2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

Kızlar ben ekim annesiyim bugün kızım 22 günlük. doğuma 1ay kala 8kilo almıştım fakat son 4 haftada 2.5 kilo birden aldım. doğumdan 20gün sonra 8.5 kilo gitti 2kilom kaldı inşallah veririm fakat kilo vermem durdu:((

ilk kızıma 64 le hamile kalmıştım 73 le doguma gitmiştim bu bebegimde 36 haftalık hamileyim 73 le hamile kaldım 4 kilo aldım ve doktorum hızlı klo aldıgımı söyledi moralim bozuldu 25 kasımda dogum yapıcam sezeryanla ve taş çatlasın 2 veya 3 kilo daha aldıgımı farz edersek bana normal geliyo ama doktorumun amacı ne anlamadım:22:

ilk kızıma 64 le hamile kalmıştım 73 le doguma gitmiştim bu bebegimde 36 haftalık hamileyim 73 le hamile kaldım 4 kilo aldım ve doktorum hızlı klo aldıgımı söyledi moralim bozuldu 25 kasımda dogum yapıcam sezeryanla ve taş çatlasın 2 veya 3 kilo daha aldıgımı farz edersek bana normal geliyo ama doktorumun amacı ne anlamadım:22:

üzülme canım, bebekleri doğurunca nasıl olsa sıkı bir diyet yapar kiloları veririz:13:

ben 37+4 üm ve 11 kilo aldım.:74:

oooff of artık tartılmayı bıraktım,yattı balık yan gider felsefesinin destekçisi oldum,.İnşallah doğumdan sonra iştah miştah kalmaz bendede gider şu lanet kilolar

38+6 haftadayım 58 kilom..12 kilo aldım değişen yok kaç haftadır..Karnımın aşağıya inmesinden başka.. :)

Back
X