tam sorumun üzerine geldin arkadaşım
meybie benim bugün 500lü rakamsa hergün 2 katlıyorsa
hafta sonu keseyi görürüm inş.:Saruboceq:
sat:31 ocak kg:70 yaş:30 tahmini doğum 7 kasımm
tatlım harıkasınbafo =======) sat :26 ocak .... kg:52 .... yaş:29 ..... tahmini dogum 2 kasım
meybie =======) sat:28 ocak .... kg: .... yaş:29 ..... tahmini doğum 4 kasım
barays =======) sat: 29 ocak .... kg: 59 .... yaş:30 ..... tahmini doğum 5 kasım
dalia =======) sat 30 ocak .... kg: 68 .... yaş:28 ..... tahmini dogum 6 kasim
eren sezen====) sat:31 ocak .... kg:70 .... yaş:30 ..... tahmini doğum 7 kasım
bafocuğum sana kolaylık olsunyerimsenibenolumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek:
hadı allah yardımcın olsun arkadasımkızlar yeni öğrendim sizinde haberiniz olsun..
kan değerinin 1500 ü geçmesi gerekirmiş..ancak ondan sonra kese görünebiliyormuş..
benim yumurtlamadan sonra12.günüm kandeğerim 864 tü.aradan 10 gün geçti.allah nasib ederse bugün keseyi görürüz dedi doktor.
gönlüm tekilden yana ama ikizde olabilir..inş üçüz değildir şuanki durumum..kızlar duanızı eksik etmeyin.allah hepimiizn yardımcı olsun.hayırlısını nasib etsin..
ben gittim cnm cuma görmüştüm kuzumu opuyorumnanaktanarkadaşlar dr a gidip kese gören var mı aramızda?
evet ben sende 7 kilocuk fazlayımmay cok benzer sat 31 ocak beklenen doğum 7 kasım yaş 30 kilo 63
bafocum sen gördünmü keseyi tatlımmtatlım harıkasın
hadı allah yardımcın olsun arkadasım
ben gittim cnm cuma görmüştüm kuzumu opuyorumnanaktan
bafocum sen gördünmü keseyi tatlımm
ayy ne güzel ben gitsem görebilirmiyimki acaba normal ultrasondamı gözüktüçok şükür gördüm canım...:Saruboceq: kalem ucu kadar bişey
sen ne zaman gidiceksin cnmmbende merak eddiyorum görebilirmiyim diye?
ayy ne güzel ben gitsem görebilirmiyimki acaba normal ultrasondamı gözüktü
sen ne zaman gidiceksin cnmm
Arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelik geçirmenizi ve sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı allahım nasip etsin inşallah.
bende 2009 kasım annesiyim ama benim kızım bu dünyayı çok fazla merak etti sanırsam erkenden gelmek istedi 29 haftalık dünyaya geldi ama allhıma binlerce kere şükürler olsun şuan gayet sağlıklı.
Bizler 2009 kasım anneleri topiğinde çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk umarım sizlerde güzel dostluklar arkadaşlıklar kurarsınız.
Hepinize Hayırlı olsun ve Hamileliğinizin tadını doya doya çıkarın.Soru sormak istersenizde hemen alt komşu topiğine yani 2009 kasım annelerine uğrayabilirsiniz.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
sen git cnmm gözükürse bende giderimmbafo ve topik arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine önümüzdeki hafta gideceğim dedim ama şimdi eşim yarın gidelim dedi
babalık heyecanı var kırmak istemiyorum yarın gidecem sanırım
kızz nerdesin gözükmüyosunndaha erken kızlar 7-8 haftadan önce gitmeyin boşuna bi daha gidersiniz her hafta kalp atışı dinlemeye bilmem ne kan tahliline bekleyin hepsine birden gidin işte ben öyle yaparım heralde biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama alttan muayene olup bişey görememekten iyidir beklemek, sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?