• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sizden bir konuda yardım isteyecektim. Aramızda tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaşlarımız var. Belki onlar daha çok yardımcı olabilirler. Benim bir yengem var ve 10 yıllık evli. Çocuğu olmuyor, uzun bir süre tedavi gördü ama yine de olmadı. Onun için çok üzülüyorum. Bu konuda en iyi hastane ve doktor kim biliyor musunuz? Onun da o duyguyu tatmasını çok istiyorum. Çünkü onu hakeden bir insan.

Kızlar sizden bir konuda yardım isteyecektim. Aramızda tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaşlarımız var. Belki onlar daha çok yardımcı olabilirler. Benim bir yengem var ve 10 yıllık evli. Çocuğu olmuyor, uzun bir süre tedavi gördü ama yine de olmadı. Onun için çok üzülüyorum. Bu konuda en iyi hastane ve doktor kim biliyor musunuz? Onun da o duyguyu tatmasını çok istiyorum. Çünkü onu hakeden bir insan.

canım ben bahçelievler medicana hastanesinde doç dr süha sönmeze yaptırdım.oldukça memnun kaldım.fiyatları da dışarıya göre oldukça uygun.tavsiye ederim.ben çok araştırdım.
en iyi doktor kavramı göreceli biraz.iyilik kişinin beklentilerine göre değişiyor.benim için en iyi doktor işinde iyi olandır.süha bey işinde oldukça titiz.kendim gördüğüm ve yyaşadığım için söylüorum.kılı kırk yarıyor diyebilirim.kesinlikle tavsiye ederim.

ama şunu da unutmamak lazım ki bu nasip meselesi.hangi doktor hangi hastane olursa olsun.en iyisini fizan da bulup oraya da gitsen nasibinde varsa olacaktır.yoksa hiçbirşey fayda etmez.allahım çok aratmasınhaıyrlı zamanda hayırlı evlatlar versin.

canım ben bahçelievler medicana hastanesinde doç dr süha sönmeze yaptırdım.oldukça memnun kaldım.fiyatları da dışarıya göre oldukça uygun.tavsiye ederim.ben çok araştırdım.
en iyi doktor kavramı göreceli biraz.iyilik kişinin beklentilerine göre değişiyor.benim için en iyi doktor işinde iyi olandır.süha bey işinde oldukça titiz.kendim gördüğüm ve yyaşadığım için söylüorum.kılı kırk yarıyor diyebilirim.kesinlikle tavsiye ederim.

ama şunu da unutmamak lazım ki bu nasip meselesi.hangi doktor hangi hastane olursa olsun.en iyisini fizan da bulup oraya da gitsen nasibinde varsa olacaktır.yoksa hiçbirşey fayda etmez.allahım çok aratmasınhaıyrlı zamanda hayırlı evlatlar versin.

amin canım inşallah allah ona da nasip eder. Peki senin için çok özel olmazsa ne kadara patlamıştı. Çünkü durumları o kadar da iyi değil.

amin canım inşallah allah ona da nasip eder. Peki senin için çok özel olmazsa ne kadara patlamıştı. Çünkü durumları o kadar da iyi değil.

canm allah yardımcısı olsun. ben amerikanda yaptırdım allaha cok sukur ılk seferde tek embrıyo ıle tuttu. ınsaalh o da tez zamanda bebeğine kavusur:Saruboceq:

maddi durumları yetersiz ise devlet karşılıyor artık maddeler eskisi gibi sıkı değil. ama amerikanda geçiyormu bilemiyorum ama bahcelievlerde medical park latif kupelioğlu yapıyor sanırım

bafocum bildiğim kadarıyla sigorta hakkını kullandı ve bitti. Eşimin abisinin eşi oluyor kendisi inan bu mutlu haberi bile vermek zor olmuştu, ya hiç eltim gibi değil çok iyi arkadaşız ve çok seviyorum onu allahta onu yüzünü güldürsün istiyorum. Siz söylediğiniz doktor isimlerini ve hastaneleri kendisine söyleyeceğim. teşekkürler kızlar:)

selam kızlar
benm bugün dr kontroülm vardı
ultrason görüntüsünde tahmini dogum 12.12.2010 yazıyo
15 gün öncede 08.12.2010 yazyodu
sizce ben aralık annesi mi olucam
kafam karıştı?

selam kızlar
benm bugün dr kontroülm vardı
ultrason görüntüsünde tahmini dogum 12.12.2010 yazıyo
15 gün öncede 08.12.2010 yazyodu
sizce ben aralık annesi mi olucam
kafam karıştı?

canım ben 2009 kasım annesiyim benimde ultrasyondaki doğum tarihi 1 aralıktı ama ben 4 kasımda doğum yaptım ultrasyonda 40. haftayı doldurduğu tarih çıkar bebek 40. haftayı beklemeyebilir

canım ben 2009 kasım annesiyim benimde ultrasyondaki doğum tarihi 1 aralıktı ama ben 4 kasımda doğum yaptım ultrasyonda 40. haftayı doldurduğu tarih çıkar bebek 40. haftayı beklemeyebilir
sagol canımkaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla sag salim bebegimi kucagıma alırım inşallahh

canım hastaneye 2300 verdim.1100 de ilaçlar.
ama ilaçlarım baya bi arttı.toplu almasaydım hem o kadar tutmazdı hem de artmazdı.yani toplam 3500 lira.bunun dışında 2-3 kere de tahlil istedi.o da çok bişey tutmadı zaten.başka hastanede de yaptırabilir tahliller.

ssk nın karşılaması için raporunun olması lazım.raporu çıkartmakta hiç kolay değil.bi gidip görüşmesi lazım tabi.
bahçelievler medical parkta 3500 dolar olarak biliyorum ben fiyatı.ama emin değilim.

