canım hadi gözünaydın az kaldı bebeğine kavuşmaya ..ii yapmış otobüs şoförü kalkıp biirleri yer vrsin 9 aylık kadına ..
gözünaydın canım,maşallah bebeğinede. Spinal olupta memnun olmayan kimseyi duymadım şuana kadar ben,epiduralde öyle. Hayırlısı olsun.
Allahım birde kilomu veriyosun ya,biz harılharıl kilo alırken sen veriyon ne süper bişey buu:lepi: ya peki nasıl verdin kiloyu,özel bişey yaptınmı?
Sema haftaya mı doguruosun şimdi aman yarabbbimmmm...hayırlı ugurlu olsunnnn
Aso bı bız kaldık kız elımızı cabuk tutalım :))
Miracle aso dogru dıyo hemen doguramazsın keskeeee...
Aso bızımkıler buyuk ıhtımalle ıkı kısı kalırlar yanımda bırı kocam olur ama dıgerı kendı annem mı kayınvalıdemm mı olur bılmıom, bakacaz
ayyy dogum hıkayemı yazmak ııcn sabırsızlanıorum
semaa ayy az kaldı desene. e sana çatı muaynesi yapmıcaklar mıydı bugün? ne oldu ne bitti çatın mı dar da sezoya karar verdiniz ne oldu
anaa sema kız pazartesi doğurursan sen ben nalan aynı gün doğurmuş olucaz
hadi hayırlı olsun sezeryan günün şimdiden. belirsizlik bitti demek ki senin için de.. ben de perşembe günü son defa nst ye giricem..
kızlar karnım patlicak galiba çok aşırı şişti artık :S
sanırım bu topicte en son ben doğuracam bu gidişle :S
tabi canım allahım sana şükürler olsun :S bugün oyunda bi kızla tanıştım 7 senelik evlilermiş çocukları olmuyomuş bi türlü:S
okurlar hayatım.. ben okuyodum mesela bu ay doğuracaklara bi bakim falan diyodum :S
he kız aso, çok şanslıyız aslında ne kadar şükretsek azdır. bir de sağlıkla kucağımıza alsakk..
bugünü de saymazsam son 6
2mizinde SATları aynı sanırım.Sen normal doğurucaktın dimi?
gözün aydın semaveela çokk heyecanlı bebeğine kavuscaksın ne güzel:) sezeryanın bu yönü güzel herşeyini hazırlayıp gidersin valla ohh. sağlıkla kavusursun bebeğine inşallah:))
Allah onlara yardım etsin,isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.Benim görümcemde çok istiyo,ama olmuyo.3 kez tüp bebek denediler ama tutmuyo bi türlü. Zor bişey bi kadın için
oyy Allah yardımcıları olsun. en hayırlısından evlatlar versin inşallah onlara da boy boy..tabi canım allahım sana şükürler olsun :S bugün oyunda bi kızla tanıştım 7 senelik evlilermiş çocukları olmuyomuş bi türlü:S
aynen son bir defa gel göreyim seni dedi dr um bir garip oldum ben de :)bijocum aynısı geldi aklıma sen ben nalan süper olur ya üçümüzde sezeryan zaten üçümüzünde günü aynı süper ya
bende perşembe son kez nst ye giricem
bi daha kontrolede çağırmadı
-tatlicadiarzu-mazoşist bijo :mymeka:
mazoşist bijo :mymeka:
Sema gazı nasıl anlıyolar, ultrasonda nası grunuo mrk ettım ?
ay sema boşver o zman bencede riske girme hiç :S hadi gözün aydın o zman haftaya hepiniz cart cart doğurursunuz. biz de çatır çatır doğururuz inşallahbilmiyorumkismile
ekim anaları olduk vallakızzlar bu topicteki herkes sezeryan mı olacak nedir? kasım annesi kalmadı yaw
sanki bizi kesmicekler hem çatır çatır doğurcaz hem de cart diye kukumuzu kesiceklerkaydirigubbakcemile3
oyy Allah yardımcıları olsun. en hayırlısından evlatlar versin inşallah onlara da boy boy..
aynen son bir defa gel göreyim seni dedi dr um bir garip oldum ben de :)
evet asoşşş kescekler bizi, kıtır kıtırrr doğricaklarrr :))))
yazarkasa canım ben daha hamile kalmadan belliydi sezeryan olacağım. benim bir suçum yokkk kaydirigubbakcemile3 yoksa ben güveniyorum kendime normal doğum yapardım.. bi de bebeğine maşallah
sağol canım amin
bende zaten böyle teselli ettim kendimi hazırlıksız olmıycak diye
ama bellimi olur ayyy doktorumda dedi suyun patlar kanama olur nişan geli sancın açılman olursa yapicak bişey yok o an doğurturuz dedi
süpriiiizzz dermiş kuzum :ecrin_bebek: ma bebek kanala girmemiş dedi bu ne kadar daha normal doğmaz anlamına geliyor bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?