Ay tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim cnm benim...
Demek sizede beslenme programı verdi, bize vermedi öle bi program, hatta ben sordum doyduğunu ben nerden annicam diye, ben kilosundan anlıyorum dedi...
Mana veriom Fınfıkım ama bu aralar mama pek istemio, memeye takmış durumda, bol bol meme emiyo, akşamları mama hazırlıyorum 60 cc kadar 20 cc anca emio tükürüyo, bi ara 90 cc ye kadar emiyordu kuzum akşamları, hatta son gittiğimizde dr. sadece akşamları bir kere veriyosan 120 cc ye kadar verebilirsin dedi, ama o kadar içemiyo kuzum çok geliyo...
Fınfık, bize doğum yaptığım hafta eve bi hemşire geldi, işte bebek bakımı, bebek sağlığı, annenin bakımı hakkında bilgi vermek için, o zaman bana kakasında kan olabilir sakın korkmayın ilk aylarda bu gayet doğal demişti, akıntısıda olur bunlar normal şeyler dedi, ama bizimkinde öle bi durum olmadı ama akıntısı geldi mesela çok ilginçti...
Mesela hapşırması, hıçkırık olması çok güzel dedi, bu sağlıklı bi şekilde geliştiğinin işareti demişti, böle bir sürü bilgi verdi, bunlar uzman bebek hemşireleriymiş, benim dr. göndermiş sağ olsun...