Günaydın kasım anneleri...Siz ve bebişler iyisinizdir inşallah...
Sezen bebeğine kavuşmuştur galiba:)) darısı başımıza...
Kızlar sabahları ellerim felç olmş gibi uyanıyorum uyuşuk parmaklarımın bütün eklemleri ağrıyor ve yumruğumu sıkamıyorum..herşeyi elimden düşürüyorum...bu nedenle sıcak bişeyleri elime almaktan ve karnıma dökmekten çok korkuyorum en çok da yemek yaparken...sizdede böyle bir durum var mı...
...
canım benimm ilk zamnalrını biliyorum hamiş kqlmdan önceeee
çok istiyodun ve sonuna kadar geldin aklımdasın...meleğin ve seni rabim korusun yarencimm:1hug:
Günaydıııınngünaydın herkese..
Ay sezencim doğurmuş süper ya:asigim:
Kocamın iş yerinden arkadaşının eşide hamileydi ve hemen hemen benimle aynıydı o da 10.10.10 da normal doğum yapmış bebek küvözdeymiş ama iyiymiş boshayallersmile
Günaydıııınn
ay erken doğum mu aman iyi olsunlar da olsun. biz ne zaman doğurcaz biz biz bizmafoldumben
İyi hadi çok sevindim,küveze de girmemiş bebeği..Bizden de selem söyle canım..Allah analı büyütsün bebeğinikızlar nalan konuştu az önce sezenle
bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.
öğleden sonra da ben aricam böyle işte haberler :)
kızlar nalan konuştu az önce sezenle
bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.
kızlar nalan konuştu az önce sezenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?