dun sinemaya gittik esimle "The Social Network" facebook kurucusunun filmi. çok SIKICIYDI.
uyudu resmen filmde. zaten konusu hep mahkemede geçiyor. birde artik oturamiyorum iki saat koltukta karnim agridi hep. filmde agzina akdar doluydu salon poff
ben değil...:kedi:
yağmur yağıyooorr akannehir evde kaldııım
bende mahpeyker e gidelim istedim ama cesaret edemedim inan:gitme:
Bafo Medical Park ta doguruyorum evet karar verdım..
Ben de sinemaya gıdelım ıstıyorum su an ıkı tane guzel fılm var Stone ve RED, ama bılmıorum ben de 2 saat oturunca karnım ne hallere gırer..
Social Network u bız de beklıoruz burda daha vızyona gırmedı bu ay gırcek galıba, belkı netten ındırebılırız vızyona gırmeden..
Bafo 38. haftan bıttı sayılır, her an dogurabılırsın bebegım, herşey hazır mı..
valla SIKINTIdan patliyorum evde , bence sende git bisi olmaz ya
Bafo Medical Park ta doguruyorum evet karar verdım..
Ben de sinemaya gıdelım ıstıyorum su an ıkı tane guzel fılm var Stone ve RED, ama bılmıorum ben de 2 saat oturunca karnım ne hallere gırer..
Social Network u bız de beklıoruz burda daha vızyona gırmedı bu ay gırcek galıba, belkı netten ındırebılırız vızyona gırmeden..
:roflol: halimi bir görsen irine tutunmadan wc ye gidemiyorum. balon oldum.
kalk giyin sinemaya git abur cubur ye 2 saat otur yok hic cesaret edemedimkafamçokkarıştı
evet sukurler olsun temızlık bıttı kızımın odası perdesı yerleşmesı falan bıttı
hayırlısı ıle beklıyoruz artık olumunekankayizsmile
:asigim: ay heyecanlandım ya
saol chileckkk.. sabredıoz ıste ama daha ne kdr sabır bılmıom kı..
günaydın nalan ve de aso.. bugun yıne gezentı gordum sızı :) Aso ben de alısverıs yapcam dogum sonrası, hem zaten ocakta ındırımler de baslıo tam ındırım donemınde işallah kabaca zayıflamış olcam kendımı alısverıse vercem..
Nalan senın kayınvalıden ne zmn gelcek pekı benımkı de bu hafta gelıo ya ben de mutfagı doldurayım barı neler alıyım neler?
slmm kızlarrr doğurdum geldimmnolumunekankayizsmile
sezen doğurmuş da gelmiş maşallah :lepi:
dün hastanede gecti günüm akannehir
2 serum yedim kıpırdayamadım hiç
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
iştahım yok :çok üzgünüm:
istanul süper yagmurdan fenalık gelmıstı
hmm sen benden bir hafta ilerdesin haklisin aslinda, benimde çok tuvaletim gelmistim tuttum napimbide turkiyedeki gibi mola yok filmlerde fransada haha sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?