Archimim aynı pijama takımından kendne de alsaydın ya keşke
NE şirin olurdunuz yaaaaa
bunuda ıpten yaptım sıtede bırınden gordum balaona ıpı dolayarak yapılıyo ama onlar altını kesmıstı ben kesmedım lamba gıbı oldu
salona taktık oglum ıcın suslusunu yaoıcam
Ninnili Uyku arkadasi. Babamizin ilk hediyesi: opuyorumnanaktan
Ninnili Uyku arkadasi. Babamizin ilk hediyesi: opuyorumnanaktan
kızlar ya bebek şampuanı-sabunu - bebe yağı pudra vs. ihtiyaçları hangi ürün alıyosunuz banada bir fikir verseniz chicconun vardı bugün çanta hediyeliydi hemde ama bu tarz ürünlerde hangi marka almam gerekli hiç bilmiyorum
kızlar ya bebek şampuanı-sabunu - bebe yağı pudra vs. ihtiyaçları hangi ürün alıyosunuz banada bir fikir verseniz chicconun vardı bugün çanta hediyeliydi hemde ama bu tarz ürünlerde hangi marka almam gerekli hiç bilmiyorum
bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni
hiç bu kadar süslüsünü görmemiştim.hastane çıkışın süper.güle güle kullanırısınız inş.nerden aldın acaba?
hiç bu kadar süslüsünü görmemiştim.hastane çıkışın süper.güle güle kullanırısınız inş.nerden aldın acaba?
sağol canım,bende süslü hastane çıkışı alacağım diye kaç yere gezdim en sonunda kartal da sokak arasında tıfıl diye bir mağaza var. orada buldum.
fiyatı 40 tl. dikişleri simli iplerden çok güzel parlıyor ama resimde çok net çıkmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?