Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 haftada 6 kilo :1shok:
en cok benmialdım:gitme:
arkadaşlar ben 68 kiloyla hamile kaldım şu an 63 kiloyum ve 11 haftalık hamileyim çok mide bulantımve kusmam var. aşırı su kaybım oluyo. inanın boğaz kuruluğu yaşıyorum artık. çok mutsuzum. iğrenç geçiyo hatta bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum okadar kötüyüm ki anlatamam. dr.um serum dışında bişe yapamam diyo ne yapacağımı şaşırdım ne kadar sürecek bu işkence bilmiyorum. mide bulantılarım başladığından beri ağzıma doğru düzgün yemek girmedi nasıl kilo alcam ki, belirttiğim kilo geçen hafta başındaydı belki de yine vermiş olabilirim bilemiyorum. bence hiç normal bişe değil ama dr.ma göre normalmiş. bebeğe zararı yokmuş o şuan kendi kesesi ile besleniyomuş falan filan. ne olur çok dua edin. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bu senin için bir sabır imtihanı cnm benim de baş dönmeleri başladı kafamı tutamıyrum bazen ama mecburum bebeğim olsa da keşke bu dertleri ben de çekerim diyenleri duydum ben cnm bnm
13.haftadan sonra azalacak inş.
su kuruluğundan bnm de dudaklarım çatllamıştı