Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi geldi pompam hemen denedim cök cök çekiyo valla
attım suya kaynatıyorum şuan
günaydınnnn :)
nalancım sen iste ben gelir günaydın derim her sabah. malum gece 2 de başlıyor benim mesaim..
dün yine ateşim çıktı en son 39.7 ydi. acile gidicek halim bile yoktu. memem çok yara değil ama nedense ateşimi yükseltip duruyor off. bütün gün kemiklerim ağrıdı kafam bi milyondu gözlerim ağrıdı. eşimin de dişi ağrıdı büün gece, o bi odada hasta ben bi odada. annem zavallı bebeğe mi baksın bana mı eşime mi yazık kadın perişan oldu :S annem gitti mama aldı. zavallı eşimin ver verme dicek hali bile yoktu. benim de emzircek halim tabi. yine sütüm gider gibi oldu ama bu sefer yakaladım.. dün iki kere 50 cc mama içti. zorda kalırsam vericem artık. eşim bile alıştı, toprak acıkınca mama versene diyor![]()
tecrübelerime ve denediklerime göre sütümü çoğaltan şeyler
meyve suyu
boza
rezene anason ısırgan ıhlamur çayı
helva
su
sabah bi kalktım memelerim taş gibi.. pedi bi çıkardım ileri fışkırdı belki işinize yarar..
bende özledim kuzummm hepinizi![]()
oooo hadi gözün aydın hayırlı olsunnnn:))))
ah canım benim biz de seni özledik valla:S görüşemez olduk valla billa.40ım çıksın da yazcam yine spordan döndüm diye ama bu kez akşamları yazabilcem ne yazıkki.minnoşumu babasına emanet edip yallah spora:)
ah canım ya ne oldu sana böyle :S geçmiş olsun çok canım ya doktorun ne diyor.benim doktor ateşin çıkarsa hemen beni arıyosun demişti.
canım ben medeladan çok memnunum kesinlikle işe yarıyoray valla bende kesin kararımı verdim medela alacam bende avent var manuel fena değil ama bana sıkıntı gelior sağana kadar
ya işin açığı ben doktor yönledirmeyince bi adım atmadım,sadece şu ana kadar 1 haftalıkken ve 2 günlükken kontol edildi oğlum,40ımız çıkınca tekrar gidicez ama işitme tetsini henüz yaptırmamış olmam çok mu kötü ya:S iice canım sıkıldı şimdi:S
kızlar maşallah sohbete bak,doğuran var doğurmayan var dimi
ayıp ayıp
![]()
teşekkür ederim canım,bugün öğrend,m bende bir aydan önce yaptırmak egerkiomuş ve bende çok sinirlendim doğum yaptığım hastaneye değil burda sırf doğum ve çocuk üzerine bi yer var yarın oraya gitcem inşallahişitme testii içinn geç kalmışş değilsinkii canımm
bana sağlıkk ocağıı doğum yaptığın hastaneye gitt ordaaa yapsınlar dedii bizde dün yaptırdıkk
bence fazlaa geç kalmadan git canımm
biraz konunuza direk daldımm ama
ben aralık annesi olacakken kasım annesii oldummm
sizlerinn bebekklerr bizden ilerdee
sizlerii okuyorumm çokk bilgilendimm sizlerr sayesindee
yazılarınızıı not tutuyorumm
ay sorun bende o zaman ya ben bu medelayı denedim ve süt çıakraamdım:S
sağol cnmcanım ben elektrikli pom pa kullandım medela süt çıakaramadım onunla:s ardından bebedorun manuel pompasını aldım veee çok emmnunun,kendin kontrol edebiliosun sağma hızını falan
iloşş şimdi bakıyorum ben de alayım ya madem memnunsunbuzlukta depo var nan ilave yapçem
sağol kuzum
Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası
şunu aldım kuzum piyasa en ucuz burda
bende lansinoh un 2li olanı vardı ama bi boka yaramıyo 300 liralık makina
bununda aynısı var çalışmıyo =)
bende yeni aldım
:S çok çok geçmiş olsun ya kıyamam bebeğine of canım benim yaabiri dokunsa düşecek haldeyim(( geceleri hiç uyumuyor gündüzde ben uyuyamıyorum kayınvalidem burda işlerim oluyor mememi ememiyor düzenli süt sağıyorum ağzında pamukçuk çıktı burnu tıkalı çok dertliyim çok
hastane kontrole çağırmıştı aman o ne nalet mendebur bir kadındı o suratla çocuk doktoru olmuş git baytar ol uyuz iyi bir çocuk doktoru ayarlamam lazım birde sormayı unuttum hastaneye dondurucudaki süt çözüldükten sonra ne kadar süre dayanır bilen var mı?
ben emdelayı denediğimde göğsüm içinde kıpırdamadı bile deil göğsümü çekip bırakması sadece hafif bi titreşim hissettim :Svalla madelayı alıcam ama benim bıcırık mememden hiç düşmüyor artık sütüm kalmadığında acıkırsa günde 2 kere mama takviye ediyorum kalmadığındada sağmanın anlamı olmadığı için boşuna para vermek istemiyorum bakalım şimdilik pek ihtiyaç değil ama ilerleyen zaman ne der onu bilmem peki bi soru sorucam sana bebedorun pompasıyla sağarken pompaladıkça meme ucun inip çıkıyormu yoksa bikere çekip öyle kalıyormu meme ucun yani elektrikli gibi sağıyormu yoksa vakummu yapıyor
acaba bendemi bi hata var diye düşünmeden edemedim şimdi
canım memeni hiç mi almıyor eğer arada alıyorsa vermeden önce karbonatlı su ile sil pamukçuğa iyi gelirbiri dokunsa düşecek haldeyim(( geceleri hiç uyumuyor gündüzde ben uyuyamıyorum kayınvalidem burda işlerim oluyor mememi ememiyor düzenli süt sağıyorum ağzında pamukçuk çıktı burnu tıkalı çok dertliyim çok
hastane kontrole çağırmıştı aman o ne nalet mendebur bir kadındı o suratla çocuk doktoru olmuş git baytar ol uyuz iyi bir çocuk doktoru ayarlamam lazım birde sormayı unuttum hastaneye dondurucudaki süt çözüldükten sonra ne kadar süre dayanır bilen var mı?
Dondurulmuş Anne Sütünün Eritilmesi ve Isıtılması :biri dokunsa düşecek haldeyim(( geceleri hiç uyumuyor gündüzde ben uyuyamıyorum kayınvalidem burda işlerim oluyor mememi ememiyor düzenli süt sağıyorum ağzında pamukçuk çıktı burnu tıkalı çok dertliyim çok
kızlar süt saklama poşeti olarak hangisini kullaıyorsunuz onu da alayım şimdi de hepsi birden gelsin
kızlar süt saklama poşeti olarak hangisini kullaıyorsunuz onu da alayım şimdi de hepsi birden gelsin