2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafocum cok sevındım bende haftaya salı gitmeyi düşünüyorum 7+4 olucaz o zaman umarım kalp atışını duyarız

ah bafocum sağlıklı olsunlar da çekeriz ne yapalım.. aslında hiç şikayet etmemek lazım da ah işte insanoğlu :)

Hoşgeldin Azize sen de ne var ne yok? Başladı mı çalışmalar var mı belirtiler? Topiğinize uğrayamıyorum artık hep burdayım..

Hoşgeldin Azize sen de ne var ne yok? Başladı mı çalışmalar var mı belirtiler? Topiğinize uğrayamıyorum artık hep burdayım..

iyilik tatlım eeee hamile kalan gidiyo benim topikten kaydirigubbakcemile4 araki bulasın kaydirigubbakcemile3 bende ALLAH izin verirse nisanda başlıcam canmm :Saruboceq:

Randyy Allah razı olsun. Çünkü tam da adet zamanım ondan oldu herhalde ay ay neyse artmadıktan sonra sorun yok. Çok açıklayıcı oldu sağol ya.
rica ederim tatlım ne demek.
birbirimize yardımcı olmak için burda değil miyiz
ben bu hafta baya bir zor geciyor kızlar.
nezle oldum baş ağrım nerdeyse hiç geömiyor canım sadece domates ekmek istiyor ve onu yiyebiliyorum.
idrar kültür sonucum cıktı enfeksiyon varmıs haftasonu bakalım dr ne dıyecek. en son gecen hafta gitmiştim dr a işte tosticim.. çok şükür yolundaydı hersey...

ama yemek yiyememek beni çok üzüyor hele meyve yiyememek..

ya yemek yapamayan varmı benim gibi kızlarr aranızda içim bayılıyor resmen :gitme:
ben yemeği yapıyorum şimdilik.aşırı bi bulantım yokk öyle.
sanırım bundan sonra da pek olmaz di mi.
ne dersiniz

ayrıca da domateslere de tat gelmiş.bende çoook severim domates.elma gibi yiyorum. :)

ben de yarın kan vericem tahliller için.
bakalım neler çıkacak

tamaam resimlere arkadaş olunca bakabiliyorsuun :)) çok tatlısın bafo

Canımmmmm rufeydammmm duaların kabull oldu senındee şükürler olsun ALllaha çok sevındımm :sm_cool: :sm_cool: Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükürr rabbimeeeee

isim düşünüyomusnuz kızlar bebişlerinize
ben şimdiden düşünmeye başladım
4 kız 4 te erkek ismi bulmalıyım.çift isim koymayı istiyorum da :)))))))))))

isim düşünüyomusnuz kızlar bebişlerinize
ben şimdiden düşünmeye başladım
4 kız 4 te erkek ismi bulmalıyım.çift isim koymayı istiyorum da :)))))))))))

bizde düşünmeye başladık bile ama henüz tam karar vermedik daha çok zaman var.bedklemek nekadarzormuş.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.valla kaç günün en rahat akşamını yaşıyorum şu an.su kaynatıp ayaklarımı soktum içine gaz filan gitti rahatladım valla tavsiye ederim.

bafocum beni de listeye eklermisin??
kilo:53
son adet tarihi:8 şubat
beklenen doğum tarihi:15 kasım
şimdiden teşekkürler...

Canımmmmm rufeydammmm duaların kabull oldu senındee şükürler olsun ALllaha çok sevındımm :sm_cool: :sm_cool: Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
ay balsurata geri mi döndün canım :)

herkese günaydın,
dün yine çok zordu ama sanki bugün iyiyim. kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım sonra da kahvaltımı yaptım. şimdilik bakalım.

dün o kadar sağlık ocağı muhabbeti yaptık, öğlenleyin aradılar beni de. hastaneden bilgilerimiz gidiyomuş. bekliyoruz mutlaka gelin dediler. aile hekimimle de tanışıcakmışım kayıt olucakmışım falan filan. hazır gitmişken bulantı iğnemi de götüreyim de yapsınlar bugün rahat geçsin. artık bugün günlerdir oturduğum evden çıkıcam önce sağlık ocağına ordan da bir arkdaşımın yanına uğricam. hava çok güzel burda.

Günaydın kızlar,
sabah yine mide bulantısıyla uyandım, hiçbişey yemek istemiyorum hiç iştahım yok. Akşam yemek yapmak benim için zulümdü.. Söylemesi ayıp tavuk yaptım ama yemedim kokusu bile midemi kaldırdı..
Çok sevdiğim balık ve tavuktan tiksinme durumları var. Uykuya düşkünlük arttı bende sabahları işe zor geliyorum. Akşam üstü de uyku basıyor yine üstüme. akşam 8-10 arası uyku saatlerim. nasıl düzelicek bilemiyorum.
Allah yardımcımız olsun kızlar...

Günaydın kızlar,
sabah yine mide bulantısıyla uyandım, hiçbişey yemek istemiyorum hiç iştahım yok. Akşam yemek yapmak benim için zulümdü.. Söylemesi ayıp tavuk yaptım ama yemedim kokusu bile midemi kaldırdı..
Çok sevdiğim balık ve tavuktan tiksinme durumları var. Uykuya düşkünlük arttı bende sabahları işe zor geliyorum. Akşam üstü de uyku basıyor yine üstüme. akşam 8-10 arası uyku saatlerim. nasıl düzelicek bilemiyorum.
Allah yardımcımız olsun kızlar...

kaç haftalıksın canımcım

Back
X