canım Allah göstermesin bi sorun buldular diyelim. nasıl müdahele ediyorlar karnındaki bebeğe ben im aklıma o takıldı
/QUOTE]
canım allah o durumlara zaten düşürmesinde ben dedimki tedavi gerekirse mutlaka bi çözümü vardır zaten zamanı geçtikten sonra eğer sakat vs ise o artık hamile kişinin kendisine kalmış doktorlar burada bişey yapamaz sana sadece olacak durumları söyler karar sana kalmış bişey.bende diyorum ki 2 li tarama çok önemli eğerki bi durum oldu belki tadavi gerektiren bişey o zaman tedavisi olur ha tedavisi olmayacak bişey se oda anne ve babaya kalmış hani küçük olduğu içn o kadar etkilemez belki ama büyüdüğünde düşünsenize olacakları o yüzden iyi karar vermek lazımm
amaaan bayanlar düşündüğünüz şeye bakın yaa sabah sabah içimizi kararttınız ne bu olumsuzluk yaa ben varya hiç aklıma bile getirmedim hep doktor günlerimi bekliyodum biren önce randevum gelsede gitsem bebeğimi görsem diye gidn bakın doya doya bebeciklerinize 3-4 aydan sonra zaten istesenizde göremiyceksiniz zaten çünkü büyümüş olucaklar bence kafanızda binbir türlü olumsuzluklarla gitmeyin bugün bebeğimle göz göze gelicez diye sevine sevine gidin

lmaz: