2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

bafo ve topik arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine önümüzdeki hafta gideceğim dedim ama şimdi eşim yarın gidelim dedi
babalık heyecanı var kırmak istemiyorum yarın gidecem sanırım

git tatlım git o heyecan hiç bişeye benzemiyor... bende 2 gun erken gitmiştim ama görmüştük...ama benim ilk değerim 1600 üstündeydi tabi.

çok sağolasın umarım bizde öyle paylaşımlarda bulunuruz

sen ne zaman öğrendin.

bu arada siz nasıl öğrendiniz eşinize nasıl söylediniz zemuszemus

ben dayanamadım hemen cepten aradım canım sürpriz yapmayı hiç beceremem öğrenmemde adete 4 gün kala merakımdan 2 tane test aldım çift çizgi çıkınca dayanamadım 1 saat sonra tekrar yaptım hatta ertesi gün bi tane daha yaptım toplam 3 test yapmış oldumm

ben anlatayım mızemuszemus
benim regl günlerimde genel 2-3 gün kaymalar oluyordu. Ben merak ettiğim için geçen çarşamba akşamı test yaptım negatif çıktı. Dolayısıyla bu ay olmaz diye umudu kesmiştim. Sonra regl günüm geldi 1 gün geçti baktım kırmızılar yok bulantı ve beyaz akıntı başladı acaba demeye başladım.
Daha sonra eczaneden test aldım akşam vaktiydi silikte sayılmayacak kadar belirsizdi. Tereddütte kaldım pazartesi sabah işe gelirken test aldım. Veee ilk dakikada 2. çizgi belirdi.
Eşime dün akşam süpriz yaptım eve giderken bi pempe bi yeşil pati aldım onları bir cebime koydum diğer cebime testi koydum. Eşime testin olduğu cebe bakmamı söyledim
tabi ki şaşaırdı ne olduğu anlayamadı sonra diğer cebimdekileri ona gösterdim baya bi süre kendine gelemedi

hımm süpermiş canım ilk çocukmu senin benim ikinci bi oğlum var 6.5 yaşında

harikaa gözlerim doldu..

ya benim ki zaten cümle alem test günümü biliyordu tabii.eşimde kan vermeye gittikten sonra ben senı ararım demiştim. sonucu ogrenince heyecandan ağlamaya başladım tabi... ve arayıp sadece baba oluyorsun diyip kapattım.
:1rolleyes:

evet hatırlıyorum bafo heyecanla senin sonucu bekliyorduk
çok sevinmiştik Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

Ben de Kasım annesiyim Allah nasip ederse. Dün hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala.

Bhcg 85.5 çıktı sat :3 Şubat .... kg:45 .... yaş:27 ..... tahmini doğum tarihi 10 kasım

Şimdi de keseyi görmeden keşke kimseye söylemeseydim diyorum ama insanın içinde herkesi arayıp söylemek geliyor. Sizce ne zaman muayene olmaya gideyim?

canım hoşgeldin sayımız çoğalıyor

2010 kasim annelerine yeniden bir merhaba diyeyim
herkese saglikli huzurlu hamilelikler diliyorum hamileligin tadini cikarin keyfinize bakin
ben 2009 kasim annesiyim, bizim sahane paylasimlarimiz cok güzel arkadasliklarimiz oldu insallah sizde bizim gibi güzel paylasimlar yaparsiniz..

birde nacizane bir öneri listeniz icin tamamen ayri bir topik acin vakti olan kisi yapsin bu isi ve liste herzaman ilk sayfada güncellensin, böylece karisikliklara meydan vermemis olursunuz her gelen alinti yapmadan bilgilerini yazsin konuyla ilgilenen kiside güncellesin..

biz yaklasik 80 kisi civarindaydik bakalim 2010 kasim anneleri kac kisi olucak
tekrardan hepinizi cok cok tebrik ediyorum mini mini fasülye tanelerinize saglikla kavusmanizi diliyorum
ALLAH´a emanet olun iki canli güzel hatunlar

2010 kasım anneleri gelmeye başlamış
Güzel bir hamilelik geçirirsiniz İnşallah

hoşgeldiiinn a.s. tebrik ederim opuyorumnanaktan

kızlar o halde yeni bir topik açalım derim ne dersinizkaydirigubbakcemile5

bende kasım annesi olmayı beklemiştimm amaa nasip değilmişş bu aydaaa

--------------------------------------------------------------------------------

2010 kasım anneleri burda toplandık...Haydi Listeye - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca listeli hali kızlar...

2009 annelerine kucak dolusu sevgiler...dualarınız bizimle olsun

--------------------------------------------------------------------------------

anammmmmmmmmmmmmmmm yeni annişler gelmiş ben çakma kasım anası olarak hepinize hayırlı hamilelikler diliom gecen sene bu zamanlar bizde böleydik ay ne tatlı heycanlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…