2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:14::14::14: bağıra bağıra ağlamak istiyorum.nedeninide bilmiyorum.oğlum dün geceden beri 10 dk uyudu sonra gene uynadı.bütün gece böyle geçti.gündüz de öyleydi.kocamı aradım gel dayanamıyrum artık dedim oda gelrim 1 saate diyoo.uyuz oldum.herşeyin altından kalkmıcaksın herşeyi becermiceksin işte.yoksa benim gibi tek bşına sapppp gibi kalırsın.en ezından ben öyleyimm:14::14:

aşağı amma kalabalık yahu.Canım çıktı bugün kocam geliyomuş gelsin kollarımı hissetmiyorum bana yarın genel anestezi yapmalarına gerek yok ben zaten bu yorgunlukla bi güzel uyurum:1:

aso allah ıyılıgını versın :)) benım sıpada 5 dk bıle uyumadı bugun sımdı 6ya ceyrek kala uyudu hemen evı topladım mutfagı topladım bulasık yerlestırdım 3 posta camasır yıkadım astım duş aldım sımdı de aksam yemegını hazırlıyorum daha yenı, yemek dedıgım de makarna :) guyya patates pısırcektım demır saolsun bu saatten snr pısıremem tabı yrna kaldı.. bu sıpaların hepsı aynı cıns işte

nıye spral falan taktımak için acele edıyorsunuz... bırakında kocanız korunsun... yada kondom kullanın..

bence bu kadar kısa surede mudahale ettırmeyın kendınıze

bi ben taktirdim spirali bana diyon dimi ben hevesli deildim dr. onerdi 2 gun kanama olur sonra gecer dedi ama hala kanama var . eninde sonunda olacak bisi ben hala kanam var die tedirgin oluyorum. bundan sonra kazaya kurban gidemem yani bu halde ikinci bir bebegi dusunemiorum. sen dusunuyorsan taktirma diger yontemler pek garanti deil dedi dr.

Oy asoşum gelmiş... cnm bi yandan senin için dua ediyorum, bi yandan da benin bıdıkla uğraşıyorum, gece 11 den beri 15 dakikalık minik bi kaç uykuyla duruyor, her seferinde ağlayarak uyanıyo, kakasını her gün yapamıyo artık acaba ondan mıdır ki? Hiç uyumadım gece çok yorgunum ya...

Evet çok kötüyüm hem de, çocuğun dötüne sabun parçası soktum mıçsın diye ne mıçtı ne de sabunu çıkarttı, sabun içinde kaldı kuzumun ya, piiiiiiiiiiiffffffffffffffff ki ne piiiiiiiiiiiiffffffffffffff....:19:

Oooohhhh güle güle kirlet tatlım, annen bu akşam mı gelecek...

anam nalan çıkar merak etme ya zeytinyağına batırıyo annem temiz hiç kullanılmamış sabundan minicik kesip iyce içeri sokuyo sonra bıdık bağıra bağıra ıkınıp foşşşşşş diye boşaltıyo ama üzülme çıkar o bende akşam dayanamadım çok huzursuzdu yapam dedim beceremedim

bi ben taktirdim spirali bana diyon dimi ben hevesli deildim dr. onerdi 2 gun kanama olur sonra gecer dedi ama hala kanama var . eninde sonunda olacak bisi ben hala kanam var die tedirgin oluyorum. bundan sonra kazaya kurban gidemem yani bu halde ikinci bir bebegi dusunemiorum. sen dusunuyorsan taktirma diger yontemler pek garanti deil dedi dr.

hazalcım arkadasımın annesı kardesıne spırallı hamıle kalmıs :) hem de bebek yuzunden spıralı de alamamıslar.. hem de o yuzde sezeryan olmak zorunda kalmış heueheueh yanı benden demesi

aşağı amma kalabalık yahu.Canım çıktı bugün kocam geliyomuş gelsin kollarımı hissetmiyorum bana yarın genel anestezi yapmalarına gerek yok ben zaten bu yorgunlukla bi güzel uyurum:1:

uykunda al bu arada.. iyi bır fırsat sana:))))

ben ikinciyi düşünüyorum ama tabı hemen degıl... ben hiç korunmadım.. hep eşim korundu ama hiç sorun olmadı.. 3 senede...

hazalcım arkadasımın annesı kardesıne spırallı hamıle kalmıs :) hem de bebek yuzunden spıralı de alamamıslar.. hem de o yuzde sezeryan olmak zorunda kalmış heueheueh yanı benden demesi

cnm hic bir yontem garanti deil tabiki ama bu seceneklerin iyisiymis ben doktorun yalancisiyim aman ALLAH KORUSUN YAA bu halde ne ikincisi

uykunda al bu arada.. iyi bır fırsat sana:))))

ben ikinciyi düşünüyorum ama tabı hemen degıl... ben hiç korunmadım.. hep eşim korundu ama hiç sorun olmadı.. 3 senede...

e ne guzel kazaya kurban gitmemissin ama takanlarada cok hevesliymisler gibi muamele yapma biz keyfimizden takdirmioz. onun bunun lafiyla taktirmadik dr. onerdi taktik iste

amin cnm kendime gelmem 3 seneyi bulur ondan sonra ogluma kardes dusunuruz simdi nasil koruncaz onun yontemlerine bakcaz

hazal ben 4yıl spralle korundum ve çok güzel takılmış demişti kaç dr gittiysem allah korur kafana takma dr eger iise bu konudaa.10gün kanamn olması normal ben 40günümde hemen gidip taktırıourumm

hazal ben 4yıl spralle korundum ve çok güzel takılmış demişti kaç dr gittiysem allah korur kafana takma dr eger iise bu konudaa.10gün kanamn olması normal ben 40günümde hemen gidip taktırıourumm

sen nickinimi degistirdin. tabi cnm ben takdim hic hissetmiyorum bile ama kanam ile birlikte et parcasi gibi bisi gelio sende ole olmudumu? doktor 2 gun dedi benim yarin 1 hafta olcak ondan tedirgin oluom yarin konuscam drla

sagol canım..

hazal dr tavsıyesı önemlı elbette.. ama sadece bu durumda yenıden o boldeden acı çekemek zor tabı...

valla ben aci cekmiom sadece kanamadan oturu ttedirginim. bak sende dion dr. tavsiyesi onemli die dimi? dr. kontrolunde yaptik yani keyiften diil kendi kendimize durduk yere mudahale ettirmedik yaniii

merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 28 günlük.ikinci kızımı doğurdum okadar yoruluyorumki bebekten diğer kızıma vakit bulamıyorum.unutmuşum herşeyi.ikinci için acele etmeyin arkadaşlar size tavsiyem insan kendini çok suçlu hissediyor ilkine haksızlık yapmışım gibi oluyor.ama bunlarda geçecek inşallah.hepinize kolay gelsin

anaaa ne ikincisi laaa biz sadece korunma yontemleri hakkinda tartisiozz ikinciyi dusunmuoz simdilik daha bunlari yeni cikardik. kendimize gelemedik yok ikinci mikincii :20:

Back
X