2010 Haziranının Güzel Anneleri

ceylan83

boncuk gözlümmmmmm:))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
5.324
12
156
Diğer
haziran için erken belki ama haziran topiğinide ben açmak istedim kk nın güzel anne adayları inşallah hazirana umudunu taşıyanlara şans getirir bu topic bakalım ilk güzel annemiz kim olacak

hadi bakalım

bismillahirrahmanirrahim

bu güzel gününn bu güzel kadir gecesinin hürmetine bu topic dolsun taşsın allahım şimdiden. annelerimize uzun ömürlü sağlıklı aklı başında evlatlar nasip eylesin kucaklarına aldıkları günleri göstersin inşallah aminnn

[table="head"]|........KK Nick........|..YAŞ..|..SAT....|Tahmini D.T..|..Hamiş kaldığı kilo..|Cinsiyet|Güncel notları........................................................
1|SERAP | | | | | | |
2|LEYLA01| 21 | 31 ağustos | 7 haziran | 44 | | kese göründü |
3|PAAPATYA|
4|DAEMON|21 | 28 ağustos | 4 haziran | 47 | | kese göründü |
5|AYSEY|28| 26 ağustos | 2 haziran | 53 | | kese göründü |
6|NAZLIBEBıŞıM|
7|MHTP|
8|A_ıLCıN| 28| 27 ağustos | 3 haziran | 53 | | ikiz - kese göründü |
9|ORJıNAL|
10|BABYFACE26|
11|MAVıUMUTOLSUN| 27 | 31 ağustos | 7 haziran | 60 | | |
12|ZEYHAT|
13|MRL_26|
14|ÖZLEMLE|
15|NERGıS33|26 | 28 ağustos | 5 haziran | 54 | | |
16|ANESSSA | 25 | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
17|LODOSBıTTı|
18|ELıFSEVER|
19|UKLA| 31 | 5 eylül | 12 haziran | 58 | | kese göründü |
20|GUL00|
21|AYSOUK| | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
22|KAMYES|
23|ÖZGECAY| 28| 14 eylül | 21 haziran | 62 | | |
24|AHUHAYAT|
25|AYSEL77| 32 | 25 ağustos | 2 haziran | 59 | | kese göründü |
26|COSMOPOLı| 29 | 6 eylül | 13 haziran | 54 | | kese göründü |
27|RAYıHA23| 23 | 10 eylül | 17 haziran | 61 | | |
28|CıCEKCıK| 31 | 13 eylül | 20 haziran | 58 | | |
29|GELıNC| 25 | 21 ağustos | 11 haziran | 55 | | kese göründü |
30|REBLıD| 26 | 7 eylül | 14 haziran | 48 | | |

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
aminnnnnnnnnn.canım inş. burdan ögreniriz bu güzzel haberleri...:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
ben geçen ekim ayının 10 da öğrenmiştim.Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin saglıklı hayırlı evlatlar versin inş.:Saruboceq:

Bende geçen sene kadir gecesi nasıl dua etmiştim, bir bebek sahibi olabilmek için. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim :) Allahıma bin şükürler olsun, herkesin duaları kabul olur inşallah.

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne guzell bır topıkkk.... bakalım yenı hazıran annelerı kımler olucakkkk

hadi bakalım 2010 anneleri gelmeye başlasın ayyy gelince kendimi çok eskimiş gibi hissedicem ya

amiiiinn, allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh.
bende geçen sene ramazan bayramında hamile kalmıştım, heyecanlandım şimdi..
bekliyoruz 2010 annişlerii...

hey gidi heyyy.. bende geçen sene bu zamanlkarda yeni hamnişmişim.. habeirm taa ekim ayında oldu.. kokryordum test yapmaya.. gene hüsrana uğramaya.. çok şükür şmdi bebeğim kollarımda.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. hadi bakalım bu yılın ilk haziran anne adayı kim olucak.. ?

rabbim isteyen bütün kadınların kucaklarını doldursun inşallah allah anneliği tüm kadınlara tatdırır inşalah bende geçen sene ramazanda hamile kalmıştım
çok şükür meleğim kollarımda

Bu mübarek gecenin hürmetine Allahım tüm istiyenlere nasip etsin, dolsun taşsın bu topic :Saruboceq:
morboncuk neden canım çizelgen hamile çizelgesi ?

amin kızlar inşallah güzel dualarınız için teşekkürler

rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

sizlere de yavrularınızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

ben de geçen sene bu vakitler ,tüp bebek tedavisine başlamıştım, ne çok korkmuştum, hatta test sonuç kağıdıma bakamamıştım korkudan, arkadaşım bakmıştı, inşallah, rabbim tüm evlat isteyenleri, sıkıntı çektirmeden evlatlarına kavuşturur, bizim evlatlarımıza da hayırlı uzun ömür verir.
Hadi bakalım anne adayları, rast gele :))

:) ben de geçen sene bugün aşılamanın negatıf sonucunu almıştım.daha sonra ki ay yanı ekımde kendılığımden hamıle kaldım,şimdi 2,5 aylık bır kızım var,Allahım kımseye aratmasın isteyen herkese evlat versın inşallah.çok güzel bir duygu...

zaman ne kadar çabuk geçmiş geçen sene 24 ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim..
hadi kızlar doldurun bu topiği:)))

Kaç gündür bu topiciği bekliyordum kimse açmaya niyeti yoktu nisanı açtım olmadı mayısı açtım olmadı..Haziranı açmayacağım Dedim ki;ceylanım yetişmiş imdadıma opuyorumnanaktan
İnşallah topiciğiniz kaynar hamilelerle ve inşallah bir gün bizde haykırırız :kedi:

Sizler bizleri anlayacak en kıdemli annelersiniz dualarınız kabul olsun bu günde bizde haykırırız ...

ne güzel yaaa şimdiden heycanlandım ben onların yerine... ee ne diyelim hayırlı doğumlar :)))

vay be geçmek bilmeyen zaman dediğimiz kavram
oysa ne kadar çabuk geçiyorr...
geçen sene ramazan ayında bende hamişmişim 3 ekimde öğrenmiştimm günüm bile geçmemişkenn...
şimdi ise güzel kızım ıremim kollarımda...
Allahım annelik duygusunu tatmayı isteyen herkese nasip etsin
eşi benzeri olmayan bu gzl duyguyuu..
Hadi bakalım gelin 2010nun çiçeği burnunda anne adayları..

Zaman nasıl da geçmiş, geçen sene 10 Ekim'de öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi Elif'im kollarımda. Hadi bakalım hayırlı olsun 2010 haziran anneleri. Allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bızim yavrularımıza da sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.

allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerinizle birlikte taze annişler

inşallah bizlerde buralara yazma şerfine nail oluruz bi gün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…