günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...
Esra kendinde suç arama bebeğin düşeceği varmış, eğer ilişkiyle düşecek olsaydı benim çoktaan düşerdii :kedi:alakası yok canım ya.Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off
canim bendede iki kere oldu gecti üzülme kendini yorma bol su ic ve yat is yapma insallah iyi olursunkızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama
slm kızlar.nasılsınız bugün.benm çok başım ağrıyo bugün.bilgisayarın ekranına bakamıyorum çok.şimdi evimde olsam.eşortmanalrmı giysem.televizyonun karşına geçsem yatarak izlesem meyvemi yesem.sorna yavaş yavaş uykuya dalsam.şuan bunu yapanlar varmı acaba.canım yatmayı aş erdisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canim bendede iki kere oldu gecti üzülme kendini yorma bol su ic ve yat is yapma insallah iyi olursun
canim ya sende isten gelince hemen uzan yat :1closedeyes:bizde bütün gün evdeyiz zaman gecmiyor sizin zamaniniz daha cabuk gecersırnaşık şey
valla bende yakinda koleksiyon yapicam evin heryeri testlerle doldu atamiyorumda cift cizgiyi zor bulduk gidip gelip bakiyorum hosuma gidiyorkaydirigubbakcemile2
Cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin Allahim en kisa zamanda hamile kalmami nasip eder insallah. Tek korkum yine dusukle sonuclanmasi. Neden oldugunu bilsem o zaman daha dikkatli olurum hala aklimda neden sorulari geziyor.
Bir disim cok agriyordu o mu iltihap kaptida cocuk dustu hep kendi kendime sorular soruyorum.
Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off
kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama
kızlar sizler şu ana kadar ne gibi kan testleri yaptırdınız. benim doktorum bana niye yapmıyor kafama takıldı.
Hamilelik test sonucu negatif çıkanlarlar sakın inanmasın. Ben bi haftada 4 tane yapmıştım negatif çıktı. tam regli zamanı kahverengi lekelenme geldi hee dedim regli oldum. Sonra arkadaşlara anlattım. Arkadaşım dedi ki Elif yaptığın test nerde. Tuvalette cöpte dedim. Çıkar bakıyım dedi. Bi baktık 2 çizgi. Ben doğru değildir. 1 dk. sonra ki sonuçları dikkate almayın diyolar dideim. Meger testler dandikmiş. O lekede yerleşme kanıymış. Hemen kan testine gittim ve pozitif çıktı:a) O zaman 3 haftalık hamileymişim meğer
bafo sen de balıksın ben de. bu akrep bebekle ne yapacağız onu merak ediyorum... elinde oynatacak biziii.
Slm kızlar bende kasım annesı olucam hayırlısıysa tabii
son regli tarıhım 23.şubat
kasım ayının son annesı ben olucam galiba
benıde lısteye eklermısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?