ayy çok teşekkürleropuyorumnanaktan
pek içime sinmedi
biraz daha vaktim olsaydı daha doğrusu daha önceden yapsaydım daha yaratıcı olabilirdim sempatiksalakcinni
ay esra senın kızın cicilerine bayılıom ben, pek şeker hepsi :))
sağol canım bebişimi içlerinde görebilsem biran önce çok mutlu olucam.. sabırsızlanıyorum artık bir dahaki randevumda meleğim gelse keşke :))
al bi tane daha benden :)) sen 38 ı bıtırmıs olcan gercı bı dahakı randevune gelebılır bence de ısalla gelır :))
şimdi nalaka demeyın ama ben solağım acaba Demir nasıl olcak :S :))
ilona canım ben de çok beğendim şekerlerini emeğine sağlık..
çok mersiii zemuszemusilona hepsi çok güzel olmuş bebişine uğur getirir inşaAllah..
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3[hadi canım sende mütevazilik etme şimdi gayet güzel olmuşlar işte.
olumunekankayizsmile
Selamlaaar,
Arkadaşlarım geldi gitti.Ve bu akşam da aile görüştüğümüz arkadaşlarımız bize gelcek.Bugün insan görme patlaması yaşıyorum:)
İloşşşş şekerlerine bayıldım bitttimm muhteşem olmuş.Hatta seni bu grubun en güzel şekerli annesi ilan ediyorum:))))) Süper yaa off kocam beni götürmedi eminönüne da hazı yaptırmak zorunda kaldık onun yüzünden
evet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:
kızlar hastane için hatıra defteri aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?