2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

tam sorumun üzerine geldin arkadaşım
meybie benim bugün 500lü rakamsa hergün 2 katlıyorsa
hafta sonu keseyi görürüm inş.:Saruboceq:

canım aynısı arkadaşım..c.tesi değeri 460 tı..yani 3 gün önce..dün doktorunu aramış..
doktor haftaya gelmiş demiş.senin bugünkü değerin 500 ise p.tesi salı git garanti olması açısından.hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım..:Saruboceq:

barayscım afiyet olsun..bende işlerime bakayım..muhtemelen yarın gelirim..hepiniz allaha emanet olun .
barays bu arada ben yaşımı yazmayı unutmuşum 29..ekliyiver listeye.inş uğurlu gelir bu topik bize..

tatlım harıkasın

hadı allah yardımcın olsun arkadasım

arkadaşlar dr a gidip kese gören var mı aramızda?
ben gittim cnm cuma görmüştüm kuzumu opuyorumnanaktan

KASIM 2010 ANNE ADAYLARI

bafo =======) sat :26 ocak .... kg:52 .... yaş:29 ..... tahmini dogum 2 kasım
meybie =======) sat:28 ocak .... kg: .... yaş:29 ..... tahmini doğum 4 kasım
barays =======) sat: 29 ocak .... kg: 59 ... yaş:30 ..... tahmini doğum 5 kasım
dalia =======) sat 30 ocak .... kg: 68 ....yaş:28 ..... tahmini dogum 6 kasim
eren sezen====) sat:31 ocak .... kg:70 .... yaş:30 ..... tahmini doğum 7 kasım
yasemincevre===) sat:31 ocak .... kg:63 ... yaş:30 ..... tahmini doğum 7 kasım

hemen hemen hepimizde yaşıtmışız....kaydirigubbakcemile5

Yeni Kasım Anneleriii ve Onların tatlı Fıstık İçleri:) Allah'ım sizlerede sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ben geçen senenin 2009 Kasım annelerindenim minicik bir kızım var şimdi hoş azıcık Erken geldi ekimde ama olsun varsın sağlıklı Darısı Başınızaa a.s. a.s. a.s.

sen ne zaman gidiceksin cnmm

bafo ve topik arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine önümüzdeki hafta gideceğim dedim ama şimdi eşim yarın gidelim dedi
babalık heyecanı var kırmak istemiyorum yarın gidecem sanırım

Son düzenleme:
ayyy daha yeniyiz hepimiz heyecanlıyız değil mi kızlar? bende heyecan yüksek walla :)

Arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelik geçirmenizi ve sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı allahım nasip etsin inşallah.
bende 2009 kasım annesiyim ama benim kızım bu dünyayı çok fazla merak etti sanırsam erkenden gelmek istedi 29 haftalık dünyaya geldi ama allhıma binlerce kere şükürler olsun şuan gayet sağlıklı.
Bizler 2009 kasım anneleri topiğinde çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk umarım sizlerde güzel dostluklar arkadaşlıklar kurarsınız.
Hepinize Hayırlı olsun ve Hamileliğinizin tadını doya doya çıkarın.Soru sormak istersenizde hemen alt komşu topiğine yani 2009 kasım annelerine uğrayabilirsiniz.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

daha erken kızlar 7-8 haftadan önce gitmeyin boşuna bi daha gidersiniz her hafta kalp atışı dinlemeye bilmem ne kan tahliline bekleyin hepsine birden gidin işte ben öyle yaparım heralde biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama alttan muayene olup bişey görememekten iyidir beklemek, sabır..

teşekkür ederiz sanırım sık sık uğrarım

kızz nerdesin gözükmüyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…