2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

Insallah canim, seneye bu zamanlarda sizlerde gaz ve uyku sorunlarinla bogusuyo olun.kaydirigubbakcemile3

inşallah allah hepsine sağlıklı ve huzurlu hamilelik geçirmek nasip etsin. en büyük duam ise Allah gazsız bebeler versin. 4 ay bile bitti hala uykusuz her gece şarkısını dinliyoruz :)))

ayyyy kızlar çok güzel bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle
sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
zaman su gibi akıp geçio gezip tozun bol bol kendinize bakın çok kilo almayın

ayyyyyy minik bebişler gelmiiiiiiiiiiiiiiiş
hoşgeldiniz
sağlıklı bi hamilelik geçirenizi dilerim
zaman çok çabuk geçiyo tadını çıkarın

herkese merhaba ben 2009 asım annesıyım amaaaaaaaaaaaaa sanırım sımdıde 2010 kasım annesı olıcam......

merhabaaa 2 gun once ogrendim hamile oldugumu tam 14 ay bekledim tam tedaviye baslamayi dusunuyoduk geldi cok mutluyum insallah sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi:)

ben ilk kez bu sitedeyim ve ilk kez hamileyim yani her konuda acemiyim.mesajarımızı nereye yazmak gerekiyo?

merhabaaa 2 gun once ogrendim hamile oldugumu tam 14 ay bekledim tam tedaviye baslamayi dusunuyoduk geldi cok mutluyum insallah sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi:)

ben ilk kez bu sitedeyim ve ilk kez hamileyim yani her konuda acemiyim.mesajarımızı nereye yazmak gerekiyo?

Hayırlı olsun arkadaşlar. Biz 2010 Kasım anneleri bu topicteyiz sizleride bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-anneleri-burada-toplandikhaydi-listeye.html

Hadi bekliyoruz...

bende kasım ayı anne adayıyım allah herkeze bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder

senağlamasenağlamasenağlama
çok duygulandım yaaa senağlamasenağlamasenağlama
ben geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bile bilmiyodum :1no2:
zaman ne çabuk geçiyo yaa senağlama çok özlüyorum hamilelik günlerimi boshayallersmile tekrar hamile mi kalsam ne delikafadulden

kaydirigubbakcemile3yanlız 2010 kasım topiği ama 2009 kasım anaları daha çok yazmış

selam..bu klübe nasıl üye olabilirim acaba??bu site bana çok karışık geliyor da yardımcı olabilirmisiniz??

Son düzenleme:
Ben de kasım anne adayıyım inşallllaah :) 11 kasımda bebişim gelicek allah izin verirse :)

Ben de kasım anne adayıyım inşallllaah :) 11 kasımda bebişim gelicek allah izin verirse :)

asoglk merhaba seninle aynı gün satımız, 4 şubat... satı aynı olan baya bir kişi var burda hepimiz inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza :))
aeo

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk.gerçi muaynem alttan oldu çevremdekiler baya kızdı ama doktor en iyisini bilir.benimde 1 haftadır sürekli mide bulantım ve iştahsızlığım var hiç bi şey yiyemiyorum.dün bir serum takıldı şimdi azcık iyiyim ama gene bi şey yiyemiyorum.benim gibi belirtiler yaşayan var mı ve bu bulantılar ne zaman geçer .sat 9 şubat benimde 16 kasıma geliyor

ayrı bi topic açtık kızlar oraya yazın burda değiliz yeni gelen arkadaşlarr listenin en başındayız oraya bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…