Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal cunku farkındaysan sesler cıkartmaya basladılar henuz dıllerını kullanmadan cıkartıolar o seslerı, ıse dıl de dahıl oldu mu zorlanıolar mukayet olmakta tukuruk cıkıo o yuzden
Bunu alıcam bugün nasıl sizce kızlar?
Premaxx Bebek Taşıyıcısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
:))))) kem küm....linden ben sana demişti 3. 4. aydan önce nah oynarlar diye :))
kızlar ben çok bunalıyorum ya neden bilmiyorum ama kızım uyanıkken sürekli ağlıyor doktor kolik demişti böyle birşey miki sakin olmaya çalışıyorum onu susturmak için elimden geleni yapıyorum olmuyor sinirlerim çok bozulunca söyleniyorum sonrada o uyuyunca söylendiğim için ağlıyorum yavruma nasıl kızıyorum diye çok kötüyüm ya![]()
biberonla besleyen anneler,
biberon tam olarak ne kadar ağzına giriyor yani emziğin şu genişleyen kısmı da ağzına giriyor mu?? bizimki meme ucunu aldığı gibi biberonun da ucunu emiyor
bakıyorum da acaba ağzı o kadar mı açılıyor ki??
herkese iyi akşamlar kızlar,miniğim uyuyo bende yemeğimi yedim attım kendimi buraya,bugün banyo günümüz.Son 2 banyodur bitene kadar ağlıyo,daha önce hiç ağlamazdı,sizce neden ağlıyodur?
bnmkide huy ettı son zamnlarda bnyoda cıyak cıyak.. süngerde yatınca cok aglıyo elle yuz usrtu tutunca susuyor bi de öyle dene suyu ssırtından akıt cnm
aso yine ankaraya mı yolculuk?
benim cimcime tükürük çıkarmaya başladı baloncuklu baloncuklu... yeni huyu.. niye olur acaba normalmidir
kızlar selam bişi sorcam
ilk topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkıpta iknci topuk kanında düzelen varmı