bende de 3 embriyo yerleştirildi 2 si tuttu çok şükür

ıyi akşamlar sevgili anne adayları. Adım Pelin. 35 yaşındayım. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. SAT 24 Şubat. Hamile kaldığım kilo 56.
Beklenen doğum tarihi 2 Aralık ama benim rahmin normalden küçük ve 2 tane çikolata kistim olduğundan muhtemelen sezaryen olacak. Ben son güne kadar bekleyip normal doğum istiyorum ama bunun için şansım az.
Herneyse başta Aralık 2010 anneleri topiğine katıldım ama orada bir karışıklık var. Topiği açan arkadaş anne adayı değil ve açıp gitmiş. liste oluşturulamadı, açılan diğer topikler de kapatıldı. Ben de sizin aranıza katılmak istiyorum. Sizden 2-3 hafta geriden geliyorum ama tecrübelerinizden yararlanabilirim.
5+2 karnımdan keseyi gördük. 2 embriyo transfer edilmişti ama tek kesemiz var. Bu ctesi yani 7+2 kalp atışı için gidiyoruz. Umarım herşey yolundadır.

İyi akşamlar sevgili anne adayları. Adım Pelin. 35 yaşındayım. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. SAT 24 Şubat. Hamile kaldığım kilo 56.
Beklenen doğum tarihi 2 Aralık ama benim rahmin normalden küçük ve 2 tane çikolata kistim olduğundan muhtemelen sezaryen olacak. Ben son güne kadar bekleyip normal doğum istiyorum ama bunun için şansım az.
Herneyse başta Aralık 2010 anneleri topiğine katıldım ama orada bir karışıklık var. Topiği açan arkadaş anne adayı değil ve açıp gitmiş. liste oluşturulamadı, açılan diğer topikler de kapatıldı. Ben de sizin aranıza katılmak istiyorum. Sizden 2-3 hafta geriden geliyorum ama tecrübelerinizden yararlanabilirim.
5+2 karnımdan keseyi gördük. 2 embriyo transfer edilmişti ama tek kesemiz var. Bu ctesi yani 7+2 kalp atışı için gidiyoruz. Umarım herşey yolundadır.

hoşgeldin, benim okuduğum kadarıyla sanki çoğunluk 40 haftadan önce doğum yapmış. herhalde sen de kasım annesi olursun. nerde yaptırmıştın tedavini. ben memorial'de yaptırmıştım. bende de 2 embriyodan biri tutunmuş, canım ya, kıyamamış annesine, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. tekrar hoşgeldin.

hoşgeldin, benim okuduğum kadarıyla sanki çoğunluk 40 haftadan önce doğum yapmış. herhalde sen de kasım annesi olursun. nerde yaptırmıştın tedavini. ben memorial'de yaptırmıştım. bende de 2 embriyodan biri tutunmuş, canım ya, kıyamamış annesine, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. tekrar hoşgeldin.

Hoşbuldum asivemasmavi ve teşekkürler. Amerikan hastanesinde yaptırdım. 2. denememiz. İlkinde dış gebelik olmuştu, bu sefer tutundu çok şükür. İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğime kavuşurum.
Şimdilik herşey yolunda, mide bulantısı veya ağrım yok. Annem bizimle olduğundan ev işim de yok. işe gidip geliyorum, masa başında oturuyorum bütün gün :))

Hoşbuldum asivemasmavi ve teşekkürler. Amerikan hastanesinde yaptırdım. 2. denememiz. İlkinde dış gebelik olmuştu, bu sefer tutundu çok şükür. İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğime kavuşurum.
Şimdilik herşey yolunda, mide bulantısı veya ağrım yok. Annem bizimle olduğundan ev işim de yok. işe gidip geliyorum, masa başında oturuyorum bütün gün :))

Hayırlı olsun canım.Seni hamilelik topiklerinden hatırlıyorum.Sonunda bebeğine kavuşacaksın ne güzel a.s.

kızlar benim ikili test tarihim 28 nisan . o zaman kontrolümde olacak. bakalım nasıl dayanacağım? geçen haftaki kontrolümde herşey yolundaydı bebişim yüzüyodu kıpır kıpır dı:nazar: 9+1 çıktı sata göre 1 gün gerideydi. ama biliyosunuz ben trombofili ( kan pıhtılaşması) sorunu yaşadığımdan hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime ve riskli bir hamileleik yaşıyorum. onun için bu endişem umarım hepimiz için bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur:Saruboceq:bu arada bende tahmini ekim sonunda sezeryanla( ilk bebeğim sezaryan çünkü) bebeğime kavuşacağım.ama kasım taopiğimi çoook seviyorum burdan ayrılamam.:lepi:

benim bugün tam 8 hafta oldu. mide bulantım hiç yok, sadece bu sabah çok az bulandı, sevindim:) bebişimin kalp atışlarını duyana kadar midem bulanmıyor diye çok panik olmuştum. şimdi o kadar üzülmüyorum, ama işte normal değilmiş gibi hissediyor insan, ne biliyim varlığını hissetmek istiyor belki de. bakalım senin nasıl olacak. tekrar tebrik ederim.

merhaba güzel kasım anneleri,
şimdi tetkikleri yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de girdim bebeğim büyümüş 3.5 cm olmuş bacaklarıyla 5 cm falandır dedi doktor.. hareket de ediyordu.. bir ay sonra gideceğim, o zaman cinsiyeti de belli olur dedi... yuppi..

Süper.Ne çabuk büyümüş demi annesi:emir_bebek:

Back
X