2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çapak kafasını üşütünce olur derler .

ev savaş alanı gibi heryer heryerde . topla topla bitmiyor yaaa:84:
daha ortada oyuncak yok bide oyuncak olsa yandıkkkk:31::51:

valla ben de gitmeden calpol versem mi vermesem mi ben bilemedim nalancımm :S

aşıyı sordum burda bir arakdaş var ya eczacı burcu.. yokmuş malesef öyle bi şansımız.. 3 ünü de paşa paşa olcaz :S:S

ben vermiycem giderkenn eve gelince ateşi çıkarsa veririmm belkimde çıkmaz herkezde olmuyomuşş

o sivilceler normal, hem yüzünde hem vücudunda çıkıyo, yok oluyo felan, hepimizde var o, ama sen yinede bi git dr.a tabi, çapak olmaması içinde bebişin göz kapaklarını kaynatılmış ve ılıtılmış suya pamuk batırarak sıkıp fazla bastırmadan silin, ben öle yaptım hiç çapak olmadı kuzumda...

Hepsi aynı gün vurulmak zorunda mı? Ben Almanya da böle bi şi görmedim hiç, bakalım zeyn arkadaşımızın aşıları nasıl olcek, o almanyada ya...

maalesef öyleymiş soğuk aşı diye geçiyormuş bunlar. 1 kere kaçırdın mı arada en az 15 gün olması gerekiyormuş o zamanda diğer aşının günü geçiyormuş. ebe bana böyle açıklamıştı.

o sivilceler normal, hem yüzünde hem vücudunda çıkıyo, yok oluyo felan, hepimizde var o, ama sen yinede bi git dr.a tabi, çapak olmaması içinde bebişin göz kapaklarını kaynatılmış ve ılıtılmış suya pamuk batırarak sıkıp fazla bastırmadan silin, ben öle yaptım hiç çapak olmadı kuzumda...

inş öyledir nalan:))bakalımdk ne diyecek Kuzey ime??:26:

birde pnömokok aşısı eskiden ücretliydi. şimdi o da ücretsiz olmuş. onu da vuruyorlar. şimdi rotavirüs ücretli o da isteğe bağlı.

neo baby biz ilk günden beri onu kullanıyoruz verdiğim zamanlar çok rahatlıyo kuzum gazı olduğunu hissettiğimde veriyorum 2 ayı devirdik artık azalır heralde gazıı

Bende senden duymuştum zaten dr. yazınca da kullandım, hakkat çok ii bi ilaçmış, zaten dr. dedi sab da ii dir ama neo baby daha etkli diye...duru ilk başlarda içmedi onu, kuscak gibi oldu, kaşıkla vermiştim o zaman, damlalıkla verince içmeye başladı...

sadece rota agızdan dımı ? hala karar veremedım yaptırıp yaptırmamaya peffff

naner gecmıs olsun ama doktor hıc bısı yok dıcek 3unu de yasadık cunku :) capak bızım hala gecmedı hatta :S kızarıklıklar ıcın sıcaktan oluo dedı, gaza da yapcak bısı yok dedı..

naner gecmıs olsun ama doktor hıc bısı yok dıcek 3unu de yasadık cunku :) capak bızım hala gecmedı hatta :S kızarıklıklar ıcın sıcaktan oluo dedı, gaza da yapcak bısı yok dedı..

bende rotata kararsızdım ama kanlı ishal en çok kış ayında bebekleri etkiliyomuş nette okudum yaptırıcam ağızdan damlaymışş

valla ben de gitmeden calpol versem mi vermesem mi ben bilemedim nalancımm :S

aşıyı sordum burda bir arakdaş var ya eczacı burcu.. yokmuş malesef öyle bi şansımız.. 3 ünü de paşa paşa olcaz :S:S

of of of ki ne of yani, hiç hoşuma gitmedi bu aşı olayı...

ben bu hafta dr. a bi sorim bakalım ateş düşürücü için ne diyecek...

off çarş. günü 3 aşı kabusunu ben yaşıycamm maleseff erende öyle değildii bir aşı birde ağızdan damlaydı yeni çıkmış aynı gün 3 tanee aşıı çok saçma ama :30:

sen tecrübelerini paylaşırsın bizimle artık sezen...

maalesef öyleymiş soğuk aşı diye geçiyormuş bunlar. 1 kere kaçırdın mı arada en az 15 gün olması gerekiyormuş o zamanda diğer aşının günü geçiyormuş. ebe bana böyle açıklamıştı.

aman çok saçma ya, aşıları ona göre yapsınlar kardeşim bu ne saçmalık böle, el kadar bebeye bi günde 3 iğne batacak, yazık benim yavruma ya...

inş öyledir nalan:))bakalımdk ne diyecek Kuzey ime??:26:

bakalım, inş. ciddi bi durum yoktur...

Kızımında gözünde çapak olmuştu yan komşum yaşlı teyze kollarından tutup kaldırma demişti. ne alaka bilmiyorum ama tesadüftür ondan sonra olmadı.

hele ben nabacam hiç bilmiyorum.. bizde 1. aşı bile ateş yaptı :25:

çok canım sıkıldı valla, c.tesi de bizim aşımız var, salı günüde verem aşısını yaptırcaz, pöööööööfffffffff.....:37:

aşıları ben olsam :37: sütten geçer belki yavruma...:60::60::60:

çok canım sıkıldı valla, c.tesi de bizim aşımız var, salı günüde verem aşısını yaptırcaz, pöööööööfffffffff.....:37:

nalan sızın nıye cmts ya bızım taaa persembe :S sızınd e pzts olması geremıo mu bu durumda. hem verem neden farklı gun 3ude aynı gun olmıcak mı :S ay kafam döndü

hakkatten ya bizmi olsak nalanımm kaç gündür dert içimde bu aşıı bide ağlayınca susmuyoda memede susuyo bizimkii

nalan sızın nıye cmts ya bızım taaa persembe :S sızınd e pzts olması geremıo mu bu durumda. hem verem neden farklı gun 3ude aynı gun olmıcak mı :S ay kafam döndü

bu 3 aşıı karmaymış ekim anneleri öyle dedi verem 4. aşı oluyo başka günde yada bekleyin çarşambayı ben akmı karamı ebemi görücem o günn hep beraber öğrenmiş oluruzz

verem aşısı için mutlaka 2. ayı doldurması gerekiyormuş sağık ocağında öle demişler eşime, biz risk alamayız demişler, haftaya p.tesi tam 2 aylık oluyo salıda aşısı olacak işte, ama diğer aşılar bi kaç gün önce yapılabilirmiş, dr. bize 25 aralık için randevu verdi diğer aşıları hastanede olacak c.tesi...

bizi böle yönlendirdiler yani...

bizim de hepsi pazartesi günü 27 ekim yani. öyle yazıo aşı kartında. ilk önce verem savaşa gidicez verem alşısı olcakmış, ordan da sağlık ocağına karma aşıları olmaya. sonra da eve perişaaaan olmaya :S

Back
X