2010 Haziran bebişlerinin cicileri

archimim canım hstane çıkışınız hakkatten çok süslüymüş bende hiç böyle süslüsünü görmemiştim. güle güle giydirmek nasip etsin allahım

cnm inan o resimden bile işte bnm diyor:) zaten o ayrıntılardaki simlere bayıldım.güle güle kullanın.

Evet canim cok sirin birsey.
Internet sitelerinde de satiliyor canim.

Playskool ninnili uyku arkadasi diye geciyor.

Babanızın ilk hediyesiçok güzelmiş canım :) ii günlerde kullansın :)

bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni

Ay ne keadar güzel bir takım bu böle :) yerim senin tatlı kızını :) iiyi günlerde giysin cicilerini

mexelina,güneş,archi ve cosma
bebişlerinize aldıklarınız çok güzel kızlarrrr Allah sağlıcakla giydirmenizi nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Teşekkürler canım daha tam alışverişe çıkamadık ama bunlarda dayanamayıp aldıklarımız :)

öyküme aldığım ilk elbisemiz

Maşallah öykünün minik elbilesine ve diğer cicilerine çok güzel :) ii günlerde kullansın

ben niveanın sırt çantalı atta setini aldım..
bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni

archi hastane çıkışın çok güzel ve 40 liraya çok uygun almışsın, güle güle giysin asyamız..

teşekkür ederim bayanlar. benimde hayalimde hep böyle cicili bicili takım vardı. en sonunda kavuştum onabayanssulusmile

caspercım öykünün elbisesi çok şirin. poposundan ısırırsın onu giyince

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
teşekkür ederim bayanlar. benimde hayalimde hep böyle cicili bicili takım vardı. en sonunda kavuştum onabayanssulusmile

caspercım öykünün elbisesi çok şirin. poposundan ısırırsın onu giyince

çok sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

ayyy canım hele gelsin o günler bir ısırmazmıyım o popişi ben. hastane çıkışın hakkat çok güzel burda bulabilsem aynından bende öyküme alırdım valla. ben hastane çıkışı almadım henüz arkadaşım hediye alacak sen alma dedi bana böyle süslü bişiler arıyoruz bizde

:CüvCüv:kızlar hediyeler şimdiden alınmaya başladı annem dünyanın kıyafetinin almış bebeişlerime ne görse heves edip alıyo etilerde çalışıyo işten gelirken muhakkak mağazalara uğruyo anam alınmıycak gibide değilki maşallah tüm mağazaların albenisi var bebeişlerin kıyafetleri çok güzel özelliklede kızlarınki

çok güzeller cleocum, şimdi o minik oğlan bunları giyecek büyük adam gibi öle mi :asigim:

evet yaa küçük sevqilim bunları qiyicek teyzesi
artık qiyincede resimlerini çeker çeker ekleriz
hayali bile insanı çok mutlu ediyo yaa
opuyorumnanaktan

ayy ne güzeller heleki minik gömlek çok tatlı.
geçen gün baby gap de gördüm kot gömlek şeklinde body yapmışlar. oğlum olsa kesin alırdım ondan

ay neler neler var yaa
bide şimdi yaz qeliyor ya daha çok çeşitli şeyler çıkıyoo
oğlum doğsun ona hep qömlek kot tarzı şeyler alcam
yandan cepli falan..
hiphop cu qibi qezdircem tosunumu kaydirigubbakcemile3

ay neler neler var yaa
bide şimdi yaz qeliyor ya daha çok çeşitli şeyler çıkıyoo
oğlum doğsun ona hep qömlek kot tarzı şeyler alcam
yandan cepli falan..
hiphop cu qibi qezdircem tosunumu kaydirigubbakcemile3

inşallah canım
rabbim gönlüne göre versin güzel günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…