günaydın arkadaşlar, günümüz güzel önümüzdeki günler açık, şen, mutlu, huzurlu ve de umutlu olsun inşallah...
sevgili rayiha bence çok acele etme dr. 4 haftalık diyosa daha çok küçüktür bebiş o yüzden daha biraz sabredeceksin görmek için, benim 5*4 te gebelik kesesi içinde yolk kesesi görünmüştü ama henüz embriyo gözükmüyodu. 6*0 da bebişi görmeye gittiğimde ilk kez kalp atışlarını gördük. sonra 7*0 da ilk kez kalp atışlarını dinledim çok şükür, crl (baş-popo ölçümü) de 1 cm. idi. hepsi yavaş yavaş gelir sen endişelenme sakın. Rabbim inşallah hepimize nasip edecek yavrularımızı kucağımıza almayı....
sevgili diamond, listede benim pıtpıtları göremedim, lütfen benimkini de ekle teyzesi, bebiş 1 cm. oldu diyom sen daha pıtpıtını bile yazmamışın valla bilmiyom artık))
bir de senden ricam artık yavaş yavaş crl ölçümleri de belli olmaya başlar, listeye bi de öyle bi sütün eklesen diyorum, bilmiyorum çok şey mi istedim sabah sabah...
bu arada mhtp dan haberi olan var mı arkadaşlar?
Üstünde anneyle çok tatlı bi bebek resmi var ondan sanırım seninki.ben 1 tane içiyorum folicplus içinde d vitamini ve calsiumda var dr 1 tane iç dedi bana:sm_confused:
o zamn yenı sayfayı acıyorum kızlar oraya transfer olucaz.. beyza guncellıyorum canım senıde
aynı bende 7.haftaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?