Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hamişler bayanssulusmile
bafocum msj okudum tatlım opuyorumnanaktan çok sağol canmm kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin Azize sen de ne var ne yok? Başladı mı çalışmalar var mı belirtiler? Topiğinize uğrayamıyorum artık hep burdayım..
selam kızlar
benide listeye ekleybilirsiniz
26 kasım da bebişimi kucagıma alıcam inşallahhhhhhh
rica ederim tatlım ne demek.Randyy Allah razı olsun. Çünkü tam da adet zamanım ondan oldu herhalde ay ay neyse artmadıktan sonra sorun yok. Çok açıklayıcı oldu sağol ya.
ben yemeği yapıyorum şimdilik.aşırı bi bulantım yokk öyle.ben bu hafta baya bir zor geciyor kızlar.
nezle oldum baş ağrım nerdeyse hiç geömiyor canım sadece domates ekmek istiyor ve onu yiyebiliyorum.
idrar kültür sonucum cıktı enfeksiyon varmıs haftasonu bakalım dr ne dıyecek. en son gecen hafta gitmiştim dr a işte tosticim.. çok şükür yolundaydı hersey...
ama yemek yiyememek beni çok üzüyor hele meyve yiyememek..
ya yemek yapamayan varmı benim gibi kızlarr aranızda içim bayılıyor resmen :gitme:
selam kızlar
benide listeye ekleybilirsiniz
26 kasım da bebişimi kucagıma alıcam inşallahhhhhhh
Canımmmmm rufeydammmm duaların kabull oldu senındee şükürler olsun ALllaha çok sevındımm :sm_cool: :sm_cool: Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun
isim düşünüyomusnuz kızlar bebişlerinize
ben şimdiden düşünmeye başladım
4 kız 4 te erkek ismi bulmalıyım.çift isim koymayı istiyorum da :)))))))))))
bafocum beni de listeye eklermisin??
kilo:53
son adet tarihi:8 şubat
beklenen doğum tarihi:15 kasım
şimdiden teşekkürler...
ay balsurata geri mi döndün canım :)Canımmmmm rufeydammmm duaların kabull oldu senındee şükürler olsun ALllaha çok sevındımm :sm_cool: :sm_cool: Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
Günaydın kızlar,
sabah yine mide bulantısıyla uyandım, hiçbişey yemek istemiyorum hiç iştahım yok. Akşam yemek yapmak benim için zulümdü.. Söylemesi ayıp tavuk yaptım ama yemedim kokusu bile midemi kaldırdı..
Çok sevdiğim balık ve tavuktan tiksinme durumları var. Uykuya düşkünlük arttı bende sabahları işe zor geliyorum. Akşam üstü de uyku basıyor yine üstüme. akşam 8-10 arası uyku saatlerim. nasıl düzelicek bilemiyorum.
Allah yardımcımız olsun kızlar...