2010 Haziran kuzularının 1.doğum günü hazırlıkları

sancakruyakaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
39
5
86
İstanbul
Geçen yıl buzamanlar doğum heyecanımla planlar yaparken şimdide doğum günü heyecanı sardı beni,ikizlerimin doğum günü ve arkadaşlarının doğum günlerine neler planlıyoruz paylaşalım istiyorum :)
Bizim doğum günümüz 4 Haziran..:nazar::nazar:

bizim de dogum gunumuz 4 haziran canim ama ben yurtdisinda yasiorum ve oyle guzel bi dogumgunu partisi yapamicam haliyle kendi aramizda bi pasta keser fotorafini cekerim heralde:((

bizim de dogumgunumuz 25 mayis...cakma haziran annesiyim bende ))) dogumgunumuze az kaldi ama henuz tamm fikir oturtamadim,disarda kutlayacagimiz kesin ama pastasi,elbisesi...bunlara bakmam lazim.dun 1 elbise begendim ona uygun ayakkabi da bulabilirsem alicam onu...mayis 1 gibi hazirliklara basliycam insallah

bizimde 13 haziran dogum günümüz ama şimdideen arastırmalara basladım temalı bir dogum günü hazırlamayı planlıorum temam hazır ona uygun kostüm davetiye kukletalar ve aynı temada tabak bardak süsler ve tabii aynı temada bi pasta hazırlatıjam ama en önemlisini yani oglusuma aljagım hediyeyi bulamıorum o günün anısına ilerde anımsayacagı bişilerde planladım ama hediyeyi bulamıorum

bizimde 13 haziran dogum günümüz ama şimdideen arastırmalara basladım temalı bir dogum günü hazırlamayı planlıorum temam hazır ona uygun kostüm davetiye kukletalar ve aynı temada tabak bardak süsler ve tabii aynı temada bi pasta hazırlatıjam ama en önemlisini yani oglusuma aljagım hediyeyi bulamıorum o günün anısına ilerde anımsayacagı bişilerde planladım ama hediyeyi bulamıorum
aaaa ben ona alacagim hediyeyi tamamen unutmusum yaaa :D:D:D:D dogum gunu hazirliklari filan derken en onemli seyi unutmusum hay Allah :1:

slm herkese. zaman nasıl da çaabuk geçiyor. bebişleirmiz 1 yaşını doldurmak üzereler..

evim merkeze uzak bir ilçenin köyünde olduğu için oğluşumun doğum gününe özel bir pasta yaptırma şansım yok maalesef. kendim yapiim diyorum. pasta üzeri için gofretten çizgi film kahramnalarının resimleri varmış. onlardan düşündüm. marshmallowlardan pasta üzeri süslenebiliyomuş. onun d atarifini buldum. başka önerisi olan vr mı evde pasta süslemeyle ilgili..

selam kızlar 18 haziranda balımın doğum günü yurtdışındayım 1 Haziranda hazırlıklara başlamayı düşünüyorum geçen arkadaşımın kızının doğum günü fotolarını gördüm orda çok güzel maskeler yaptırmış kızın fotosuyla bende düşünüyorum öyle sizlerde nasıl hazırlıklar yapıyorsanız paylaşın kızlar en azında fikir sahibi oluruz bizde doğum günü pastasını fotolu düşünüyoruz bakalım bir de hediyesini ben de daha ne alacağımı karar vermedim bir sürü şey aklımda geçiyor ama o güne özle bir şey olmasını isitiyorum büyünce ilk hediyen bu diyebileceğim bişey neyse sizleri öpüyoruz

Merhaba kızlar benim oğlumun da doğum günü 17 haziran.
Şimdiden hazırlık telaşı sardı beni de.
Pasta arayışındayım bende. Şeker hamurlu süslü pastalardan olsun istiyorum araştırıyorum bakalım..
Ev süsleri balonlar aldım. Gelenlere hatıra amaçlı minik mavi foto çerceveleri aldım içine oğlumun resmini koyucam..
Değişik güzel bi gün olsun istiyorum burada fikirleri paylaşalım en güzel doğum günleri kuzucukların olsun:24:

Back
X