Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nıye spral falan taktımak için acele edıyorsunuz... bırakında kocanız korunsun... yada kondom kullanın..
bence bu kadar kısa surede mudahale ettırmeyın kendınıze
Oy asoşum gelmiş... cnm bi yandan senin için dua ediyorum, bi yandan da benin bıdıkla uğraşıyorum, gece 11 den beri 15 dakikalık minik bi kaç uykuyla duruyor, her seferinde ağlayarak uyanıyo, kakasını her gün yapamıyo artık acaba ondan mıdır ki? Hiç uyumadım gece çok yorgunum ya...
Evet çok kötüyüm hem de, çocuğun dötüne sabun parçası soktum mıçsın diye ne mıçtı ne de sabunu çıkarttı, sabun içinde kaldı kuzumun ya, piiiiiiiiiiiffffffffffffffff ki ne piiiiiiiiiiiiffffffffffffff....
Oooohhhh güle güle kirlet tatlım, annen bu akşam mı gelecek...
bi ben taktirdim spirali bana diyon dimi ben hevesli deildim dr. onerdi 2 gun kanama olur sonra gecer dedi ama hala kanama var . eninde sonunda olacak bisi ben hala kanam var die tedirgin oluyorum. bundan sonra kazaya kurban gidemem yani bu halde ikinci bir bebegi dusunemiorum. sen dusunuyorsan taktirma diger yontemler pek garanti deil dedi dr.
aşağı amma kalabalık yahu.Canım çıktı bugün kocam geliyomuş gelsin kollarımı hissetmiyorum bana yarın genel anestezi yapmalarına gerek yok ben zaten bu yorgunlukla bi güzel uyurum![]()
bi ben taktirdim spirali bana diyon dimi ben hevesli deildim dr. onerdi 2 gun kanama olur sonra gecer dedi ama hala kanama var . eninde sonunda olacak bisi ben hala kanam var die tedirgin oluyorum. bundan sonra kazaya kurban gidemem yani bu halde ikinci bir bebegi dusunemiorum. sen dusunuyorsan taktirma diger yontemler pek garanti deil dedi dr.
hazalcım arkadasımın annesı kardesıne spırallı hamıle kalmıs :) hem de bebek yuzunden spıralı de alamamıslar.. hem de o yuzde sezeryan olmak zorunda kalmış heueheueh yanı benden demesi
uykunda al bu arada.. iyi bır fırsat sana:))))
ben ikinciyi düşünüyorum ama tabı hemen degıl... ben hiç korunmadım.. hep eşim korundu ama hiç sorun olmadı.. 3 senede...
ben kocamı çok özledım yaaaaaaaaaaa
hazal heralde yanı ben kafa buluyom :) allah korusun ya :S aboooo.. sonra bı de kürtajla fln ugraş aman yarabbim
allah kavuştursun
amin cnm kendime gelmem 3 seneyi bulur ondan sonra ogluma kardes dusunuruz simdi nasil koruncaz onun yontemlerine bakcaz
allah kavuştursun
prop ben erkil şimdi gördüm demirin fotosunu babsına mı benzio gitgide bana mı öle geldii
hazal ben 4yıl spralle korundum ve çok güzel takılmış demişti kaç dr gittiysem allah korur kafana takma dr eger iise bu konudaa.10gün kanamn olması normal ben 40günümde hemen gidip taktırıourumm
sagol canım..
hazal dr tavsıyesı önemlı elbette.. ama sadece bu durumda yenıden o boldeden acı çekemek zor tabı...
aşkolsun :S hastanedeki butun kızlar da babasına benzetıo, çok kırıosunuz beni![]()
merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 28 günlük.ikinci kızımı doğurdum okadar yoruluyorumki bebekten diğer kızıma vakit bulamıyorum.unutmuşum herşeyi.ikinci için acele etmeyin arkadaşlar size tavsiyem insan kendini çok suçlu hissediyor ilkine haksızlık yapmışım gibi oluyor.ama bunlarda geçecek inşallah.hepinize kolay gelsin