bafo ve topik arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine önümüzdeki hafta gideceğim dedim ama şimdi eşim yarın gidelim dedi
babalık heyecanı var kırmak istemiyorum yarın gidecem sanırım
Arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelik geçirmenizi ve sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı allahım nasip etsin inşallah.
bende 2009 kasım annesiyim ama benim kızım bu dünyayı çok fazla merak etti sanırsam erkenden gelmek istedi 29 haftalık dünyaya geldi ama allhıma binlerce kere şükürler olsun şuan gayet sağlıklı.
Bizler 2009 kasım anneleri topiğinde çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk umarım sizlerde güzel dostluklar arkadaşlıklar kurarsınız.
Hepinize Hayırlı olsun ve Hamileliğinizin tadını doya doya çıkarın.Soru sormak istersenizde hemen alt komşu topiğine yani 2009 kasım annelerine uğrayabilirsiniz.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
daha erken kızlar 7-8 haftadan önce gitmeyin boşuna bi daha gidersiniz her hafta kalp atışı dinlemeye bilmem ne kan tahliline bekleyin hepsine birden gidin işte ben öyle yaparım heralde biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama alttan muayene olup bişey görememekten iyidir beklemek, sabır..
hımm süpermiş canım ilk çocukmu senin benim ikinci bi oğlum var 6.5 yaşındaben anlatayım mızemuszemus
benim regl günlerimde genel 2-3 gün kaymalar oluyordu. Ben merak ettiğim için geçen çarşamba akşamı test yaptım negatif çıktı. Dolayısıyla bu ay olmaz diye umudu kesmiştim. Sonra regl günüm geldi 1 gün geçti baktım kırmızılar yok bulantı ve beyaz akıntı başladı acaba demeye başladım.
Daha sonra eczaneden test aldım akşam vaktiydi silikte sayılmayacak kadar belirsizdi. Tereddütte kaldım pazartesi sabah işe gelirken test aldım. Veee ilk dakikada 2. çizgi belirdi.
Eşime dün akşam süpriz yaptım eve giderken bi pempe bi yeşil pati aldım onları bir cebime koydum diğer cebime testi koydum. Eşime testin olduğu cebe bakmamı söyledim
tabi ki şaşaırdı ne olduğu anlayamadı sonra diğer cebimdekileri ona gösterdim baya bi süre kendine gelemedi
hımm süpermiş canım ilk çocukmu senin benim ikinci bi oğlum var 6.5 yaşında
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım canımmevet ilk tatlım o yüzden bende heyecan dorukta zemuszemus
ben anlatayım mızemuszemus
benim regl günlerimde genel 2-3 gün kaymalar oluyordu. Ben merak ettiğim için geçen çarşamba akşamı test yaptım negatif çıktı. Dolayısıyla bu ay olmaz diye umudu kesmiştim. Sonra regl günüm geldi 1 gün geçti baktım kırmızılar yok bulantı ve beyaz akıntı başladı acaba demeye başladım.
Daha sonra eczaneden test aldım akşam vaktiydi silikte sayılmayacak kadar belirsizdi. Tereddütte kaldım pazartesi sabah işe gelirken test aldım. Veee ilk dakikada 2. çizgi belirdi.
Eşime dün akşam süpriz yaptım eve giderken bi pempe bi yeşil pati aldım onları bir cebime koydum diğer cebime testi koydum. Eşime testin olduğu cebe bakmamı söyledim
tabi ki şaşaırdı ne olduğu anlayamadı sonra diğer cebimdekileri ona gösterdim baya bi süre kendine gelemedi
Ben de Kasım annesiyim Allah nasip ederse. Dün hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala.
Bhcg 85.5 çıktı sat :3 Şubat .... kg:45 .... yaş:27 ..... tahmini doğum tarihi 10 kasım
Şimdi de keseyi görmeden keşke kimseye söylemeseydim diyorum ama insanın içinde herkesi arayıp söylemek geliyor. Sizce ne zaman muayene olmaya gideyim?
hoşgeldiiinn a.s. tebrik ederim opuyorumnanaktanBen de Kasım annesiyim Allah nasip ederse. Dün hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala.
Bhcg 85.5 çıktı sat :3 Şubat .... kg:45 .... yaş:27 ..... tahmini doğum tarihi 10 kasım
Şimdi de keseyi görmeden keşke kimseye söylemeseydim diyorum ama insanın içinde herkesi arayıp söylemek geliyor. Sizce ne zaman muayene olmaya gideyim?
kızlar o halde yeni bir topik açalım derim ne dersinizkaydirigubbakcemile5Ben de Kasım annesiyim Allah nasip ederse. Dün hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala.
2010 kasım anneleri burda toplandık...Haydi Listeye - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca listeli hali kızlar...
2009 annelerine kucak dolusu sevgiler...dualarınız bizimle olsun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?