inş sizde yakında göreceksiniz şeker...darısı bizimde başımıza ben daha göremedim miniciğimi
kaydirigubbakcemile3birisi, erencim, canah,meybie
inş güzel haberlerle dönüceksiniz :Saruboceq:alkisalkisalkis[/QUOTE
inş canımm.
tatlım ıns duyarsın kalblerini ptıtı pıtıt :)
inş canım...
haydaaa, saç boyama, duzleştirme, manikur yapma, vallahi ormana döndüm
boshayallersmile
tatlım dikkat et bitkisel çaylara. Fazla tüketmemeye çalış
sağol azizecim... inş.. hayırlısı ile geçer hamileliğimiz
tatlım ıns duyarsın kalblerini ptıtı pıtıt :)
eh,dunden belliydi. tatlım hep limonlu sıcak su iç, ıhlamur da ama en iyisi limon ve öğlende tavuk suyu corrbası ben oyle atlattım bılıyorsun
haydaaa, saç boyama, duzleştirme, manikur yapma, vallahi ormana döndüm boshayallersmile
kızlar bide çamaşır suyu ve benzeri ürünleri kullanırken asla ve asla teneffüs etmemeye çalışın..bunu doktor söyledi..gerçi ben mümkün mertebe elllerime bile temas ettirmiyorum..sizlerde bu konuda dikkatli olun lütfen..
yalnız iki gündür doymak bilmeyen şu halim beni korkutmaya başladı...çöp tenekesi gibi oldum..ne olsa cup mideye indiriyorum..benim gibi sürekli aç dolaşan biri varmı acaba..
Meybie ben de hep açım ama yiyecekleri beğenmiyorum. Tuhaf bir his. Açım ama buzdolabındakileri yemek istemiyorum of of. Sabahtan beri bir şey yemedim doğru dürüst. Ben su içmeye başlayayyım doktora gidicem ya. 14:15'de
kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
canım çok sevindim darısı bizlerin başına.bende perşembe gidicem kısmetsekısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
kasım anneleride gelmiş hoşgelmiş hepinize hayırlı olsun kızlar hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize inşallah
bende ekim annesiyim rabbimin izniyle
kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
canım çok sevindim darısı bizlerin başına.bende perşembe gidicem kısmetse
sağolasın...belki bizde ekim oluruz kim bilir sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?