Günaydın kızlar...
Kızım karnını doyururken bende size bi bakem dedim...
Bende bütün malz. hazırdı buzlukta cnm, çıkarttım bi tencereye koydum hepsini pişirdim, tabi o bile uzun sürüyorda ama olsun her sene yapim ben bu sene yapmasam çatlardım...
Bende de bazen öle oluyo...
Benim kız emdikten sonra gaz çıkartmıyo, uyuyo uyanıyo öle, bi değişik yani benim kuzum...
teşekkür ederim cnm, ama eski tempomdan çok uzaktayım şu an..
hadi gözünüz aydın cnm, uçurun kırkını gitsin...
Kızım karnını doyururken bende size bi bakem dedim...
nalancim ellerine saglik orda olsaydik bizde yerdikbende her sene yapiyordum ama bu sene gözüme geliyor hic yapmak istemiyorum:44:
Bende bütün malz. hazırdı buzlukta cnm, çıkarttım bi tencereye koydum hepsini pişirdim, tabi o bile uzun sürüyorda ama olsun her sene yapim ben bu sene yapmasam çatlardım...
merhaba canım, geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum, tam yazacağım zamanda bizimki uyanıyor, devamlı tekrarlayan bir süreç yani...
Bende de bazen öle oluyo...
bizim hıçkırık sorunu devam ediyor malesef bugün show tvde gazı tam çıkarılmadysa hıçkırık olur ve kusar dedi, ben hep gazını çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor sizdede öyle oluyormu yani her seferinde gaz çıkıyormu? anlamadım gitti(
bizde hem hıçkırık hemde kusma sorunu var
Benim kız emdikten sonra gaz çıkartmıyo, uyuyo uyanıyo öle, bi değişik yani benim kuzum...
nalancım maaşallah sanaaşureler felan eski tempona dönmüşsün anlaşılan...
teşekkür ederim cnm, ama eski tempomdan çok uzaktayım şu an..
Bu gece nöbet tutan yok herkesin bebisi misil misil uyuyor heralde:) bizde emisiyoruz.kırkımız bugün çıkıyor ananemize gidicez gezmeye :) ama cidden çok hızlı büyüyorlar artık daha uzun süre uyanık kalıp etrafa bakiniyor.yerim ben onu maşallah![]()
hadi gözünüz aydın cnm, uçurun kırkını gitsin...