahahaa mustiyi hatırladım. hatta oyuncağım vardı adı da mustiydi kaydirigubbakcemile3

ha onumu diyon şekerim
o ıvır zıvırları kemeraltından aldım kuşum
ama tabi tükkanın adını bilmiyorum yine
ama milyoncularda yada
incikboncukcularda oluyo o taraktan

daeee aferin kızzz
süper olmuşlarr valla
bide bişi dicemm
ya o balon patlarsa aklinialirimsmile

len delı balonu zaten patlatıyosun.

ıı uzerıne tutkalı sulandırarak ıpe surup balonun uzerıne sarıyosun gunlerce kuruyonca ıp semsert bısı oluyo o sırada balonu patlatıp cıkarıyosun ıcınden
anaaaa
çok ilginçmiş gııı
süper valla
eferim tuttum seni

canım hangı semtte oturuyon acaba bende sultancıftlıgın dekı subeyı gezdım gecen gün

ben bayrampasada oturuyorum canım.. annemde gop da oturuo
o yüzden anneme qittiğim zamanda ordaki mağazayı qeziorum..
qittiğim hastanede s.çifliğine yakın olduğundan hastaneye qittiğimdede ordaki şubesine bakıorum
yeni şeyler qeldikce alıorum işte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…