2010 Haziran bebişlerinin cicileri

bunuda ıpten yaptım sıtede bırınden gordum balaona ıpı dolayarak yapılıyo ama onlar altını kesmıstı ben kesmedım lamba gıbı oldu
salona taktık oglum ıcın suslusunu yaoıcam

dae bunun ust kısmı zor oldumu nasıl yaptn montaj olayını

Kislar hepinizin aldigi ciciler birbirinden guzel.Iyi gunlerde saglikla giymek nasip olsun insallah evlatlarimiza.
Ben buraya aldiginiz cicilere baktikca duramiyorum her ciktigimda bende bisiyler aliyorum oglusuma.Aslinda benim ikinci oglum ve abimizden yeterince kiyafetimiz var kalan ama alisverise gittikce dayanamiyorum iste.Busuru sey aldim gene bebek alisverisi yapmak kadar zevkli bisey yok yaa:ecrin_bebek:

kızlar ya bebek şampuanı-sabunu - bebe yağı pudra vs. ihtiyaçları hangi ürün alıyosunuz banada bir fikir verseniz chicconun vardı bugün çanta hediyeliydi hemde ama bu tarz ürünlerde hangi marka almam gerekli hiç bilmiyorum

Canim ben butun urunleri penaten kullandim ilk oglusumda cokta memnun kaldim.Ikinci oglusum icinde hepsini penaten alicam.Özellikle popo kremi harika hic pisik yapmiyor:ecrin_bebek:Bizim bebekler yaz bebegi olucagi icin pisik kremi cok onemli boshayallersmile

Son düzenleme:
hepinizin cicileri gerçenkten çok güzel.insanın baktıkça bakası geliyor.Allah sağlıkla kucağınıza alıp bu cicilerle büyütmenizi nasip etsin.bnde annesiyle alışverişe gitmeyi bekleyenlerdenim.bide annem şehir dışına abimin yanına gitti 1 ay yok.yani 1 ay daha bakmakla yetinicem.oyüzdn daha fazla resim ekleyin ki bnm gibi alamayanlara ii oluyor opuyorumnanaktan
sizinkilerre baktıkça kendim almış gibi mutlu oluyorum çünkü:)

ben chicco nun çantalı setini aldım...

bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni

mexelina,güneş,archi ve cosma
bebişlerinize aldıklarınız çok güzel kızlarrrr Allah sağlıcakla giydirmenizi nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

hiç bu kadar süslüsünü görmemiştim.hastane çıkışın süper.güle güle kullanırısınız inş.nerden aldın acaba?

sağol canım,bende süslü hastane çıkışı alacağım diye kaç yere gezdim en sonunda kartal da sokak arasında tıfıl diye bir mağaza var. orada buldum.
fiyatı 40 tl. dikişleri simli iplerden çok güzel parlıyor ama resimde çok net çıkmamış.

harika bi hastane cıkısı bayıldım saglıkla gıysn bebişinnn cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…