Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
midem berbat.domates salatalık ve maruldan başka hiçbişey yiyemiyorum.
bu bulantıların bi çaresi yok mu.ve sanırım ikizlerde daha fazla oluyomuş bulantılar(((((
yok bende şişkinlik veya gaz. tabi süt içince gaz oluyor ben de napiyim içmiyorum yoğurt yiyorum. benim uykusuzluğum tamamen nedensiz. birkaç yere baktım hormonlardan dolayı diyor başka bişey demiyor. bir zaman sonra alışır vücut rahatlarsınız diyor. aynı mide bulantısının 3.5 ayda geçmesi gibi..ben de tamamen uyku yok canım. Sadece dün değil, diğer günler içinde de uyuyamıyorum. Bunun bir nedeni varmıymış, Peki sende şişkinlik ve gaz var mı?
canım bulantılar tamamem bünye meselesi...bende ikiz bekliyorum ama bulantılarım yok denecek az..ama dikkatta ediyorum..mesela yemeten hemen önce hemen sonra su içmiyorum..arada leblebi atıyorum ağzıma..
bu arada doktorum bana söylediği asla mevsiminde olmayan domates salatalık yeme dedi..ama gene sen bilirisin tabii..
günaydın hanımlar kan verdim tahlillerimi yaptırdım geldim
bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm umarım en yakın zamanda tekrardaan hamile kalırsınız mafoldumben
yok bende şişkinlik veya gaz. tabi süt içince gaz oluyor ben de napiyim içmiyorum yoğurt yiyorum. benim uykusuzluğum tamamen nedensiz. birkaç yere baktım hormonlardan dolayı diyor başka bişey demiyor. bir zaman sonra alışır vücut rahatlarsınız diyor. aynı mide bulantısının 3.5 ayda geçmesi gibi..
ben her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. akşamları oluyordum iğne yapıyor heralde dedim, sabaha aldım iğneyi. yok o da bir işe yaramadı.. demek ondan da değilmiş.
Günaydınnn Güzel kasım anneleri
ben bugun dr gıdıcem saat 2 de çok heycanlıyım acaba karından ultrasonla kalp atısını duyabılırmıym sızce yada cokmu erkennn aranızda duyanlar varmı bu arada bugun 6+0 ım
cnm tahlillerini nerde yaptırdn ve hepsi kandamı bakılıyo.bende bugün gidicem.
kalp atışını duymasan bile keseyi görürsün canım erken değil canı ben 5.haftamda gitmiştimGünaydınnn Güzel kasım anneleri
ben bugun dr gıdıcem saat 2 de çok heycanlıyım acaba karından ultrasonla kalp atısını duyabılırmıym sızce yada cokmu erkennn aranızda duyanlar varmı bu arada bugun 6+0 ım
Hadi hayırlısı Ben masalcım... Umarım kalp atışlarını duyarsın ve için rahatlar. Ben altıncı haftalıkta gitmiştim ama duyulmamıştı... Karından bakmıştı. Bu haftaya kaldı. Ama sen kafana takma belki sen duyarsın canımyerimseniben
cnm tahlillerini nerde yaptırdn ve hepsi kandamı bakılıyo.bende bugün gidicem.
Günaydınnn Güzel kasım anneleri
ssk da yaptırdım tahlillerimi canım hepsini kanda bakıyorlar bayanssulusmile
ssk da almazlar canım ben 86 tl verdim özelde 7 tane tahlildiücret vermedin dmi cnm