2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben daha yeni geldim ama yine göremedim bebişimi anca daha keseyi görebildik ama ben vajinal ultrasonla baktırmıyorum doktor 2 hafta sonra görürüz dedi 2 hafta bekliycem yine.

Canım belki seninle aynı zaman olabiliriz. 6'ncı haftama girdim ve dün doktora gittim. Fakat ben de kalp atışını duyamadım. Vajinal Ultrasonla bakalım dedi istersen ben de o doktora sürekli gitmeyeceğim için istemedim. Önümüzdeki hafta bakarız demişti. Bence hiç canını sıkma için rahat olsun...

ben şimdi nisan'ın son haftası gidicem şimdi 5 haftalıksa
o zaman tam 8 haftalık oluyor o zamandamı alttan bakacakmı inş bakmaz
ve kalp atışını da duyucam demi arkadaşlar

cnm bugün dokotor bana 8 haftalıkken görüneceğini söyledi vajinadan baksak görürdük dedi ben istemed,ğ,m için karından genelde 8. haftada görürüz dedi

cnm bugün dokotor bana 8 haftalıkken görüneceğini söyledi vajinadan baksak görürdük dedi ben istemed,ğ,m için karından genelde 8. haftada görürüz dedi

ok canım saol inşallah gittiğimde alttan bakmaz bakıyım derse baktırmayım en iyisi karnımdan baksın çünki hem düşük tehlikesi oluyormuş galiba allah korusunda

kızlar 9+0 oldum bugün ilk defa sol kasığım çok ağrıdı.bende telaşlandım. ilk defa böyle ağrıdı. normal mi acaba?(bu haftada).ilk günler normal diye biliyorum amaCADIARZU

ok canım saol inşallah gittiğimde alttan bakmaz bakıyım derse baktırmayım en iyisi karnımdan baksın çünki hem düşük tehlikesi oluyormuş galiba allah korusunda

evet cnm banada öyle demişlerdi oyüzden korktum biraz neyapalım bekleriz biraz
:emir_bebek:

arkadaşlar alttan muayenenin düşük tehlikesiyle hiçbir alakası yok ki.benim dün gece kanamadan dolayı gittiğim doktor da söyledi bunun böyle olduğunu.hatta önce alttan bakıcaktı ama madem 8 haftalıkmış karından da görebilirim dedi ve karından baktı.bunu da hasta açısından daha rahat olduğu için tercih ettiklerini söyledi.
korkmayın alttan muayene olmaktan.erken dönemde karından gözükmüyo.ama ben sabrederim derseniz bekleyin tabi :))

ben şimdi nisan'ın son haftası gidicem şimdi 5 haftalıksa
o zaman tam 8 haftalık oluyor o zamandamı alttan bakacakmı inş bakmaz
ve kalp atışını da duyucam demi arkadaşlar

tatlım her gebelikte sakıncalı değil. eğer sakıncası olsa ilişki yi yasaklarla değil mi? benim dr 10.haftaya kadar alttan bakıyor mesela

kızlar 9+0 oldum bugün ilk defa sol kasığım çok ağrıdı.bende telaşlandım. ilk defa böyle ağrıdı. normal mi acaba?(bu haftada).ilk günler normal diye biliyorum amaCADIARZU
büyüyor bıdık :dance:

cnm dün nette birşey okumuştum bazı hamilelerde belirli bir süre regli dönemine gelen tarihlerde kasıklarında ağrı olabiliyormuş ama sen yinede doktorunas sor tabi

mrb kızlar... bugün bebeğimi gördüm 7+3 haftalık. ''Onu görürsen ağlama'' diye kendi kendimi motive etmiştim, aşırıya kaçmışım; kesesini görünce başladım gülmeye.(doktor manyak mı ne demiş olabilir?) Önce yolk kesesini kafası sandım :) ınternette gördüğüm ultrason görüntülerinin benim içimde de oluşmaya başlaması heyecanlandırdı beni... Şimdi kendimi daha çok anne adayı hissetmeye başladım. Allah isteyen herkese nasip etsin

karın ağrısı, hafif mide bulantısı ve başağrısı şikayetlerim var...Doktorum ağrı kesici olarak mecbur kalırsam minoset verdi. bir de folbiol bittikten sonra vitamine (decavit) başlamamı söyledi. eve geldikten sonra ilk defa kustum. Bebişim sağlıklı olsun yeter ki ben herşeye katlanırım

cnm dün nette birşey okumuştum bazı hamilelerde belirli bir süre regli dönemine gelen tarihlerde kasıklarında ağrı olabiliyormuş ama sen yinede doktorunas sor tabi

sağol canım inşallah öyledirBENDE KAN PIHTILAŞMA SORUNU VAR YA BUNDAN ÖNCE BİR BEBEĞİMİ KAYBETTİM. ONDAN BU TELAŞIM.İNŞALLAH HERŞEY HEPİMİZ İÇİN HEP GÜZEL OLUR:Saruboceq:

BİZİM BU KASIM AYI HAMİLELERİ İÇİNDE KAN PIHTILAŞMA SORUNU OLAN YOK DİMİ? inşallahhh hiç olmaz.:nazar:

günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur :(((

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum.Bende de az kanam olmuştu ardından kalp atışı duyuldu.Doktor önemli değil,rahimden gelmiştir falan dedi...3 gün yine azıcık geldi ama içim pır pır..

Bugün doktora gittim güya.Doktorun acil müdahelesi olmuş,sabhki randevular kalmış öğleden sonraya .Mecbur okula döndüm.Pazartyesi gideceğim ben de..Bebişlerimi görür,büyüdüklerine şahit olurum inşlallah yaa:Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum.Bende de az kanam olmuştu ardından kalp atışı duyuldu.Doktor önemli değil,rahimden gelmiştir falan dedi...3 gün yine azıcık geldi ama içim pır pır..

Bugün doktora gittim güya.Doktorun acil müdahelesi olmuş,sabhki randevular kalmış öğleden sonraya .Mecbur okula döndüm.Pazartyesi gideceğim ben de..Bebişlerimi görür,büyüdüklerine şahit olurum inşlallah yaa:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canım
evet çok kötü bi duygu.geçen gün birisi nin kanaması olduğunda onu rahatlatmak için bildiklerimizi yazmıştık buraya.ama insanın başına gelince anlıyor ki hepsini bilmek te insanı rahatlatmıyor.bunu yaşamak çok zor bişey.bi de bizim gibi gebeliği zor yakalayanlar için,tüp bebekle hamile kalabilenler için durum çok çok daha zor.rabbim bütün anne adaylarını hayırlısıyla sağlıla kavuştursun bebeklerine.

Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.

benimki kanama değildi akıntım açık kahverengi gelmişti korktum doktor normal dedi gayet iyi hatta hareket bile ediyor dedi. annesinin kuzusuuu.

Randycim geçmiş olsun nasılsın şimdi? Birşey yoktur inşallah..

çok sağol canım
evet çok kötü bi duygu.geçen gün birisi nin kanaması olduğunda onu rahatlatmak için bildiklerimizi yazmıştık buraya.ama insanın başına gelince anlıyor ki hepsini bilmek te insanı rahatlatmıyor.bunu yaşamak çok zor bişey.bi de bizim gibi gebeliği zor yakalayanlar için,tüp bebekle hamile kalabilenler için durum çok çok daha zor.rabbim bütün anne adaylarını hayırlısıyla sağlıla kavuştursun bebeklerine.

Amin canım.:Saruboceq:Benimki doğal yoldan oldu.Ama sonuç olarak riskli gebelik grubundayız. Kendimize dikkat etmeliyiz..

Back
X