2010 Haziran bebişlerinin cicileri

casper pek bı alısverıs cılgını gördüm senı yafrumm..
Cok guzel cıcılerınız maasallah

sağol canım. hava almaya diye çıkmıştım aslında canım ama sonuç bebek dükkanlarında buluyorum kendimi hemen kendime bişi almaz oldum valla almayı bırakın bakmıyorum bile zemuszemus

bu arada şu dalinin bebek deterjanı vardı ya çarşıda bebek mağazalarında gördüm 14-15 dün netteki 19 du aklınızda olsun kızlar uygunada veren yerler varmış demekki. ayrıca aynı deterjanın bide yumuşatıcısı vardı bugün gördüm

Mexelina battaniye çok güzelmiş, bir de hatırası olan şeyler daha da anlamlı oluyor.

Çok teşekkürler canım annem ii ki saklamış diyorum :)

[FONT=Century Gothic mexelinamislina inan bende bayildim! Cok guzel bir modelmis gercekten.
[/FONT]

:) Çok teşekkürler beğendiğinize çok sevindim :)

süper bi battaniye bu..
bayıldım
hıcte 30 yıllık gıbı durmuyo cok cok guzel guzel gunlerde kullansın bebeısım
torununada kullanamak nasıp olur ınsallah

Amin canım inşalah bende annem gibi güzel koruyabilirim:)

mexelina canım ne güzel bir battaniye hiçde kullanıllmış gibi durmuyoda canım maşallah yepyeni daha güle güle kullanın canım teyzenin ellerine sağlık

:) çok teşekkürler canım :)

casper hepsi çok güzel güle güle giysin kızın
benim işyerimin altında çocuk giyim mağazası var
gördükçe çıldırıyordum ama dün cinsiyeti öğrendim bugün başladım almaya
casper az önce aldıklarıma baktımda senin yelekli tulumun turkuazını da ben almış
güzel günlerde giymek nasip etsin rabbim inşallah

Daha biz alışverişe tam çıkmadık ama annem kardeşimle bebğime ördüğü patik ve bereyi göndermiş sevelim diye :)

:hulya::hulya:

Son düzenleme:
Canım aldıklarınım hepsi birbirinden güzel kızın iigünlerde kullanır inşallah :)

casper canım bebişin kıyafetleri çok güzel güle güle giysinn

çok sağolun canlarım inşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur hepimize. daha güzelleri sizlerin olsun canlarım.

tesekkur ederım canım
sen bıde cın alı raflarımı gor
ama onun henuz bırını yaptım
bırde mobılyayı alalım öle boyıycam sonra sergılıycemsempatiksalakcinni

sabırsızlıkla bekliyorum canım ama eminim süper oluyordur canım hem marifetlisin hem zevklisin canım

Asya'ma praktikerden aldığım ahşap yapışkanlı harfler
tanesi 2.65 tl

bu da civilimden 5 tl ye aldığım pijama takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…