2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam güzel annneleeeeeer =) aman da aman birilerinin canı fasülye istemiş:) ben de bugün durmadan salatalık domates yiyorum hıyarlı ana oldum :D:D:D:D bugün doktora gittim kontrol için bebeğim büyümüşşşşş :) 1 cm 12 mm olmuş :D

Oooo sen benden de küçüksün Begüm, ben ağustos doğumluyum en azından :) Kaç yıllık evlisin?

bende kasım doğumluyum canım. 7 aylık evliyim :nazar: 2010 ağustos geliniyim aklinialirimsmile

gene yaparmı annen.benide çağırmısın bende parmaklarma varana kadar yemek istiyorum fasüleyeyi :teytey::teytey:

canım benimm sen gel yapmazmı hiççç. parmaklarımızı bandıra bandıra yeriz :dance:

Selam güzel annneleeeeeer =) aman da aman birilerinin canı fasülye istemiş:) ben de bugün durmadan salatalık domates yiyorum hıyarlı ana oldum :D:D:D:D bugün doktora gittim kontrol için bebeğim büyümüşşşşş :) 1 cm 12 mm olmuş :D

oyy oyy maşallah 1cm 12mm olmuş yiğenimiz:nazar: bende en son gittiğimde 1 cmdi. şimdi ne kadar oldu ki :ecrin_bebek:

Begüm ben de 31 Temmuz, valla korkuyorum soru sormaya başka kardeş çıkıcaz :)) Ben kaçar hanımlar mutfak alışverişi yapıcam, akşama biber kızartması yapmaya karar verdim, hmmm bol sarımsaklı yoğurtlu, ohh burnumda koktu valla :))) Canınız istedi dimiiiiiiiii.... Görüşürüz bakalım

hanimlar masallah sohpet ilerlemis bizde oturma odasiyla ugrasiyoruz o boyuyor ben bakiyorum bitsede yerlestirsem hicte canim istemiyorşakkıdı

oyy oyy maşallah 1cm 12mm olmuş yiğenimiz:nazar: bende en son gittiğimde 1 cmdi. şimdi ne kadar oldu ki :ecrin_bebek:
Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)

Begüm ben de 31 Temmuz, valla korkuyorum soru sormaya başka kardeş çıkıcaz :)) Ben kaçar hanımlar mutfak alışverişi yapıcam, akşama biber kızartması yapmaya karar verdim, hmmm bol sarımsaklı yoğurtlu, ohh burnumda koktu valla :))) Canınız istedi dimiiiiiiiii.... Görüşürüz bakalım

valla haa benimde 2 ağustostu çok fark yok kaydirigubbakcemile3
o kadar açım ki şuan canım herşei çekior. yaaa benim durumum hiç normal deil. sürekli acıkıorum sürekli. daha 1 saat önce ekmeğin içine domates koydum yedim. yine acıktım. aşçı kızım sen baya yiyosun dikkat et şişmanlarsın dio :roflol: hamile oldumu bilmio

Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)

büyüsünde tepiklesinler annişlerini minikler :emir_bebek:

cnm benm bende ağustosun 16 sında evlendim.aynı ayda evlenmiiz:teytey:
gerçektenmi canım. sende taze gelinsin yani bayanssulusmile 2009 yazı gelinlerinde varmıydın takılmışmıydın o topiğe hiç

merhaba kızlar,

ben de hamileyim, 1 kasım'da bekliyoruz işallah meleğimi. herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.

o kadar açım ki şuan canım herşei çekior. yaaa benim durumum hiç normal deil. sürekli acıkıorum sürekli. daha 1 saat önce ekmeğin içine domates koydum yedim. yine acıktım. aşçı kızım sen baya yiyosun dikkat et şişmanlarsın dio :roflol: hamile oldumu bilmio

hahah çok güldüm. niye söylemiyorsun ben çatlarım söylemeden duramam. boşver seni şişko sansınlar. :D

merhaba kislar..

ekim ayinda ewlendim bende..7 haftalikta hamileyim:hulya:
herşey çok hizli gidio yetişemiorum walla yaakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,

ben de hamileyim, 1 kasım'da bekliyoruz işallah meleğimi. herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.

hoşgeldin canım. etiketine göre 9+1 aynıyız seninle

yok hiç girmemiştim.ilk kez hamile oldğumda girmeye başladım.opuyorumnanaktan

hımm tamam o zmaan.değilse muhakkak denk gelirdik. o dönem sürekli o tür topiclerdeydim ben bayanssulusmile

hahah çok güldüm. niye söylemiyorsun ben çatlarım söylemeden duramam. boşver seni şişko sansınlar. :D

hehe azcık öle sansın bakalım. inşallah bi büyüyelim de hamiş giyimleri giyip gelince anlarlar sositososito:CüvCüv:

Ben geldimmmmm. Begüm hakkaten nasıl saklıosun ben marketteki adama bi bi bahane bulup söyledim hamile oldumu :S :)))

bende mayıs ayında evlendim hamilelik için erken diyordum ama baya yeni evli arkadaş varmış forumda kaydirigubbakcemile3

walla çok büyük sürpriz oldu,planlar alt üst oldu kaydirigubbakcemile4

hatta öğrendiğimde şok geçirdim :kedi:

Back
X