2010 Haziran bebişlerinin cicileri

kizlar cok guzel cicileriniz var cicilerinizin hepsine baktim canim sikiliyodu ve bakarak vaktin gectini anlamadim kendim geldi aklima baktikca bizde boyle can atardik alirken esimle cicilerimizi simdi sadece 1 gun kaldi prensesimize kavusmaya vakit ne zaman gecti anlamadim ama 9 ay 10 gun icinizde bi canla olmak cok guzel bisi bizim son gunlerimiz kizimla gobegimde darisi hepinizin basina dilerim allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin benim icin dua edin cok kolay bi dogumum olsun kizlar

Allah yardımcın olsun olsun inş doğumun kolay olur..ne mutlu sana sağlıkla yarın kucağına alıcaksın inş..

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
mexelina ve güneşim cicileriniz çok şeker allahım güle güle giydirmeyi nasip etsinnnn

teşekkurler cnm

cnm ne mutlu sana keşke bzmde zamanımz gecse sole cabuk cabukda bebeklerımıze kavussak umarım kolay bır dogum gecırırsın cnm sende bebegınde saglıklı olrsunz

meleksen umarım dilediğin gibi kolay bir doğum yaparsın. tabi hepimizi allah kurtarsın.
cicilerimizi beğenen arkadaşlara da teşekkür ederim. daha güzelleri sizlerin olsun

teşekkurler cnm

cnm ne mutlu sana keşke bzmde zamanımz gecse sole cabuk cabukda bebeklerımıze kavussak umarım kolay bır dogum gecırırsın cnm sende bebegınde saglıklı olrsunz

Güneşim ciciler çok guzel canım.Güle güle giysın bebişin inş.Sağlıkla giysin

ne güzel 1 gün kalmış meleğine kavuşmaya dilerim kolay sorunsuz bir doğum olur canım. allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. ayyyyy bizde bir an önce o günlere gelsekkkk:asigim:

Kızlar herbırınızın cıcılerı harıkaaaa gÜle gÜle kullansın bebıŞlerrrrrrrrr

archı Şu harfler varya praktıkerde 3 hafta Önce bende baktım Çok hoŞuma gıttı ama d harfını bulduk a harfı 2 adet lazım ya bulamadık farklı bır modelde vardı
baŞka praktıkere bakım barııııı Çok gÜzelcnm ya ıyı gÜnlerde ınŞallahhh

inşallah hayırlı doğumlarrrr

Güneşşşşşş yerim ben senin oğlanın o nazar boncuklu patiklere girecek ayaklarını
Hepsi çok gzüeller allahım hepimize sağlıklı günlerde giydrmeyi nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…