2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normal cunku farkındaysan sesler cıkartmaya basladılar henuz dıllerını kullanmadan cıkartıolar o seslerı, ıse dıl de dahıl oldu mu zorlanıolar mukayet olmakta tukuruk cıkıo o yuzden

aa evet gayet güzel bişi o zaman hem artık daha anlamlı bakıyo ama aah aahh dönence vs hiiç ilgisini çekmiyor bi de oyun halısında oynayacaktı güya :))) dimi burcu? :))))
ilk kez dün iyigeceler aydedesinin ışık ve müziğinde 5 dk durdu söylendi sonra ağladı tabi...
artık daha hızlı büyüyecekler galiba. inşalah ve amin :))

prop bilgileri aldım arkadasım dr a gitti ama hakan beye gitti
sonra testler için sağlık ocağına gitti hakan beyin hizmet hst de kaydı yokmuş sgk anlaşmalı olarak hakan bey doğuma giremezmiş :s arkadasımın kafası karıstı napcam ben diyo :s
bahçelievler medical parktaki dr u da söledim fiyattan dolayı hizmete gitmişti hala kararsız

çok pahalı la :37:
ben alayım deidm ama oğlum dik durmak istiyo kolumda yatmak istemiyo
kanguru bakayım dedim3 aylık itibariyle kullanılıyo 12 kiloya kadar
şu an 6 kilo 3 ayda kaç kilo olur 12 kiloya kadar az kullanırım diye almıcam :s kolum koptu valla gazını çıkarım derken kollar kopuyo

selam analar demeden yazmışım :37:
bende kuzeyi götürdüm doktora
aşı oldu kalça ultrasonu çekildi
aşıda ağladı sonra sustu :nazar: eve geldi epey uyudu :nazar:
fazla uyuması da endişelendirdi ates mates falan şimdilik şükür yok
ptesiye kadar cıbı cıbı yapmak yok :emir_bebek:
herkes iyiler inşallah
yılbası da yaklaşıyo ey gidi günler tee 1 ay öncesinden program yapardık suracıkta 2 hafta felan kaldı hala bi program yuk :58:

dikkat ettim de topik artık ne garip oldu dimi
bibirimize pek cvp veremez olduk herkes kendi telaşında fırsat buldukça durumunu yazıyor belki 1-2 cvp ancak... hamilelikte ne boşmuşuz meğerse....

hakkaten linden ya :17:
ben giremiyorum bile
msn açık oluyo face açık oluyo aktifim sanıyolar ama yok oturamıyorum bile

kızlar ben çok bunalıyorum ya neden bilmiyorum ama kızım uyanıkken sürekli ağlıyor doktor kolik demişti böyle birşey miki sakin olmaya çalışıyorum onu susturmak için elimden geleni yapıyorum olmuyor sinirlerim çok bozulunca söyleniyorum sonrada o uyuyunca söylendiğim için ağlıyorum yavruma nasıl kızıyorum diye çok kötüyüm ya:43:

canım sen tekbaşınamı bakıyosun,yardım eden biri yokmu yanında? Eğer öyleyse çok bunalırsın,streslenirsin bebeğede yansır,dahada huzursuzlanır.Biri olsa yanında yardım eden sende nefes almak için zaman bulur bu kadar bunalmazsın.Hiç söylenme minik yavruna,o naparsa yapsın sen sakinliğini korumaya çalış,inan hissediyolar senin stresli ve sinirli olmanı

biberonla besleyen anneler,
biberon tam olarak ne kadar ağzına giriyor yani emziğin şu genişleyen kısmı da ağzına giriyor mu?? bizimki meme ucunu aldığı gibi biberonun da ucunu emiyor
bakıyorum da acaba ağzı o kadar mı açılıyor ki??

evet canım o genişleyen kısmınıda yarısına kadar alıyo ağzına,ağzı o kadar açılmıyodur tabikide,sen biraz daha sokmaya çalış biberonu ağzına

herkese iyi akşamlar kızlar,miniğim uyuyo bende yemeğimi yedim attım kendimi buraya,bugün banyo günümüz.Son 2 banyodur bitene kadar ağlıyo,daha önce hiç ağlamazdı,sizce neden ağlıyodur?

herkese iyi akşamlar kızlar,miniğim uyuyo bende yemeğimi yedim attım kendimi buraya,bugün banyo günümüz.Son 2 banyodur bitene kadar ağlıyo,daha önce hiç ağlamazdı,sizce neden ağlıyodur?

bnmkide huy ettı son zamnlarda bnyoda cıyak cıyak.. süngerde yatınca cok aglıyo elle yuz usrtu tutunca susuyor bi de öyle dene suyu ssırtından akıt cnm

kucağımda derin uykuda sanırım .yatağına yatırınca 5dk.m var yemek için, 6.dk.da ciyaklar
çok açıııııımmmmm[/QUOTE]

cin gibiler cin...yatsana yatakta rahat rahat kucakta eziş büzüş, rezilliği sevıyo bunlar

bnmkide huy ettı son zamnlarda bnyoda cıyak cıyak.. süngerde yatınca cok aglıyo elle yuz usrtu tutunca susuyor bi de öyle dene suyu ssırtından akıt cnm

valla hem yüzüstü hem sırtüstü yatırarak yapıyoruz ama yo yani,sesi kısılana kadar ağlıyo,eziyet oldu artık banyo işi

aso yine ankaraya mı yolculuk?

benim cimcime tükürük çıkarmaya başladı baloncuklu baloncuklu... yeni huyu.. niye olur acaba normalmidir

Benim oğlumda da var o.. ben normaldir diye bakıyorum. çok fazla yok zaten. emdikten sonra oluyor genellikle dudağını balık gibi büzüyor. o zaman tükürük çıkıyor

kızlar selam bişi sorcam
ilk topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkıpta iknci topuk kanında düzelen varmı

kızlar selam bişi sorcam
ilk topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkıpta iknci topuk kanında düzelen varmı

var bebem biziz o..
ilk yüksek çıktı hastaneden aradılar tekrar yapılması lazım diye gittik tekrar yaptırdık normal çıktı doğum stresinden yüksek çıkabiliyormuş öyle dedi hemşire hatta sağlık ocağından da aradılar gelin kan vermeye diye yaptırdım dedim test sonucunu verdim orayada onlar da düşüyor peşine insanın..
bu arada ikinci kanı damardan aldılar bizde topuktan değil haberin olsun

Back
X