2010 Haziranının Güzel Anneleri

leylacım gözün aydın canım kalp atılarınıda duymuşlsunuzz ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallah

Çok teş. ederim kardeşim. Sizler bizden daha tecrübelisiniz bizi teselli ediceksiniz galiba bazen bu gibi durumlrda kaydirigubbakcemile5

Tekrar önem verip yazdığın için teşekkür ederim a.s.

Rabbim senin ve cümle hamiş annelerinin pıt pıtlarınıda kesmesin inş. :ecrin_bebek:

deamond bu arada benim için farketmez başka sayfada da devam edebiliriz.
ama konu sorumlusu ile konuş bi tekrar konu diye kapatmasın sayfamızı ...

deamon sen güncelliosun heralde benide eklermisinn yas 21 sat 18 eylül tahmini doğum 25 hazirann kilo 54

o zamn yenı sayfayı acıyorum kızlar oraya transfer olucaz.. beyza guncellıyorum canım senıde

selam kızlar beni da yazarmısınız listeye 2010 Haziran annesi. Biz de 6 haftaıkız hepiinize sevgiler.. opuyorumnanaktan

iyi sayılırım melisciğim çok şükür çok bulantım var ve çok iştahsızım o çok yoruyo sen nasılsın canım

merhaba bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…